Home - Články - Týdenní čínský horoskop 22. - 28. října

Týdenní čínský horoskop 22. - 28. října

vloženo 21. 10. 2018
čas čtení: 3 minuty

Týdenní čínský horoskop 22. - 28. října

Tento týden je podle čínského horoskopu velmi inspirativní. Mnohým se naskytnou nové pracovní příležitosti. Planeta Venuše je zase nakloněná novým vzrušujícím vztahům, proto nečekejte na to, až vás někdo najde v zapadlém koutě vašeho bytu a vyrazte si užít do společnosti. Třeba právě v tomto týdnu potkáte svůj dokonalý protějšek.

sdílet článek na facebooku

Krysa
V posledním celém říjnovém týdnu se Krysám zdá, že ustrnuli na mrtvém bodě, nebo že dokonce dělají zpátečnické kroky. Je to však váš chybný pocit. Nedělejte si zbytečné vrásky na čele a snažte se myslet pozitivně. Vesmírní vládcové... VÍCE ZDE!

Buvol

Buvoli se radují z bujné fantazie a inspirace, která k nim směřuje rovnou z vesmíru. Nejde o žádné bláznivé nápady, kvůli nimž by si okolí ťukalo na hlavu. Naopak díky nim získáte plusové body a budete motivovat jedince, kteří vás obklopují... VÍCE ZDE!

Tygr
Zdá se vám, jako by vám hvězdy svazovaly ruce. Pravdou je, že jediné, co vás omezuje v rozletu, je vaše maličkost. Schází vám totiž motivace k jakékoliv změně. Do všeho se musíte nutit a trvá dlouho, než se rozhoupete. Potřebné nakopnutí... VÍCE ZDE!

Zajíc
Milí Zajíci, vyhlížíte týden plný finančních příležitostí a úspěchů. Pokud řešíte vleklé peněžní svízele, podaří se vám je zmírnit nebo dokonce dovést ke zdárnému konci. Žádáte-li o půjčku, v těchto dnech vyjednáte nejlepší podmínky. Čemu naopak... VÍCE ZDE!


POTÝKÁTE SE S FINANČNÍMI PROBLÉMY? Za pomoci tarotových karet vám poradím, jak se s nimi vypořádat! Zavolejte mi! Paní Vesna na tel.: 906 701 701


Drak

Klíčovým tématem tohoto týdne je dračí kariéra, která začíná nabírat správné obrátky. K zaměstnání soustřeďte maximální pozornost a zbytečně neplýtvejte energií pro jiná témata. V domácnosti se naopak vyplatí klidnější tempo, kdy své blízké do... VÍCE ZDE!

Had

Na konci měsíce se připravte na svěží vítr, který přivane do života Hadů spoustu novinek. Některé přivítáte s otevřenou náručí, jiným byste se raději vyhnuli. Vždy však platí, že s koncem jedné věci přichází něco lepšího. Zůstaňte stát nohama na... VÍCE ZDE!

Kůň

Jaký závěr měsíce čeká vás, milí Koníci? Vypadá to na pořádně temperamentní jízdu, kdy se nuda bojí vstoupit do vaší blízkosti! Zejména milostný život hlásí bouřlivý vývoj, kdy singles udržují několik paralelních známostí. Zadaní by se oproti... VÍCE ZDE!

Koza

Báječný týden vyhlíží zadané Kozy, které se znovu zamilují do svého partnera. Stačí naprostá maličkost a vy si znovu uvědomíte, proč jste si před léty vybrali právě tohoto člověka. Děláte první poslední, aby se vztah dostal ze... VÍCE ZDE!

To, s jakými vrozenými dispozicemi přicházíme na svět, je ovlivněno naším předchozím životem. Díky karmickému tarotu se dozvíte, čím jste se provinili v minulých životech a jaká je vaše karmická energie. Jasněji budete mít i o svých karmických kořenech a o tom, co vás z minulých životů zatěžuje aktuálně. Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet teď!

Opice
Milé Opice, dejte pozor, abyste v tomto týdnu nepřipomínali své patrony více, než je zdrávo. Máte proříznutou pusu a nejste schopni domyslet veškeré důsledky svého jednání. Někdo by takové informace využil ve váš neprospěch. Pohodu a klid... VÍCE ZDE!

Kohout
Na konci října jsou Kohouti těžko uchopitelní. Nemáte nikde dlouhé stání a táhne vás to mimo rodnou hroudu. Hledáte vzrušení a baví vás poznávat nové krajiny i tváře. Při cestování buďte opatrní a myslete na zadní kolečka. Kromě příjemných... VÍCE ZDE!

Pes

Milí Psi, nadcházející týden v sobě skrývá nepříjemné zklamání. Hořkost na jazyku se nechce ztratit a trochu to vypadá, jako byste ji sami přiživovali. Nebojte se. Jednou to sice nevyšlo, ale rozhodně to neznamená, že je všem dnům konec. Alespoň... VÍCE ZDE!

Vepř
Vepři si v tomto čase uvědomí, jakou sílu skrývá jejich rodina. Táhne s vámi za jeden provaz a snaží se vám ulehčit náročné období. I přesto cítíte, že je toho na vás moc. Především pracovní atmosféra vám upíjí energii a neblaze se... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.