Home - Články - ČÍNSKÝ HOROSKOP na 18. - 24. března

ČÍNSKÝ HOROSKOP na 18. - 24. března

vloženo 18. 3. 2024
čas čtení: 3 minuty

ČÍNSKÝ HOROSKOP na 18. - 24. března

Tento týden Kozy pozor, začíná se vám to vymykat z rukou, Kohouti začnou konečně sklízet plody své práce a Hadi se hodí do klidu! Přečtěte si svůj čínský týdenní horoskop!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Uvažujete racionálně a rozhodujete se podle svého rozumu. Potřebujete mít fakta, se kterými můžete nakládat. Teď s vámi citový život moc nehýbá, ale podle vesmíru je to trochu škoda. Ne všechny situace totiž dokážete … ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, ve druhé polovině března se musíte vypořádat s jistým dilematem. Nebude jednoduché rozhodnout se, proto si dejte na čas. Podle hvězd se jedná o rozpor v tom, zda se přiklonit k jistému zisku nebo… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Od jistého člověka máte velká očekávání a hrozí, že zůstanou nenaplněná. Vyvarujte se přílišné důvěřivosti, protože by vám mohla uškodit pracovně i v soukromí. V partnerském vztahu jste nastavení na věrnou … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Ve druhé polovině března je úkolem Zajíců zachovat si vlastní tvář. Nesnažte se hrát divadlo a vsaďte na přirozenost. Jste dostatečně zajímaví a máte světu co nabídnout. Jen je nutné zapracovat na sebedůvěře. Dokonce… ČTĚTE VÍCE!

Drak
Zrozenci Draka dělají čest svému znamení. Ukazujete svou ohnivou energii a zdravou sebedůvěru, se kterou se vrháte do pracovních výzev. Nezapomínáte ani na soukromý život. Velmi důležitá je pro vás harmonie, které… ČTĚTE VÍCE!


Had
Druhá polovina měsíce je pro zrozence Hada nastavená do klidového režimu. Jinová energie zpomaluje. Přešlapujete na místě a sledujete, jak se budou vyvíjet události kolem vás. Rozhodnete se plavat s proudem, a to … ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Potřebujete dostat do svého života pořádek. Proto se začnete zbavovat věcí, ketré nepotřebujete. Generální úklid ale zasáhne váš život v širším slova smyslu. V mezilidských vztazích se snažíte rozlišit, které vazby udržovat do … ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, změna, kterou jste odstartovaly nedávno, se vám vymyká z rukou. Všechno fungovalo podle plánu, ale ve druhé polovině března se vaše fungování bortí jako domeček z karet. Vesmír má své vlastní záměry a je … ČTĚTE VÍCE!

Opice
Zrozenci Opice mají ohromné srdce, ale někdy ho nechají zahlušit svým egem. V tomto týdnu na svou rodinu a přátele nezapomínejte. Pokud se vám dostane nějaké pozvánky, určitě ji využijte. Důležité může být také … ČTĚTE VÍCE!


Kohout
Máte za sebou náročnější období, které vám ale pomohlo ukázat, kde se skrývají vaše silné stránky. Měli byste si více důvěřovat. Vynaložené úsilí se začíná konečně zúročovat. V soukromí i na pracovišti sklízíte … ČTĚTE VÍCE!

Pes
V nadcházejících dnech se vracíte k jistému momentu z minulosti. Necháváte si jím ubírat energii i čas, který vám byl na této planetě vymezen. Neztrácejte už ani minutu rýpáním v situacích, které nedokážete … ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Mezilidské vztahy se vyvíjejí. Právě nastává etapa, kdy se Vepři názorově posunou a se svými stávajícími přáteli a známými si přestávají rozumět. Nesmutněte nad tím, pokud se vaše cesty úplně rozejdou. Je na … ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.