Home - Články - VELKÝ TAROTOVÝ horoskop na VELIKONOCE 2024

VELKÝ TAROTOVÝ horoskop na VELIKONOCE 2024

vloženo 14. 3. 2024
čas čtení: 10 minut

VELKÝ TAROTOVÝ horoskop na VELIKONOCE 2024

Těšíte se na krásné velikonoční svátky? Náš tarotový horoskop vám prozradí, jak nejlépe využít jarní volno, na co se můžete těšit a na co byste si měli dát pozor!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Královna mečů
je kartou sebevědomí a upřímnosti. Připomíná vám, že k tomu, abyste byli šťastní, je potřeba na nic si nehrát a jednat podle toho, co si skutečně myslíte a cítíte. Letošní Velikonoce pro vás budou jistým způsobem výzvou – osud se ptá, jestli se umíte sami rozhodnout, co stojí za to, abyste tomu věnovali čas a pozornost, a co nikoliv. Nikdo to za vás nerozhodne a nenalinkuje vám, co máte dělat, takže je to všechno o vaší odpovědnosti a názorech. Při své snaze o objektivitu si však dávejte pozor na přílišný citový chlad. Naslouchat pouze rozumu a nedbat na to, co vám říká srdce a city, se nevyplatí. Mohli byste nechtěně zničit vztahy a kontakty, které vám dělají radost. Raději se vyhýbejte příliš rázným krokům a přebytečnou energii využijte například při sportovních výkonech a jiných pohybových aktivitách, přesně to budete ve volných svátečních dnech potřebovat. Pohyb bude velmi důležitý pro vaši dobrou náladu hlavně v případě, že máte sedavé zaměstnání.

Býk
Karta Věž vám věští, že letošní Velikonoce přinesou do vašeho života neopakovatelné a zásadní události. Jejich význam bude v zásadě pozitivní, ale v dané chvíli je budete zřejmě vnímat jako něco rušivého. Takto jste si to přece nenaplánovali! Karta Věž je však přesně o tom – vaše původní plány a představy se nečekaně zhroutí, a díky tomu pochopíte věci, které byste jinak nikdy nedovedli pochopit. Bude to zážitek, který je nezbytný pro váš další duchovní vývoj a růst. Převratné a trochu drastické změny přinesou do vašeho života svěží vánek, který jste potřebovali, i když jste si to neuvědomovali. Bude to mít dopad hned na několik různých oblastí vašeho života – na vztahy, na rodinný život i na vaši pracovní dráhu. A nakonec budete velmi rádi, že se to stalo, i když vás to nejprve hodně zaskočí!
Je čas přehodnotit své staré názory a podívat se na život z úplně jiného úhlu pohledu. Zjistíte, že vaše priority už nejsou takové, jako byly kdysi, a podle toho se budou dál ubírat i vaše další plány.

Blíženci
Karta Devět pohárů
vám věští citovou spokojenost a naplňující rodinný a partnerský život. Velikonoční svátky si užijete v příjemné atmosféře a budete velmi silně pociťovat spolupatřičnost s vašimi nejbližšími a s vaší polovičkou. Vztahové problémy vymizí a bude vám to klapat, sváteční volné dny se obejdou bez sporů a napětí, a to pro vás bude velmi příjemné. Platí ovšem, že některé záležitosti byste měli raději nechat být a nemluvit o nich, pokud nechcete riskovat, že se opět otevře nějaká starší hádka. Vaše finanční situace vám taky bude dělat radost – budete si moct dovolit hojnost a trochu luxusu a o svátcích si dopřejete něco výjimečného, například v podobě dobrého jídla nebo pití, cestování, wellness pobytu a podobně. Užijete si velmi příjemné zážitky, dokonalou relaxaci a několik skutečně bezstarostných dní, takže se máte na co těšit! Krásné svátky jara vás nabijí energii, kterou pak v dalších pracovních dnech zúročíte, budete mnohem výkonnější a každý hned pozná, že jste šťastní a vyrovnaní lidé.


Rak
Karta Čtyři meče
vám věští, že velikonoční svátky se obejdou bez zbytečných sporů a hádek – a to je vynikající zpráva. Poslední dobou se potýkáte s častějšími nedorozuměními a výměnami názorů, ať už v rodině, partnerském životě nebo taky v práci. Svátky pro vás budou skvělou příležitostí odpočinout si od negativních myšlenek a neustálého názorového válčení, na chvíli nemyslet na to, co vás trápí, a prostě si jen užívat klid a pohodu, které vám osud nabízí. Neznamená to, že problémy jsou definitivně vyřešeny a zapomenuty, to ještě ne – jedná se spíš jen o dočasné příměří, ale i tak to bude velmi osvěžující a naplní vás to energií. Abyste si odpočinuli ještě lépe, naplánujte si na svátky klidný program, nedělejte nic náročného, hlavně psychicky, ale ani fyzicky. Teď je pro vás důležité dopřát tělu i duši dokonalou relaxaci, zasloužíte si to přece! Snažte se na chvíli pustit starosti z hlavy a vůbec neuvažovat o vážných věcech, hlavně pokud jsou to záležitosti, které zas tolik nespěchají a opravdu je nemusíte vyřešit hned teď.

