Home - Články - Láskohled 29. října - 4. listopadu

Láskohled 29. října - 4. listopadu

vloženo 26. 10. 2018
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 29. října - 4. listopadu

Měsíc říjen se blíží ke konci a začíná listopad, který bývá nejen chladný, co se počasí týká, ale i ve vztahu. Hvězdy radí, jak zažehnout vášeň ve vašem milostném životě. Ale připravte se i na nepříjemné partnerské bouřky. A prozradíme vám mnohem více.

sdílet článek na facebooku

Beran
Budete mít tento týden jasno, už nechcete dál podporovat člověka, který si vaši přízeň nezaslouží. Udělejte za jedním životním obdobím tlustou čáru a začněte znovu s čistým štítem.

Býk
V oblasti lásky je vám tento týden mimořádně příznivě nakloněn. Nejen, že se kolem vás bude motat spoustu nápadníků. Dokonce máte jedinečnou šanci potkat tu pravou osobu pro vás.

Blíženci
Zmítají vámi pochybnosti, zda je partner pro vás ten pravý. Máte pocit, že se v mnohém neshodnete a se svým okolím už neřešíte nic jiného než svůj protějšek. Chce to řádnou změnu.

Rak
Pravá láska na vás stále někde čeká a vy jste ji blíž a blíž. Je velice pravděpodobné, že po čase potkáte svého vysněného jedince. Tato osoba se pohybuje ve vašem blízkém okolí.



Lev

Snažíte se do vašeho vztahu vrátit jiskru, která byla pro vaše soužití pověstná. Kvůli různým jiným povinnostem jste skoro zapomněli dělat radost tomu druhému. Je čas to napravit.

Panna
V dlouhodobých vztazích očekávejte tento týden zamračeno. Nevrlost a nabroušenost jednoho z partnerů se projeví ve vašem soužití a celý týden se ponese v poměrně negativním duchu.

Váhy
Pohybujete se ve velkém kolektivu lidí a o dobré přátele, zábavu, či případný flirt nemáte nouzi. Užíváte si život plnými doušky a na trvalý vztah nemáte ani to nejmenší pomyšlení.

Štír
Tento týden nebudete spokojeni s vaším vztahem. Vadí vám, že se vytratila intimita, kterou jste na vašem soužití milovali. Zkuste si o této nemilé změně promluvit s partnerem.



Střelec

Ve vašem vztahu vše klape jako po másle. Veškeré případné rozbroje si hned vysvětlíte a neustálými dotyky si vzájemně dáváte najevo svou přízeň. Jste momentálně velmi spokojeni.

Kozoroh

Je čas popřemýšlet, zda je váš protějšek pro vás tím pravým. Nevymlouvá vám ho jen rodina, ale i přátelé a možná byste se měli zamyslet, zda na jejich obavách není něco pravdy.

Vodnář

Jste čerstvě zamilovaní a vznášíte se na růžovém oparu. Mnohdy ale přehlížíte některé povahové vlastnosti své lásky, které vám později můžou vadit. Zkuste se na ně více zaměřit.

Ryby

Máte vedle sebe milujícího člověka, se kterým však velice často manipulujete. Dejte si na to opravdu pozor. Danou osobu to rychle přestane bavit a vy můžete zůstat úplně sami.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.