Home - Články - Láskohled 19. - 25. listopadu

Láskohled 19. - 25. listopadu

vloženo 16. 11. 2018
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 19. - 25. listopadu

Ranní mlhou zalitá jitra přímo vybízejí, abyste zůstali se svým miláčkem o chvíli déle v pelíšku. Jenže jakou bude mít tento týden vaše láska náladu? Bude chladný jako listopadový déšť nebo vás čeká sexem vyplněný týden? Nenechte osud, aby vás zastihl nepřipravené. Hvězdy vám poví, jak to následující dny mezi vámi bude jiskřit.

sdílet článek na facebooku

Beran
Kvůli svému novému objevu nemáte už tolik čas na svoje kamarády a ze všech schůzek se vymlouváte. Nezapomínejte ale, že vaši přátelé tu pro vás byli i v těch nejhorších chvílích.

Býk
Vztah po čase ztrácí špetku tajemna a romantiky, kterou jste na vašem zaláskovaném období tolik milovali. Občas vám zamilované procházky chybí, ale i toto období má něco do sebe.

Blíženci

Ti z vás, kteří stále hledají ideální protějšek, zbystřete. Tento týden je konstelace hvězd pro oblast lásky velice příznivá a vy máte jedinečnou možnost potkat někoho skvělého.

Rak

Vaše rodina má stále potřebu vám mluvit do milostných vztahů. Jejich rady jsou však pro vás značně obtěžující. Nenechte se ovlivnit, záleží jen na vás, jak se ve vztahu cítíte.



Lev
Uvízli jste tak říkajíc na mrtvém bodě. Nevíte, jak se svým životem dále naložit a tápete zejména v milostné oblasti. Nebojte se říct o radu odborníkovi, nebo zajděte do poradny.

Panna

Nemáte v žádném případě chuť se nyní vázat. Užíváte si života plnými doušky a věříte, že pokud má láska přijít, tak přijde. Tento váš přístup k životu je obdivuhodný. Jen tak dál.

Váhy
Kolem vás se to poslední dobou hemží nápadníky a vám se je daří prozatím odhánět. Máte stále ještě bolavou duši po minulém vztahu. Jeden z nápadníků se však jen tak snadno nevzdá.

Štír
Svým sex - appealem jste přímo pověstní a v očích vám stále hoří tajemný oheň. Poslední dobou se však cítíte neatraktivní a to se podepíše i na vaší psychice. Nepoddávejte se tomu.



Střelec

Život vám uměl zasadit do srdce pořádné rány, ale blýská se na lepší časy a vy jste na nejlepší cestě k tomu nalézt vnitřní klid a s ním i někoho, kdo se k vám bude skvěle hodit.

Kozoroh

Pokud jste nezadaní, tak si často kladete otázku, zda s vámi není něco špatně. Věřte však, že ten pravý jedinec na vás někde stále čeká. Čekání na něj se vám opravdu vyplatí.

Vodnář

Mnohdy vás váš miláček opravdu příjemně překvapí a jinak tomu nebude ani tento týden. Bude k vám velmi pozorný a vy se budete cítit zamilovaně tak, jako na začátku vašeho vztahu.

Ryby
Máte před sebou moc povinností, které je potřeba rychle vyřešit. Nezbývá vám moc času na milostné záležitosti a budete svůj protějšek zanedbávat. O víkendu si to však vynahradíte.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.