Lev
Karta Kolo štěstí
vám připomíná, že vaše úspěchy nebo neúspěchy nejsou pouze vaší vlastní zásluhou nebo vinou, ale že ve hře je množství dalších okolností, které vy sami nemůžete ovlivnit. Nejspíš máte jasnou představu o tom, jak byste chtěli prožít jarní svátky, ale počítejte s tím, že všechno může být úplně jinak. Něco, co jste si plánovali, nejspíš nevyjde, ale na druhé straně vás čeká i několik příjemných překvapení a nečekaných změn k lepšímu. Bude velmi zajímavé pozorovat, jak rychle a nečekaně se může všechno obrátit a změnit. Nesnažte se proto dělat si na svátky pevný program a nechejte věcem volný průběh, ať má Štěstěna volné pole působnosti. Když vás někdo bude na poslední chvíli zvát na nějakou spontánně zorganizovanou akci, neváhejte a jděte, určitě to bude velmi zajímavé. Pokud se nějaký váš plán nezdaří, berte to sportovně a myslete na to, že všechno špatné je na něco dobré. Síly, které jsou nad námi, vědí lépe než my, co teď právě potřebujeme, a bude to platit i letos o Velikonocích.

Panna
Karta Císař vám věští, že ve své rodině budete letos o Velikonocích muset vládnout pevnou rukou. Pokud chcete, aby vám vaše plány vyšly a aby bylo všechno perfektně zorganizované, nezbude vám než se chopit role generála a využít svoji přirozenou autoritu. To však neznamená pouze rozdělovat úkoly, ale taky přijmout velkou odpovědnost, protože úspěch celé akce bude na vás. Pokud však patříte mezi mladší ročníky, může být situace opačná – někdo z vašich starších příbuzných, nejspíš rodičů, se vám bude snažit přesně nalinkovat, co máte dělat. Pokud nechcete vyvolat zbytečné hádky o svátcích, nejlepší bude poslechnout, i když se vám to nebude líbit. Konec konců, je to myšleno v dobrém.
Některé ženy narozené v Panně se mohou v tomto období dostat do sporu s autoritativním životním partnerem. Nezapomínejte však na to, že manželé nebo partneři by si měli být rovnocenní, a když se bude snažit vás ponižovat, nenechejte si to líbit. Kdyby se k vám partner choval násilně, znamená to opravdový problém, a měli byste vyhledat spolehlivou osobu nebo skupinu osob, které vám pomůžou a zajistí vám bezpečí.


Váhy
Karta
Královna holí věští, že příprava velikonočních oslav vám letos půjde jako po másle a všechno se vám bude dařit. Budete mít dostatek energie k tomu, abyste udělali ještě i něco navíc, například vyzkoušeli nějaké nové recepty nebo si zútulnili bydlení. O svoji rodinu a domov budete láskyplně pečovat a po celou dobu vás nebude opouštět dobrá nálada. Svátky se velmi povedou a budete z nich mít radost nejen vy, ale všichni zúčastněni. Bude to však hlavně vaše zásluha, že všechno dopadne perfektně a možná ještě lépe, než se čekalo. Dávejte si však pozor na to, ať někomu z rodiny něco nevnucujete proti jeho vůli. Váš partner, potomci nebo rodiče mají možná úplně jinou představu o tom, jak chtějí prožít jarní volné dny, tak jim to dopřejte a pokud budou chtít, dělejte jim společnost, i kdyby to byly aktivity, které vás vůbec neoslovují. Stojí za to udělat radost lidem, které máte rádi. V partnerských vztazích se budou cítit skvěle především ženy Váhy. Pánové narozeni ve Váhách si někdy mohou připadat trochu ušlápnuti svojí energickou polovičkou, ale na druhé straně budete rádi, že vás odbřemenila od některých starostí.

Štír
Karta
Šest holí vám věští, že velikonoční svátky přinesou zajímavé vyřešení vašich rodinných sporů a neshod. Nejlepší na tom bude, že z celé situace vyjdete jako vítězi, a to nejspíš dokonce bez boje. Okolnosti zkrátka budou hrát ve váš prospěch a Štěstěna vám pomůže dosáhnout svého. Ostatní pochopí, že vaše řešení je nejlepší, a uvědomí si, jak moc jste toho pro ně udělali. Dočkáte se obdivu a uznání. Dařit se vám bude i v pracovní oblasti a před příchodem svátků úspěšně dokončíte nějaký náročný pracovní úkol. Budete z toho mít skvělý pocit a budete si užívat zasloužené volno s pocitem úspěchu a dosažení cíle. Odrazí se to i na financích, takže si budete moct o svátcích dopřát trochu více luxusu, než na co jste byli zvyklí z předchozích let. Dávejte si ovšem pozor, ať vaše sebevědomí nevyletí až příliš vysoko a ať nezačnete očekávat nemožné. Většina věcí vám sice vyjde podle vašich plánů, ale bude i několik drobností, které se zas tak úplně nezdaří, berte to sportovně a nic si z toho nedělejte.

