Home - Články - Měsíční horoskop lásky na listopad 2018

Měsíční horoskop lásky na listopad 2018

vloženo 30. 10. 2018
čas čtení: 3 minuty

Měsíční horoskop lásky na listopad 2018

Láska neuvadá ani v listopadu, spíše naopak. Zamilovaným srdcím bude měsíc padajícího listí doslova přát. Připravit by se měli i nezadaní. Venuše se ujímá žezla a to může znamenat jen jediné, přichází doba, kdy milostná dobrodružství a nové vztahy hrají hlavní roli.

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, nejraději byste měli všechno okamžitě a podle svých představ. V intimním životě to platí dvojnásobně a škodí to jak zadaným, tak singles. První skupina tlačí drahou polovičku do aktivit, do nichž se necítí. Mnohem výhodnější je krůček po krůčku připravovat půdu pro experimentování, k němuž vás hvězdy po celý listopad nabádají. Horlivostí si k němu okamžitě zavřete dveře. Singles mají pro nalezení lásky ideální podmínky do 14. listopadu, kdy z nich sex-appeal prýští do všech stran.

Býk
V manželství a letitých vztazích narazíte na bariéru nepochopení. Jde o chvilkovou konstelaci, kterou však horkokrevní Býci nechtějí trpělivě snášet. Nevěřte, že vám pomůže sympatický protějšek, který vám na rozdíl od drahé polovičky maže med kolem úst. Sice se s ním dobře povídá, ovšem takové schůzky vás mohou dostat do lapálie. Přívětivější klima se dostavuje okolo 16. listopadu, kdy máte také přítulnější náladu. Svobodní Býci by měli spřízněnou duši hledat díky přátelům nebo spolupracovníkům.

Blíženci
Milí Blíženci, v listopadu se snažte poslouchat tlukot srdce. To by mělo mít rozhodující vliv o vývoji existujících vztahů i při navazování nových známostí. Okolo 6. je osobité kouzlo na maximu a láká k vám zástupy ctitelů. Neskrývejte se před světem, naopak vystavte kvality na odiv a vyberte si protějšek, který se k vám hodí jako vejce k vejci. V partnerství zbystřete 15. listopadu, kdy se vášně z ložnice stěhují ke společnému stolu. Hrozí hádky, kvůli nimž byste se do konce měsíce nepřitulili.

Rak
Milostný život Raků není v první polovině listopadu žádnou výhrou. Především nezadaní by měli soustředit pozornost jiným směrem, protože hledání ideálního protějšku je spíš ztrátou času. Nenacházíte nikoho, kdo by stál za vaši energii. Od 15. se konstelace proměňuje a spolu s tím přichází i mnohem veselejší nálada. Erotické dusno se objevuje ve spojení s vodním živlem. Co takhle vyrazit do bazénu, nebo si s miláčkem dopřát soukromí ve vířivce? Zintenzivníte své fyzické prožitky na maximum.



Lev

Sex-appeal Lvů je v předposledním měsíci roku k nepřehlédnutí. Navíc jste si ho náležitě vědomi a dokážete ho využít ve svůj prospěch v milostném, ale třeba i pracovním životě. Hledáte-li novou lásku, začněte rozšiřovat své obzory. Právě díky dalšímu vzdělávání narazíte na protějšek, jenž splňuje náročná kritéria. Studium je ovšem sexy i v případě vás, zadaných. Z knížek i internetu zjistíte spoustu cenných poznatků, které večer zúročíte na společném loži. Přece nezůstanete u misionářské pozice.

Panna
S láskou to je v listopadu složité. Situaci ovlivňují střídající nálady a nezvyklá horkokrevnost zrozenců Panny. Pokud dokážete udržet rozbouřené emoce na uzdě, máte polovinu úspěchu v kapse. Miláček totiž neoplývá tolerancí, takže byste ze vzájemných rozepří jen tak nevyšli. Myslete na to, že nemusíte mít za každou cenu pravdu. Uvolněte partnerovi ruce a budete se divit, s čím za vámi přijde. V intimních chvílích to platí dvojnásobně. Vzdejte se role režiséra a dejte událostem volný průchod.

