Home - Články - Týdenní horoskop 29. října - 4. listopadu

Týdenní horoskop 29. října - 4. listopadu

vloženo 28. 10. 2018
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 29. října - 4. listopadu

Počasí se nám ochlazuje. Co vás čeká poslední zářijový týden a jak vám začne měsíc říjen? Budete v práci aktivní, nebo vás ve vašem snažení zastaví virové onemocnění? Potkáte na podzim zajímavého člověka, se kterým vám bude dobře nebo budete raději vyhledávat samotu? Vesmír zná odpovědi na vaše otázky.

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden je obzvláště vhodný k vyřizování věcí, které jste do této doby úspěšně odkládali. Zajeďte si tedy na úřady, vyřiďte pracovní, či rodinné záležitosti. Půjde to totiž tento týden jako po másle a rovněž vašemu svědomí se okamžitě uleví.

Býk
Poslední dobou se vám zdá, že je toho na vás trochu moc a že nestíháte. Zkuste si svůj čas trochu lépe naplánovat. Uvidíte, že ta trocha plánování vám hodně pomůže a vy se nebudete cítit tolik pod tlakem. Najděte si také čas na pořádné relaxování.

Blíženci
Příliš se vám nechce do jisté záležitosti, která je pro vás nepříjemná. V životě vás však nepotkají jen příjemné věci a vy se musíte naučit bojovat i s věcmi, které vám nejsou příliš po chuti. Tento týden vám dá první a pro vás velice poučnou lekci.

Rak
Příliš často tápete ohledně některých pracovních záležitostí. Je třeba se na ně vrhnout s pořádnou vervou a nenechat se ušlapat okolím. Je ve vás větší potenciál než si myslíte a vy ho musíte ve správný čas ukázat světu a hlavně svým nadřízeným.


NEMŮŽETE ZAVADIT O POŘÁDNOU PRÁCI? Chcete více peněz? Mé karty vám ukáží správný směr! T. 906 701 701. Kartářka Rozárka


Lev
Často si kladete otázku, zda jste svůj život nepromarnili. Opak je pravdou, žijete naplno a tento váš pocit vyvěrá zejména z toho, že jste na sebe velice přísní a také nároční. Uberte trochu ze svých nároků a naučte se milovat se takoví, jací jste.

Panna

Kolem vás se pohybuje osoba, která vám závidí vaše úspěchy, milostný život, či něco daleko banálnějšího. Tváří se jako váš dobrý přítel, ale pozor na něj. V tu nejnevhodnější dobu vám může vrazit zákeřnou kudlu do zad, což vám nepřinese nic dobrého.

Váhy

Tento týden se bude nést ve sportovním duchu. Fyzicky náročný týden sice v mnohém odnese vaše tělo, ale endorfiny začnou pracovat a vaše spokojenější mysl vám poděkuje. Do vašeho života se vkrade mír, přátelská atmosféra, ale i úžasné vzpomínky.

Štír
Tento týden je obzvláště vhodný k navazování nových přátelství. Nebudete mít problém začít rozhovor s kýmkoliv a kdekoliv a vaše přátelská aura bude okolím vnímána velmi kladně. Najdete spoustu kamarádů a může vzniknout i nové obchodní partnerství.

Jistě se vám již podařilo potkat člověka, kterého jste nikdy neviděli, ale který přesto vám byl podvědomě znám. Právě takoví lidé mohou být vaší spřízněnou duší, která vás ovlivní a povede životem. Tarot spřízněných duší nám přitom pomáhá najít odpovědi v těch důležitých oblastech lidského života, kterými jsou vztahy a komunikace.

Střelec
Neseďte tento týden doma a vyrazte někam za zábavou. Možná se vám zdá, že počasí nepřeje vycházkám po venku, ale opak je pravdou. Procházka vám jen prospěje a vy si utřídíte myšlenky. Večer pak vyrazte do víru noční zábavy a budete opravdu spokojeni.

Kozoroh

Nenechte se utlačovat některým z vašich nových kolegů. Ten se všemožně snaží vetřít do přízně nadřízených a používá k tomu veškeré dostupné prostředky. Stůjte si za svým názorem a zejména se nebojte ho vyslovit v ten správný čas. Kolega utře nos.

Vodnář

Nepodceňujte vaši zdravotní stránku. Často přecházíte nemoc, protože nechcete přijít o něco v práci, nebo že vám prostě není vhodná doba na stonání. Pokud však své neduhy budete i dále přecházet, může se vám to ošklivě vymstít. Raději zůstaňte doma.

Ryby

Spousta práce, kterou na vás vaši nadřízení tento týden naloží, bude opravdu na pováženou. Nejen, že nemáte šanci vše stihnout, dokonce se bude jednat o doslova nelogické a zbytečné úkoly. Nebojte se říct svůj názor a přijít s lukrativnějším řešením.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.