Home - Články - Týdenní Láskohled 18. - 24. března

Týdenní Láskohled 18. - 24. března

vloženo 16. 3. 2024
čas čtení: 2 minuty

Týdenní Láskohled 18. - 24. března

Jaro je tady a s ním první jarní Láskohled! Zapalují se vám lýtka? Tak to je jedině dobře, protože jaro je časem lásky. V novém horoskopu lásky vám s radostí prozradíme, jestli váš vztah bude vzkvétat nebo jestli potkáte úplně novou lásku. Jste zvědaví? Tak se pusťte do čtení!
sdílet článek na facebooku

Beran
Už se vám déle nechce čekat. Tento týden učiníte v oblasti lásky velké rozhodnutí, které ovlivní společnou budoucnost s jistou osobou. Musíte ale v sobě nalézt odvahu to rozseknout.

Býk
Láska a vztahy jsou pro vás důležité. Žijete tím, abyste kolem sebe měli milující osoby. Jste velice dobrý přítel, ale i protějšek v partnerských vztazích. Umíte totiž budovat.

Blíženci
Delší dobu po vás pokukuje někdo z práce. Vy sice o těchto sympatiích víte, ale opětovat je rozhodně momentálně nechcete. Možná byste to danému jedinci měli nějak taktně naznačit.

Rak
Udělejte si tento týden čas na romantické chvíle a uvidíte, že to prospěje nejen vašemu vztahu, ale i vašemu duševnímu blahobytu. Je totiž důležité umět pečovat o sebe i své okolí.


Lev
Buďte štědří ve svém volném čase a nešetřete pozorností. Najděte si také společné zájmy, které vás spojí. Vaše spontánnost a entuziasmus přinesou do vašeho vztahu zábavu a radost.

Panna
Pro Panny je důležité pracovat na vzájemné důvěře ve vztahu. Buďte otevření a upřímní ke svým pocitům, ale také buďte připraveni naslouchat pocitům svého milovaného protějšku.

Váhy
Snažíte se sice na svém dosavadním vztahu pracovat, ale bohužel už máte pocit, že už to nemá cenu. Dávno jste se navzájem ztratili a bude lepší postupovat cestou již každý zvlášť.

Štír
Vaše vnitřní odhodlání a vášeň posílí vaše pouto a přinesou do vašeho vztahu novou energii. Buďte stále sví a ponechte si svou autenticitu, pro mnohé jste díky tomu zajímavější.


Střelec
Milí Střelci, rozhodně byste neměli setrvávat ve vztahu, který vám nic nepřináší a vy jste se dostali do stereotypu. Měli byste si také říct, zda jste spokojení nebo jen přežíváte.

Kozoroh
Pro Kozorohy je důležité být ve vztahu trpěliví. Možná budete mít pocit, že vaše vztahové situace jsou komplikované, ale buďte trpěliví a hledejte kompromisy se svým protějškem.

Vodnář
Vodnáři, tento týden se zaměřte na sdílení svých myšlenek a nápadů se svým partnerem /partnerkou. Buďte otevření úplně novým perspektivám a respektujte rovněž rozdílné názory.

Ryby
Sdílení všech vašich emocí posílí vaše pouto a přinese vás oba blíže k sobě. Přesně o to momentálně usilujete. Přijde vám, že jste se poslední dobou své lásce na hony vzdálili.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.