Home - Články - Smrt: nejobávanější karta tarotu?

Smrt: nejobávanější karta tarotu?

vloženo 15. 3. 2024
čas čtení: 3 minuty

Smrt: nejobávanější karta tarotu?

Tarotové karty se používají k výkladu budoucnosti. Dokáží probudit naši intuici a navázat kontakt s vnitřním já. Slouží jako prostředek k ujasnění faktů a rozhodnutí. Karta Smrt bývá neprávem považována za nejnepříznivější. Pokud ji ale porozumíme, zjistíme, že nic není tak zlé, jak vypadá.

sdílet článek na facebooku

Klíčové aspekty

Karta Smrt je spojená s planetou Pluto. Vládne neviditelným jevům a pocitu prázdnoty. Znamená konec něčeho, ale i začátek druhého. Symbolizuje především změnu a odpoutání se. Fyzickou smrt předpovídá málokdy, pouze v případě, že se ve výkladu objeví samé nepříznivé karty. Ve vztazích předpovídá rozchod, ale i přerod. Negativního významu v milostných záležitostech nabývá především pokud se objeví spolu s kartou Ďábel.

Situace a rady

Očekávejte důležitou změnu. Budete postaveni do situace, kdy budete muset jednu věc ukončit. Na první pohled se zdá, že přijdou nepříjemné věci. Přesto věřte, že vás nakonec v životě posunou. Může se jednat o poddání výpovědi v práci, odstěhování se, ztrátu, rozvod, ale dokonce i o sňatek. Pro mladé lidi tato karta často znamená odstěhování se od rodičů a postavení se na vlastní nohy. Pokud vás zajímá zdraví, předvídá karta Smrt rychlé změny a výkyvy zdravotního stavu. Zároveň varuje před nebezpečím zlomenin.


Důležité afirmace

Vždy když si vytáhnete nějakou kartu, věřte, že vám chce vesmír něco sdělit. V případě Smrti to je: „Konec nastává, aby mohlo přijít něco nového.“ Nebo: „Akceptuji bolest jako součást života, zbavuji se všeho, co je nepřátelské k životu a získávám život nový a lepší!“

Doufáme, že jsme zmírnili strach ze Smrti. Pokud si ji někdy náhodou vytáhnete určitě už budete vědět, jak ji chápat, a že rozhodně nemusí znamenat nic zlého.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.