Home - Články - V čem jste prostě jedničky podle hvězd

V čem jste prostě jedničky podle hvězd

vloženo 1. 11. 2018
čas čtení: 3 minuty

V čem jste prostě jedničky podle hvězd

Každé znamení zvěrokruhu vyniká v něčem jiném. Jeden oslní svými komunikačními vlastnostmi, druhý nesmírnou pracovitostí a třetí smyslem pro vkus! Jak jste na tom vy?

sdílet článek na facebooku

Beran
Zrozenci Berana jsou nesmírně odvážní a cílevědomí. Ihned vás ohromí svým temperamentem a činorodostí. Díky své bojovnosti se poperou s každým problémem, a to i za cenu prohry. Jejich silná vůle jim dává energii vstát a jít do dalšího boje. Berani jsou navíc velmi přitažliví a dokážou okouzlit.

Býk

Největším pozitivem Býků je klidná a vyrovnaná duše. Jsou vytrvalí a jdou si pěkně pomaloučku za svým cílem. Neženou se do boje, proč? Díky své houževnatosti a praktičnosti dosáhnou vrcholu inteligentně a taktně. Z Býků sálá dobrota, mají velké srdce. Chcete se někomu svěřit? Tak zvolte Býky.

Blíženci
Setkali jste se s Blížencem. Tak mu závidíte jeho optimistický pohled na svět. Nestěžují si a skvěle se adaptují. Neprosazují za každou cenu svůj názor, i když rádi mluví. Blíženci umí dokonale komunikovat, proto se těší oblíbenosti ve společnosti. Zvídavost a všestrannost je často vystřelí za úspěchem či slávou.

Rak

Znamení Raka oplývá vnímavostí, citlivostí a soucitem. Rak dokáže povzbudit a pochopit, proto bývá nejlepším rodičem i kamarádem. Rak je laskavý a pečuje o svou rodinu jako nikdo jiný. Svou rodinu a blízké bude ochraňovat, také lpí na tradicích. Nesnese posměch vůči slabším a starším jedincům.



Lev
Některá znamení zvěrokruhu by si měla brát příklad ze sebejistoty Lva. Lze mu závidět jeho podnikavost a vznešenost. Lev prahne po tom být jedničkou, ale ne za každou cenu. Svou pěšinku ke slávě si vyšlape sám. Je společenský, velkorysý a má svou důstojnost. Rád dělá svým blízkým radost, není hamižný.

Panna
Zrozenci Panny přesně vědí, co v životě chtějí. Drží ho pěkně v hrsti, vše mají naplánované do posledního detailu. Patří k nejspolehlivějšímu znamení zvěrokruhu. Panny jsou praktické a přitom se chovají slušně. Pyšní se metodickou myslí a velmi rády se vzdělávají. Jejich život požaduje řád a věrnost.

Váhy
Ne nadarmo se narodilo ve znamení Vah nejvíce diplomatů, politiků a vládců. Váhy jsou ohromně společenské, taktní, elegantní a spravedlivé. Nesnesou křivdu a rády pomohou. Jejich život musí být harmonický, jinak jsou nespokojené. Dokáží se dobře přizpůsobit. I když hraje v jejich životě velkou roli krása, oplývají logickým myšlením.

Štír
Ženy a muži narozené ve Štíru žijí pro vyšší smysl. Mají silnou vůli a jsou vytrvalí. Dokážou být soucitní, ale když je obelžete, rádi se pomstí. Jejich odvaha, houževnatost i schopnost vstát a jít dál, je neuvěřitelná. Život Štíra bez citu, vášně a vzrušení není naplněný. Štíři bývají často workoholiky a nevydrží na jednom místě.



Střelec
Znamení Střelce oplývá krásným přitažlivým vzhledem. Dokáže se o sebe starat. Srší z něj nadšení, optimismus a upřímnost. Střelci zbožňují dobrodružství, proto jsou nezávislí a věří své intuici. Nejsou to žádné béčka, umí být tolerantní a šlechetní.

Kozoroh

Čím vás osloví Kozoroh? V prvé řadě svou pracovitostí, i kdyby měl nad úkolem strávit celou noc, tak ho dokončí, jinak neusne. V životě je Kozoroh opatrný, ctižádostivý a seriózní. Kozorohové zastávají často vyšší funkce, protože jsou bystří, loajální, spořiví a mají obdivuhodný organizační talent. Nicméně jsou uzavření a dostat se jim pod kůži není hračka.

Vodnář
Myšlení Vodnáře je obdivuhodné, vychází vstříc novým zítřkům a nebojí se budoucnosti. Vodnář je vynalézavý a svým způsobem geniální. Pyšní se skvělou intuicí a hýří originálními nápady. Je otevřený novým možnostem. Jeho pozitivními rysy jsou tolerance a nezávislost.

Ryby

Nenajdete obětavější a soucitnější osobu, než zrozence Ryby. Pomůže a pochopí, ale nesnáší lež. Ryby mají největší představivost a smysl pro správné uspořádání věcí. Často dají na svou intuici, a to se jim vyplácí. Nejsou to žádné chudinky, mají vnitřní síly na rozdávání, i když jsou často sentimentální.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.