Střelec
Karta
Král holí vám věští na letošní svátky jara velký optimismus, energii a radost ze života. Všechno, do čeho se pustíte, vás bude bavit, a budete se do toho pouštět s nadšením. Vaše rodina s vámi bude spolupracovat, protože budete mít vyzařování přirozené autority a všem bude jasné, že přesně víte, co a jak chcete udělat. Jako Střelci patříte mezi podnikavé lidi a tuto vlastnost v sobě nezapřete ani letos o Velikonocích. Budete mít nové nápady, které byste rádi zrealizovali, jak v osobním životě a volném čase, tak i v práci .Budete uvažovat o zahájení nového podnikatelského záměru a volnější dny o Velikonocích využijete k přípravám a práci na něm. Všechno, do čeho se pustíte, se vám bude dařit, a díky tomu bude dál vzrůstat váš optimismus a bude se vám zlepšovat nálada. Jste ochotni riskovat, abyste mohli v budoucnu dělat to, o čem teď sníte, ale pozor, ať toto riskování nepřesáhne zdravou míru.
Dejte si pozor na to, ať nezapomínáte na své blízké, ať nezanedbáváte jejich potřeby, snažte se jim co nejvíc věnovat a trávit s nimi čas. Svátky jsou zde proto, abychom byli s lidmi, které máme rádi, ne abychom pouze pracovali.


Kozoroh
Karta
Páže holí vám přináší pozitivní a aktivní přístup k životu. Přípravy na svátky vás budou bavit a naplánujete si akční a nabitý program, takže se ani na chvíli nebudete nudit. Spolu s rodinou nebo přáteli si vyrazíte na zajímavá místa, budete podnikat výlety nebo si dáte do těla sportem. Sedět doma vás neláká a je spousta věcí, které byste chtěli vyzkoušet. Tak na co čekat, můžete to udělat hned!
Během svátků vás budou bavit spontánní akce a změny plánů. Když vás přátelé nečekaně někam pozvou, nezaváháte ani na chvíli a vyrazíte s nimi. V milostných vztazích vám to bude klapat a s partnerem budete naladěni na stejnou vlnu. I vaše polovička se ráda připojí k vaší podnikavosti a s nadšením vás bude následovat. Jen pozor, ať si toho na sebe nevezmete až příliš, máte sice spoustu energie, ale nepodceňujte únavu a dopřejte si taky trochu odpočinku. Kromě toho myslete na to, že vaše rychlé životní tempo a náhlé změny plánů mohou být trochu silnou kávou pro starší a konzervativnější členy vaší rodiny. Když jim něco slíbíte, snažte se to dodržet a neměnit na poslední chvíli.

Vodnář
Karta
Pět pohárů vás upozorňuje, že letošní Velikonoce vám přinesou něco, co budete vnímat jako citovou zátěž. může to být menší krize ve vztahu s partnerem nebo s rodinou, nebo zpráva o tom, že něco, na co jste se těšili, nevyjde podle vašich plánů. Ať je to cokoliv, budete z toho rozmrzelí a trochu smutní, protože jste si to celé představovali trochu jinak. Ale nevěšte hlavu a zkuste se podívat na věci pozitivně – pořád je zde totiž spousta toho, co se vám daří a co vám může dělat radost. Chce to však zaměřit se na to pozitivní a nikoliv na to negativní! I když někdo z vašich blízkých nebude mít čas na zrealizování vašich společných plánů, ještě vždy je zde spousta věcí, které můžete udělat a mít z nich radost. Nevzdávejte to jen kvůli tomu, že se nějaká dílčí záležitost nepovedla, a hlavně si tím nenechejte zkazit náladu! Radujte se z toho, že máte kolem sebe milé a dobré lidi, se kterými si rozumíte. Místo toho, abyste snili o něčem, co nemůžete teď hned mít, si užívejte to krásné, co je tady a teď. Pak budou vaše Velikonoce krásné a nezapomenutelné!

Ryby
Karta
Pět mincí vám věští, že při přípravách na svátky jara se letos budete muset trochu uskromnit, co se týče financí. Dočasná finanční krize nebo nedostatek vás přinutí trochu improvizovat – vyzkoušejte si například sami doma udělat věci, které jste předtím byli zvyklí kupovat. Při domácím vaření a pečení se dá hodně ušetřit, a výroba dekorací může být ohromná zábava, hlavně když do toho zapojíte děti. Naopak, snažte se pokud možno děti nechávat doma, když budete vyrážet na nákupy – snadno by vás přesvědčily, ať koupíte něco, co ve skutečnosti vůbec není potřeba! Materiální omezení bude znamenat, že budete jako rodina držet silněji pohromadě a více si pomáhat, a to bude skvělé. Na všem špatném je něco dobré, a toto je zářivý příklad, že i bez spousty peněz lze vykouzlit nádherné sváteční zážitky. Nezapomínejte na duchovní a symbolický rozměr velikonočních svátků, bude to mnohem důležitější, než materiální požitky a hojnost všeho. Konec konců, to nejdůležitější se vždy ukrývá uvnitř!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.