Home - Články - Slunce vstupuje do znamení Štíra

Slunce vstupuje do znamení Štíra

vloženo 22. 10. 2018
čas čtení: 4 minuty

Slunce vstupuje do znamení Štíra

Štír vládne, když slavíme Dušičky – a jeho síla odhaluje tajemství života a smrti!

sdílet článek na facebooku

Nejtajemnější období celého roku

Listí na stromech pomalu ubývá, a nad přírodou, i když tolik krásnou a barevnou, jako kdyby se vznášel tajuplný stín zániku a smrti. Přesně v této mystické době se ujímá vlády znamení Štíra, které patří v celém zvěrokruhu mezi ty nejzáhadnější a zároveň nejsilnější. Letos vstoupí Slunce do Štíra přesně 23. října 2018 ve 13:23, a po dobu jednoho měsíce nám všem pootevře dveře ke štířím tajemstvím. Ať už jste se narodili ve kterémkoliv znamení, můžete si teď užít mysteriózní kouzlo štíří nálady nejen v přírodě, ale i v životě a své duši!

Až dosud nám vládly poklidné a harmonické Váhy, ale s klidem teď bude konec – Štír je totiž plný energie, silných emocí a pevné vůle, ne náhodou je jeho vládnoucí planetou bojovný a ohnivý Mars! Znamení Štíra je však naproti tomu zasvěceno živlu vody, která znamená city, pocity a jejich nezměrné hlubiny. A právě v těchto hlubinách jako kdyby hořel skrytý oheň! Zkrátka, se Štírem se rozhodně nudit nebudeme a o napětí a vzrušení budeme mít postaráno!

Velká síla ukrytá hluboko uvnitř

Lidé narozeni ve znamení Štíra jsou pověstní tím, co všechno se dokáže ukrývat v jejich hlubinách. Navenek možná působí klidně a vyrovnaně, ale v jejich nitru vládnou intenzivní pocity, které přetrvávají dlouhou dobu, a Štíři si umí počkat na tu správnou chvíli, kdy je dát najevo. Jsou to tak trochu tajuplní lidé se silně vyvinutou intuicí a velmi pevnou vůlí. Není tedy divu, že Štír platí za nejobávanější znamení celého zvěrokruhu – vždyť kdo by neměl před jejich hlubokou a mocnou duší respekt?

Chcete se dozvědět více o budoucnosti vaší lásky a překážkách, které vás mohou na cestě za štěstím potkat? Spolehněte se na MAGICKÝ TAROT LÁSKY, který se stane důvěrným průvodcem ve světě lásky a vztahů. Nečekejte na další rány osudu a vytáhněte si svých 5 karet, které vám pomohou odhalit, co vás ve světě lásky čeká a nemine. 

Po dobu nadcházejícího měsíce bude znamení Štíra působit na nás všechny, bez ohledu na naše znamení narození. Všichni budeme více nebo méně řešit intenzivní a hluboká životní témata, která se spojují právě se znamením Štíra. Je to čas nahlédnout do hlubin naší vlastní duše, poznat i ty nejskrytější emoce a utkat se s velkými mystériemi života!

Sex, smrt a moc – to jsou štíří témata!


Sexualita, smrt, život po smrti, ale taky touha po moci – všechna tato silná a obskurní témata se spojují právě s energií znamení Štíra! Není to náhoda, že vládne zrovna v době, kdy se v přírodě odehrávají boje na život a na smrt, a život na Zemi se pomalu odebírá do podsvětí – nebo chcete-li, na zimní odpočinek. Tajuplné téma sexuality se životem taky bytostně souvisí – stojí u jeho zrodu, který není o nic menším mystériem než smrt a otázka, kam se odebereme po ní. Mezi tím vším pak stojí nekonečné mocenské boje, které poznamenávají celý náš život s otázkou – kdo bude silnější a kdo tedy přežije?

Přijde vám to trochu pesimistické? Nic nenaděláme, i o tom je život. Po jedenáct měsíců v roce se těmito otázkami obvykle nemusíme příliš zabývat – Štír je však vynáší na povrch a jde u toho pěkně do hloubky! Taky není náhoda, že zrovna pod vládou Štíra slavíme Dušičky a svátek Všech Svatých. Právě teď je totiž ta správná doba připomenout si ty, kteří již s námi nejsou, a uvědomit si, že i nás to jednou čeká.

V běhu lidského života lze znamení Štíra přirovnat k pozdnímu střednímu věku nebo k období „druhé mízy“. Člověk jako kdyby si uvědomoval, že zde nebude věčně, si chce ještě užít radosti života naplno, včetně těch sexuálních. Je to velmi zajímavá energie, která v sobě ukrývá silný potenciál, pokud se využije správným způsobem – a stejně tak je to i s podzimním obdobím vlády Štíra!


KDY SKONČÍ VAŠE TRÁPENÍ? Z horoskopu vyčtu to nejlepší řešení vaší situace! Existuje východisko! Zavolejte mi na tel. 906 701 701. Paní Sofie



Utkání s tím, co je skryté pod hladinou!

Na přelomu října a listopadu je tedy potřeba počítat s tím, že na světlo světa se budou hlásit velmi hluboká, intenzivní a často tak trochu tajemná a mystická témata. Je čas zamyslet se nad svými předky, kteří už tady nejsou, připomenout si je, a u toho se zahloubat nad tématy smyslu a významu vlastního života. Je čas přemýšlet nad minulostí, nad tím, co přinesla a co zůstalo nedořešené. Protože hmotný a nehmotný svět teď k sobě mají z celého roku nejblíž a hranice mezi nimi je velmi tenká, hodí se tato doba velmi dobře pro věštění a jiné esoterické záležitosti. Mnohem silněji než jindy k nám bude promlouvat intuice a měli bychom jejímu hlasu naslouchat, protože nám může prozradit něco hodně důležitého!

Čas vlády Štíra tedy bude velmi intenzivní – ani ne tak navenek, jako spíš v našem vlastním nitru a tom, co se v něm bude odehrávat. Připravte se na to, počítejte s tím a pracujte s energiemi, které k vám přijdou. Pak se vám jistě povede si z nich vzít jen to nejlepší, co vás pozitivně obohatí a posune kupředu!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.