Home - Články - Restartujte se při novoluní magického Štíra

Restartujte se při novoluní magického Štíra

vloženo 5. 11. 2018
čas čtení: 3 minuty

Restartujte se při novoluní magického Štíra

Jedinečný okamžik přichází zítra, ve středu 7. listopadu. Přesně v 17:02 nastane čarovný nov ve Štíru. Tento okamžik nás vybízí k novému, odvážnému kroku. Zapomeňme na minulost a postavme se čelem k budoucnosti. Právě teď je ten pravý čas!

sdílet článek na facebooku

Při novu se k nám Měsíc obrací svou neosvětlenou částí a startuje další lunární měsíc. To je pro nás ta nejvhodnější příležitost odhodlat se začít něco nového. A jelikož štíří energie ovlivní celých následujících 30 dní, otevírá se nám spoustu možností!

Stanovte si nové cíle


Štír nám dodává regeneraci, růst a transformaci se svou zodpovědnou podstatou. Přináší bleskové reakce, silnou intuici a snadné dosahování cílů. Je ta pravá chvíle pro celkový restart vašeho organismu, vaší práce a projektů, vašich zájmů a způsobu života.

Vše staré a zažité, co ve vašem bytí nefunguje, jednoduše zahoďte. Energie Štíra vám pomohou vydolovat z hlubin vašeho nitra vše, co se vám nechce řešit. Pomůže vám najít odpovědi na otázky ohledně vaší minulosti i přítomnosti. A po tomto boji mezi rozumem a citem prožijete velkou úlevu. Ukončíte předchozí fázi vašeho života a budete si moct stanovit nové cíle. Ty, po kterých ze srdce toužíte!



Z těžké temnoty do oslnivého světla

Štír vynáší vše skryté z temnoty do světla. Právě poznání, odpuštění a přijetí je hlavním tématem tohoto novoluní. Negativní vzorce chování, staré křivdy, traumata a dogmata, nepříjemné emoce, bloky z minulosti, vše nyní může na povrch. Poznejte, co je v nás skryto!

Existuje mnoho metod, jak se dostat k podvědomým informacím, které nás dodnes tížily. Právě teď je ten správný okamžik, abyste se vrhli na práci na sobě, protože půjde jako po másle. Zvolte si tu správnou metodu pro vás. Tíživé bloky z minulosti vám rozpustí meditace, Reiki, regresní terapie, metoda Ruš, hypnóza, a spoustu dalších technik. Řiďte se při výběru vaší intuicí!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.