Home - Články - Láskohled 12. - 18. listopadu

Láskohled 12. - 18. listopadu

vloženo 9. 11. 2018
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 12. - 18. listopadu

Tento týden přeje lásce. Není to jen barevné listí, které padá na vaše hlavy, ale i Amorovi šípy. Venuše rozlévá svou moc po kraji a dává tak velkou šanci na nalezení nových lásek a rozdmýchání plamenů vášně, a to i v dlouhodobých vztazích.

sdílet článek na facebooku

Beran
Před potenciálními nápadníky se tento týden budete muset skoro schovávat. Vaše charisma bude naprosto oslňující a všichni vám rádi vyjdou vstříc. Nebojte se tedy říct si o cokoliv.

Býk
Vaše vnitřní krása je naprosto úchvatná. Zapracujte i na té vnější a investujte do svého zevnějšku. Zvedne vám to sebevědomí a vy se budete v novém účesu, či outfitu cítit dobře.

Blíženci
Kolem vás se pohybuje osoba, která po vás velmi touží. Je to jedinec, který je stydlivý, ale snesl by vám modré z nebe. Možná ho přehlížíte, ale věřte, že se k vám skvěle hodí.

Rak
Nenechte si od vašeho protějšku diktovat život a stůjte si za svým názorem. V lásce jde i o kompromis a ten ve vašem vztahu těžko najdete. Udělejte s tím něco dřív, než bude pozdě.


NAŠLI JSTE V MOBILU SVÉHO PROTĚJŠKU DŮKAZ O NEVĚŘE? Nevíte kudy kam? Poradím vám, zavolejte mi na 906 701 701! Vaše Michaela




Lev
S vaší zamilovaností do nového objevu to nebude zas až tak horké. Uvědomíte si tento týden všechny jeho chyby a začnete pochybovat, že byste je někdy mohli aspoň trochu akceptovat.

Panna

Nad dlouhodobými vztahy se stahují mračna, která souvisí s plánováním něčeho v domácnosti, či například společného víkendu. Jde o malichernost, která vám však dost zkazí náladu.

Váhy
Snažíte se vždy vycházet se všemi a neradi se zúčastňujete konfliktů. Ve vztazích si však občas necháte líbit více, než je zdrávo. Uvažujte objektivně a dejte najevo svou nevoli.

Štír
Váš protějšek vás o víkendu naštve svým chováním, které je více než nevodné. Obzvláště, že se tato nemilá událost stane ve společnosti vašich známých, vás přivede k zuřivosti.

Chcete se dozvědět více o budoucnosti vaší lásky a překážkách, které vás mohou na cestě za štěstím potkat? Spolehněte se na MAGICKÝ TAROT LÁSKY, který se stane důvěrným průvodcem ve světě lásky a vztahů. Nečekejte na další rány osudu a vytáhněte si svých 5 karet, které vám pomohou odhalit, co vás ve světě lásky čeká a nemine. 

Střelec
Nezdaní jedinci nebudou mít tento týden čas na svou novou známost, kterou potkali teprve nedávno. Uvidíte, zda daná osoba pochopí vaše důvody, proč se stále vymlouváte ze schůzek.

Kozoroh

Radostná událost, která se nyní ve vašem vztahu udála ve vás zanechá pozitivní náladu a vy znovu začínáte věřit na lásku do konce života. Láskyplná atmosféra u vás přetrvá dlouho.

Vodnář

Poslední dobou pochybujete o více věcech v životě včetně událostí v oblasti lásky. Chtělo by to nějaký restart, či pořádnou změnu, která vás do budoucna nakopne a dá vám sílu.

Ryby

Mějte oči otevřené, obzvláště nezadaní jedinci mohou v týdnu potkat zajímavou osobu, která jim obrátí život doslova naruby. Tohoto zvláštního jedince z hlavy jen tak nedostanete.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.