Home - Články - ČÍNSKÝ HOROSKOP na týden 25. - 31.3.

ČÍNSKÝ HOROSKOP na týden 25. - 31.3.

vloženo 25. 3. 2024
čas čtení: 2 minuty

ČÍNSKÝ HOROSKOP na týden 25. - 31.3.

Čínský horoskop na tento týden je tady! Čtěte co vás dle východní astrologie čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Úplněk vám nádherně začne pro vás moc důležitý týden. Připomene sílící pocit, že v daném období jste dodělali důležité věci, naplnili a dokončili vztahy. Vaše povaha vám velí vychytat poslední nedostatky a pak předat,  … ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Trochu jste se zacyklili v kruhu. Opakujete tytéž chyby i stejná rozhodnutí, která nejsou nutně špatná, ale vedou vás na dráhu, kterou už jste si vyzkoušeli. Pro osobní posun bude nutné, abyste překročili hranici svojí … ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Tlakem okolností před svátky dojde k tomu, že řeknete někomu nepravdu. Slíbíte, co nejde splnit, případně vylíčíte výsledky v růžových barvách, i když takové nejsou. Snažíte se dodatečně podmínky splnit a povzbudit sami … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Větší stereotyp už ten život být nemůže. To je váš pocit z posledních dní, týdnů a měsíců. Budete překvapení, protože se objeví nová skutečnost, která zafunguje jako vzkaz v láhvi, který pluje přes oceán a je určen právě … ČTĚTE VÍCE!


Drak
Je tu šance napravit vše, s čím nejste spokojeni, co jste zvorali nebo co pokazil někdo jiný. Co za úplňku na začátku týdne pochopíte, to do konce týdne vykonáte. A není to jen tak obyčejný konec týdne, jde o velikonoční s … ČTĚTE VÍCE!

Had
Pro zrozence Hada bude podstatné vědět spíše to, co nedělat, než co dělat. Vaše myšlenková pružnost vás dovede souhlasu s názory, které se vám vlastně nelíbí. Z takové situace dá práci se vykroutit, proto buďte … ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Zrozenci Koně, pro vás je důležité volně dýchat, věnovat se sobě a potřebám svého těla. Vypněte okolní vlivy, aspoň natolik, že vás nebudou rušit v naciťování svého těla i psychických procesů. Hodně věcí bude záležet na … ČTĚTE VÍCE!

Koza
Zrozenci Kozy, nezapomeňte, že hrdinou svého příběhu, svého života, jste vy. Toto svaté právo má každý, ale vy často upřednostňujete členy, rodiny, děti, rodiče, partnera, přátele, s tím, že jakmile jim pomůžete … ČTĚTE VÍCE!


Opice
Vy, zrozenci Opice, jste veselí, společenští, aktivní. Málokdo by o vás řekl že jste klidní. Ani vy sami byste to neřekli. Pondělní úplněk vám pomůže najít vnitřní celistvost a dál můžete setrvávat ve stavu rozjímání, zastavení … ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Kohouti, jak jste byli aktivní v práci a společenském životě, tak pasivní jste byli ve vašem soukromí. Před problémy raději utíkáte, než byste je řešili. Myslíte si, že problémům ujedete, či utečete, ale není to … ČTĚTE VÍCE!

Pes
Vstupujete do požehnaného období. Netrapte se s ničím, co se stalo v minulosti, byť by to bylo před minutou. Je to pryč, pod tím tlustá čára a začínáte znovu. Ponechte si vše, co milujete, své lásky, hobby, oddanost … ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Uvědomujete si své rodinné kořeny, svou rodnou oblast, město, krajinu. Vše, co děláte, čtete, sledujete vám to připomíná. To není náhoda. Máte si své kořeny uvědomit a nechat je růst. Rodina, předci, tradice, krajina, země, to … ČTĚTE VÍCE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.