Home - Články - Týdenní čínský horoskop 5. - 11. listopadu

Týdenní čínský horoskop 5. - 11. listopadu

vloženo 4. 11. 2018
čas čtení: 3 minuty

Týdenní čínský horoskop 5. - 11. listopadu

Planety se přeskupují a nás čeká týden plný nástrah! Hvězdám svítí rudé kontrolky a varují před negativními pocity. Pozor si dejte hlavně na neočekávané změny v zaměstnání i ve vzájemných vztazích.

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, na začátku měsíce bojujete s nechutí do jakékoliv aktivity. Máte pocit, že je všechno zbytečné. Marnost nad marnost je zakořeněná pouze ve vaší hlavě. Velkou pomoc představují příbuzní, díky nimž se nedostanete na... VÍCE ZDE!

Buvol
Nadcházející týden je jako stvořený pro zásadní životní krok. Hvězdy ponoukají k rozhodnosti a snaží se rozvířit stojaté vody v lásce, rodině i zaměstnání. Nerozmýšlejte se dlouho, instinkt vás povede správnou cestou. Do poloviny měsíce se... VÍCE ZDE!

Tygr
Zatímco vaše zvěrokruhové sousedy nabádá vesmír k aktivitě, ve vašem případě má spíše brzdící tendence. Divoká stránka tygří osobnosti vás žene do nepromyšlených kroků, v důležitých záležitostech pak můžete jednat jako umanuté děcko. Pokud se... VÍCE ZDE!

Zajíc

Zajíci by v tomto týdnu měli ukázat, že určitě nejsou plyšovým mazlíčkem, který si neumí sjednat pořádek. V rodinných záležitostech je třeba důslednost a pravidla pro všechny. Venuše vám pomáhá stabilizovat rozháranou domácnost i... VÍCE ZDE!



Drak
Hlavním tématem týdne je v případě Draků kariéra. Ctižádostivost s každým dnem narůstá, což je znát na pracovních výkonech. V říjnu jste měli pocit, že jste profesně ustrnuli na mrtvém bodě. To se v první polovině měsíce změní. Nebude to ovšem bez... VÍCE ZDE!

Had
V tomto týdnu byste si přáli, abyste po vzoru svého zvířecího patrona mohli shodit starou kůži a vyměnit ji za novou. Náročné dny v soukromí i zaměstnání si vyberou daň v podobě únavy. Nepodceňujte prevenci a pokud se vám něco nezdá, konzultujte... VÍCE ZDE!

Kůň

Koníci se v listopadu vydají na cestu za dobrodružstvím. Toužíte po rozšiřování obzorů a poznávání nových tváří. Vyloučeny nejsou cesty do exotických destinací nebo alespoň brzká rezervace letní dovolené. Samotná vidina odpočinku vás dokáže... VÍCE ZDE!

Koza
Další listopadový týden nezačne moc vesele. Do varu vás dostanou i naprosté maličkosti, nad nimiž byste jindy mávli rukou. Pozor, abyste neudělali nějakou neuváženost. Slova vyslovená v afektu byste nemohli vzít zpátky a omluva nepatří k vašim... VÍCE ZDE!



Opice
Milé Opice, vesmír vybízí k obezřetnosti ve všech situacích, do nichž vstupují finance. Vyplatí se konzultovat investiční kroky s drahou polovičkou nebo někým z rodiny. Nejspíš vás uchrání od rozhodnutí, jehož byste záhy litovali. Klidnější období se... VÍCE ZDE!

Kohout

Báječný týden čeká všechny Kohouty, kteří ve vztahu žehrali na nedostatek vzrušení. I v letitém manželství zažehnete jiskru zamilovanosti a cítíte se jako dva puberťáci. Čerstvě zadaní naopak zjistí, že ve své polovičce mají oporu pro... VÍCE ZDE!

Pes

Kariérní postup se v listopadu dostává mezi životní priority zrozenců Psa. Ačkoliv vám hvězdy v této oblasti přejí, žádný úspěch nepřijde zadarmo. Budete se muset chopit práce a nebát se, že vám ruce ozdobí mozoly. Na domácím poli se od vás... VÍCE ZDE!

Vepř
Optimismus Vepřů je v první polovině měsíce vysoce nakažlivý. Smyslem pro humor prozáříte den širokému okolí a nezadaní díky němu narazí na atraktivní protějšek. Využijte každou pozvánku do společnosti, která se naskytne. Jestliže už máte... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.