Home - Články - Řekněte o sobě světu! Úplněk v Blížencích posiluje vaší mysl

Řekněte o sobě světu! Úplněk v Blížencích posiluje vaší mysl

vloženo 21. 11. 2018
čas čtení: 3 minuty

Řekněte o sobě světu! Úplněk v Blížencích posiluje vaší mysl

Už v pátek, 23. listopadu v 6:39, vrcholí úplněk v Blížencích, který nám sesílá velkou příležitost ke změně a k výborné komunikaci. Vyburcuje vaši zvědavost a chuť k novému, zvýší vaše tempo a posílí schopnost dělat víc věcí najednou. Vaše mysl bude najednou myslet vskutku rozmanitě!

sdílet článek na facebooku

Blíženci pod vládou vzdušného živlu posilují energii vašeho ducha. Spojují vás s racionalitou Merkuru a obratně vám půjde duchapřítomná komunikace. Využijte své nově nabité síly k velkému kroku, po kterém už dlouho toužíte, ale ještě jste se k němu neodvážili!

Rituál na ideální změnu, ideální práci, ideální život


Právě o tomto úplňku zahajte cokoli, co souvisí s komunikací. Podaří se vám to! Najděte si klidné příjemné místečko, které máte rádi, doma, pod Sluncem nebo pod hvězdami, a zavřete oči. Urovnejte si v tichosti myšlenky a určete, čeho je teď pro vás nejdůležitější dosáhnout. Vyšlete myšlenkou do vesmíru svůj skutečný záměr a prociťte tuto posvátnou chvíli.



A co potom? Vše související s komunikací vám půjde jako po másle! Potřebujete podat žádost, napsat dopis, projednat něco na schůzce či výběrovém řízení? Vaše SMS, váš mail, váš telefonát nebo váš životopis padne na úrodnou půdu. Řekněte o sobě světu právě teď! Někdo si vás všimne.

Úplněk v Blížencích nás učí mnohé


Lidstvo už je dlouho v očistě. Probíhají změny, ať už pracovní, partnerské nebo vnitřní. Při úplňku jsme více vnímaví a otevření, přicházejí nám nové možnosti v realitě nebo alespoň uvědomování si vlastních sil a upevňování našeho Já. Snáze zachytíme, kdo jsme a co opravdu cítíme. Je potřeba se zastavit a neinvestovat tolik do okolí, ale do sebe! Najděte se a spláchněte jednou provždy staré křivdy. Kdy? Teď hned!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.