Home - Články - Týdenní čínský horoskop 19. - 25. listopadu

Týdenní čínský horoskop 19. - 25. listopadu

vloženo 18. 11. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 19. - 25. listopadu

Vydejte se s námi na cestu až do daleké Číny! Jste připraveni dozvědět se, co Vás čeká další listopadový týden? Tak honem! Vyrážíme za tradiční orientální moudrostí!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Do poslední listopadové dekády vstoupí Krysy s nadbytkem energie. Zatímco v zaměstnání přehršel sil uvítáte, vztahy pod touto smrští prožívají horké chvíle. Nenecháte žádnou sukni na pokoji a neděláte si hlavu s tím, že už... VÍCE ZDE!

Buvol
Hvězdy pomohou ujasnit si priority v milostném životě. Singles mají jasnou představu o svém budoucím protějšku, zadaní si uvědomí, jakou cestou by se chtěli se svou spřízněnou duší ubírat. Bohužel tyto plány nemusí odpovídat tomu, co si... VÍCE ZDE!

Tygr
Tygři jsou v tomto týdnu miláčkem vesmírného pléna. Než se stačíte zkoncentrovat, polovina týdne je za vámi. Od přírody patříte mezi ambiciózní jedince, proto nechcete promeškat žádnou příležitost, jaká se vám nabízí. Pozor, abyste se... VÍCE ZDE!

Zajíc
Milí Zajíci, vyšší sféry vás v poslední listopadové dekádě nabádají k tomu, abyste se zastavili. Vypadá to, že jste se odchýlili od původních plánů a váš život se začíná ubírat směrem, který není správný. Život naštěstí není jednosměrka. Ať jde... VÍCE ZDE!



Drak
Činorodost Draků je nepřehlédnutelná. Máte spoustu energie a pozitivního myšlení, abyste zapracovali na všem, co si zamanete. Nejspíš objevíte skrytý talent, nebo si vyzkoušíte činnost, po níž jste už odmalička pokukovali. Černá kaňka se... VÍCE ZDE!

Had
Mysl Hadů je v nadcházejícím týdnu otevřena novým znalostem. Vyhledáváte příležitost, jak na sobě zapracovat a informace vstřebáváte s lehkostí. Vesmír je vám v tomto směru příznivě nakloněný. Rozumíte věcem mezi nebem a... VÍCE ZDE!

Kůň
Ne nadarmo se říká, že někdo dře jako kůň. Osoby narozené pod tímto patronem dávají rčení zapravdu. Bohužel vaše energetická křivka nestoupá, spíš se blížíte k jejímu deficitu. Snažte se nabrat na svá bedra jen tolik úkolů, kolik můžete... VÍCE ZDE!

Koza
Navzdory podzimnímu počasí nabírá milostný život na intenzitě. Svobodní se mohou těšit na četné příležitosti k seznámení. Flirtujete, bavíte se a dost možná si užijete i lásku na jednu noc. Stejné šance mají i zadané Kozy. Vesmír nad... VÍCE ZDE!



Opice
V předposledním listopadovém týdnu převezmou nad rozhodováním Opic nadvládu jejich city. Utlačí rozumovou stránku, což je znát na partnerských vztazích. Některým drobnostem přikládáte velkou váhu, jste vztahovační a... VÍCE ZDE!

Kohout
Po týdnu plném smíchu a vzrušení přijde u Kohoutů čas na vážnější tón. Vesmír vás postaví před důležité rozhodnutí v lásce. Chcete perspektivní partnerství, nebo dál prahnete po dobrodružném životě svobodného barda? Obojí najednou... VÍCE ZDE!

Pes
Milí Psi, tento týden by měl patřit soukromému životu. Rodina v čele s dětmi vám dokážou zvednout náladu o dvě stě procent. Nechte se přemluvit ke společnému výletu, nebo zkuste koníček, který se vám zdá příliš bláznivý. Vesmír vám s... VÍCE ZDE!

Vepř
Čeká vás týden plný zábavy, smíchu a vzrušujících okamžiků. Hvězdy zesilují osobité charisma, díky němuž nemáte nouzi o pozornost opačného pohlaví. Nemusí to nutně znamenat novou lásku. Kontakty zúročíte i ve své profesi nebo... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.