Váhy
Milé Váhy, aktivní přístup v milostném životě vám v listopadu přinese skvělé výsledky. Nebojte se následovat hlas srdce a bujnou fantazii proměňujte ve skutečnost. Afrodité s vámi táhne za jeden provaz, takže podzimní chmury nehrozí. Do 14. listopadu se o vás stará i Mars slibující usmíření v rozhádaných vztazích i nalezení drahé polovičky. Přitahujete k sobě osobité jedince a velkým srdcem. Ať se za oknem žení třeba všichni čerti, vy se nemusíte bát, že by vás neměl kdo zahřát na těle i duši.

Štír
Slunce z krásného trigonu k Neptunu slibuje báječný program pro nezadané. Do poslední dekády máte možnost potkat osobu, která je naladěná na stejnou notu. Máte společenskou náladu a právě díky rušnému programu narazíte na svého vyvoleného či vyvolenou. Nejspíš to bude bytost, která působí éterickým dojmem. Přitahuje vás jemná krása, jíž je třeba dobývat. Snadné cíle neberete. Zadaní by se až do 22. měli držet v lásce zpátky. Hrozí hádky s fatálními následky. Byla by škoda dělat unáhlené závěry.



Střelec
Milí Střelci, v první polovině měsíce se snažte lásce věnovat maximum pozornosti. Vesmír zesiluje osobité kouzlo a připomíná všechny klady, které můžete opačnému pohlaví nabídnout. Proto jste pro druhé neodolatelní, což se logicky odrazí na již existujících vztazích. Příjemně to mezi vámi jiskří a společné chvilky se zapíšou mezi ty nezapomenutelné. Po 15. listopadu se však přízeň zlomí a vy začnete bojovat se svými démony v čele se žárlivostí. Neusnadňujte vesmíru práci a zůstaňte nad věcí.

Kozoroh

V listopadu mají na milostný život Kozorohů velký vliv druzí lidé. Necháváte je vstupovat do soukromí a není divu, že potom nejste spokojení. Naslouchejte více svému srdci a intuici a méně tomu, co vám říká okolí. Méně šťastní jedinci se vám totiž snaží podstrčit klamné informace o drahé polovičce, a tím narušit vaše harmonické soužití. Vyšlete závistivcům jasný vzkaz, chyťte se za ruce a vyměňujte si polibky bez ohledu na společenské konvence. Singles by neměli lásku hledat okolo 6. listopadu.

Vodnář

Dlouholetý stereotyp vezme v předposledním měsíci roku za své. Jste mile překvapeni tím, jaké vlastnosti v sobě drahá polovička ukrývala. Pokud to vypadalo, že láska spěje ke svému konci, chytí v tomto čase druhý dech. Vzpomenete si, proč jste se do sebe před léty zamilovali a začnete znovu pracovat na tom, abyste byli pevný pár. Místo diskusí si ale raději zalezete do pelíšku. City je vždy lepší konzumovat než pitvat. Singles se teď nechtějí vázat. Baví vás rozšiřovat okruh známých a užívat si.

Ryby

Křehká krása Rybek je v listopadu v kurzu. Ve vašem rybníčku se motá tolik ctitelů, až z toho jde hlava kolem. Kterého si vybrat? Važte dobře, abyste neztráceli čas s osobou, která nenabízí žádnou perspektivu. Především okolo 17. listopadu máte možnost navázat trvalý vztah. Dejte prostor intuici, díky níž oddělíte zrno od plev. A jak to bude vypadat u již existujících párů? V nich přeberete iniciativu a pokusíte se proměnit je podle svých představ. Není moudré miláčka do něčeho nutit na sílu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.