Home - Články - Týdenní čínský horoskop 12. - 18. listopadu

Týdenní čínský horoskop 12. - 18. listopadu

vloženo 11. 11. 2018
čas čtení: 3 minuty

Týdenní čínský horoskop 12. - 18. listopadu

Nový týden nám začíná a vesmír přináší nové výzvy, ale i vzrušující vzplanutí. Koho tento týden čeká tvrdá zkouška a kdo si bude celý týden užívat vášnivého mazlení s miláčkem? Přečtěte si, co vám tento týden připravil.

sdílet článek na facebooku

Krysa
V polovině měsíce je pro Krysy velmi důležité, aby splnily sliby. V opačném případě byste si to mohli u svého okolí pořádně pošramotit. Přece nechcete pošlapat svou dobrou pověst? Ať se daná věc dotýká pracovní sféry, nebo máte... VÍCE ZDE!

Buvol
Milí Buvoli, v polovině listopadu vás hvězdy postaví před překvapivé zjištění. Plány, které jste brali jako hotovou věc, se z minuty na minutu zbortí jako domeček z karet. Už pro vás nejsou tak lukrativní, přesto se s jejich koncem... VÍCE ZDE!

Tygr
Afrodité si v nadcházejícím týdnu staví hlavu a v životě nezadaných Tygrů dělá pěknou neplechu. Cítíte se jako slon v porcelánu, který při seznamování pokazí, co může. A když už se vám konečně podaří někoho ulovit, může jít o mazaného... VÍCE ZDE!

Zajíc
Klíčovými postavami v listopadové hře se pod taktovkou hvězdných velikánů stávají děti. Pokud to mezi vámi v uplynulých týdnech či měsících nebylo medové, teď máte šanci navázat ztracený kontakt. Obě strany jsou nakloněné smíru, tak proč... VÍCE ZDE!

Jistě se vám již podařilo potkat člověka, kterého jste nikdy neviděli, ale který přesto vám byl podvědomě znám. Právě takoví lidé mohou být vaší spřízněnou duší, která vás ovlivní a povede životem. Tarot spřízněných duší nám přitom pomáhá najít odpovědi v těch důležitých oblastech lidského života, kterými jsou vztahy a komunikace.

Drak
Nezadaní Draci se mohou těšit na báječný týden, kdy jim vesmír sešle do cesty skutečně kapitální úlovek. Půjde o zcela neprobádanou tvář, což je samo o sobě dost vzrušující. Budete se poznávat od naprostých základů a nenápadně mezi... VÍCE ZDE!

Had
Milí Hadi, v polovině listopadu máte pocit, že se svět kolem dočista zbláznil. Mohou za to neutěšené informace, které se hrnou ze všech stran. Nejspíš ani nevíte, čemu věřit. Odpověď je jednoduchá, poslouchejte vlastní intuici a vůči... VÍCE ZDE!

Kůň
Polovina měsíce připomene Koním důležitá témata, jimž se nějakou dobu snaží vyhnout. Teď je správná doba opřít se do jejich řešení a konečně se zbavit tolik obávaného strašáka. Nakonec zjistíte, že to nebylo nic hrozného a z vyřešených... VÍCE ZDE!

Koza
Emoce s vámi cloumají nahoru a dolů a rázem nejste schopni domýšlet následky svého chování. Pokuste se držet jazyk za zuby a nejprve napočítejte do deseti, než byste rozpoutali vášnivou debatu. Ta může být nebezpečná hlavně na milostném... VÍCE ZDE!


KDY SKONČÍ VAŠE TRÁPENÍ? Z horoskopu vyčtu to nejlepší řešení vaší situace! Existuje východisko! Zavolejte mi na tel. číslo 906 701 701. Paní Sofie


Opice
Vyhlížíte náročný týden, kdy vás vesmírní velikáni dostanou pod tlak. Někdy máte pocit, že takovou tíhu ani nemůžete ustát, ale z každé komplikace vzejdete posílení. Při konfrontaci s agresivními a manipulativními lidmi nezapomeňte, že jste výhradním... VÍCE ZDE!

Kohout
Kohouti se budou v tomto týdnu hrdě promenádovat s vystrčeným hřebínkem. Může za to štěstí v lásce, které aktuálně prožíváte. Platí to dokonce i pro jedince v letitém svazku. Ti se dočkají oživení stereotypu a zavzpomínají na dávné časy, kdy spolu... VÍCE ZDE!

Pes
Přelom měsíce nabízí jedinečnou šanci na zásadní životní změnu. Pokud v sobě nějakou dobu dusíte negativní emoce, nebo se držíte zpátky v něčem, s čím nesouhlasíte, teď daná skutečnost vypluje na povrch. Bude to pořádná mela, která se dotkne... VÍCE ZDE!

Vepř
Poslední dobou je toho na vás příliš, ale než se vám pod tíhou povinností podlomí kolena, přispěchá na pomoc drahá polovička. Hrdost nechte plavat a přijměte pomocnou ruku, kterou nabízí. Zbyde vám více času na rodinu, koníčky i... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.