Home - Články - Týdenní horoskop na 18. - 24. března

Týdenní horoskop na 18. - 24. března

vloženo 17. 3. 2024
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop na 18. - 24. března

Zima nám skončila a pomalu přichází jaro a sluníčko. Co vám hvězdy přisuzují pro tento týden? Jak na tom budete s pracovními příležitostmi. Čekají vás nová přátelství nebo se naopak schyluje ke sporům. To se dozvíte v novém týdenním horoskopu!
sdílet článek na facebooku

Beran
Potkáte velice zajímavého jedince, který zamíchat kartami vašeho života. Nemusí se ihned jednat o někoho, s kým byste mohli mít milostný poměr. Klidně to může být nový kolega nebo kamarád na obzoru. Jedno je ale jisté, hodně vás inspiruje do budoucna.

Býk
V zaměstnání vás čeká doslova skvostné období. Vaše pracovní náplň se maličko pozmění a vy tak vyklouznete ze zavedeného stereotypu, který vás ubíjel. To se tak často nestává a vy jste rádi, hýříte opět skvělými nápady a vaše kreativita je na vrcholu.

Blíženci
Po zdravotní stránce na tom budete momentálně skvěle. Zbavíte se všech dosavadních neduhů a snad před sebou máte po zdravotní stránce daleko lepší období. Ale pozor, neusněte na vavřínech, o své zdraví i nadále pečlivě pečujte, abyste byli stále fit.

Rak
Tento týden se soustřeďte na své vnitřní pocity a emocionální pohodu. Můžete se cítit daleko citlivější než obvykle, ale nebojte se otevřít svá srdce lidem kolem sebe. Důvěřujte své intuici a dopřejte si čas na důkladnou regeneraci. Stojí to za to.


Lev
Chybí vám kreativita i motivace v pracovní sféře. Tak nějak v zaměstnání jen proplouváte a visíte na hodinách, kdy už bude konečně konec směny. Podobně netrpělivě čekáte i na víkendy. Není čas se zamyslet nad tím, jestli byste neměli změnit práci?

Panna
Venuše je tento týden v negativní opozici s vaším znamením. Postihne to zejména Panny v dlouhodobých svazcích. S partnerem se na ničem neshodnete a drobné hádky nebudou brát konce. Už to oba dva budete považovat za velice únavné. Zkuste to vyřešit.

Váhy
Harmonie a vyváženost budou hlavními tématy vašeho života celý tento týden. Snažte se proto najít rovnováhu mezi svými osobními a profesními závazky. Buďte také otevření novým vztahům a zážitkům. Nikdy nevíte, co hezkého a nevšedního vás může potkat.

Štír
Tento týden se intenzita a vášeň budou zdát neomezené. Je čas zkoumat hlubší úrovně sebe sama ale i ostatních kolem sebe. Buďte však opatrní, abyste nedovolili, aby vaše emocionální intenzita ovládla vaše rozhodování. Někdy s tím máte trochu problém.


Střelec
Vaše dobrodružná duše bude tento měsíc toužit po zcela nových zkušenostech a poznání. Je čas se vydat na cestu objevování a učení se novým věcem. Může se stát, že potkáte někoho, kdo má stejný cíl jako vy. Vaše cesta tak bude hned o něco veselejší.

Kozoroh
Stabilita a odhodlání budou klíčovými prvky v tomto období. Zaměřte se na dlouhodobé cíle a budujte si svou cestu k úspěchu krok za krokem. Pokud budete chtít všechno hned, tak je velká pravděpodobnost, že se vám to nepodaří tak, jak jste chtěli.

Vodnář
Vaše nekonvenční myšlení a inovativní přístup budou tento týden na pomyslném vrcholu. Buďte odvážní a nebojte se prosazovat své myšlenky a názory. Originalita vás může vést k úplně novým a inspirativním příležitostem. Musíte jít ale do všeho po hlavě.

Ryby
Venuše vstupuje do vašeho znamení milé Rybky a dokonce je v hezkém sextilu s Jupiterem. Obzvlášť v milostných vztazích vám to bude ku prospěchu. Zjistíte, že s jedním člověkem z vašeho okolí toho máte společného víc, než jste si původně mysleli.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.