Home - Články - Láskohled 22. - 28. října

Láskohled 22. - 28. října

vloženo 19. 10. 2018
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 22. - 28. října

Vesmír přeje milostným dobrodružstvím. Podle všeho sice nepotkáte lásku svého života, za to budete mít podzim ve znamení vášně a žhavého nezávazného flirtování. Což je něco, co by vám mohlo v chladných nocích nalít trochu krve do žil.

sdílet článek na facebooku

Beran
Ve své rodině jste skutečně spokojení. Máte vše, na co si vzpomenete a vaše rodina je pro vás vším. Věnujte se své rodině naplno a vymyslete nějakou zábavu, budete pak šťastní.

Býk
Občas máte pocit, že váš vztah trvá již příliš dlouho a nic nového vás nečeká. Uvízli jste v stereotypu, který vás ubíjí. Navrhněte partnerovi změnu, která vás pozitivně nabudí.

Blíženci

S partnerem prožíváte skutečně hezké období plné lásky a porozumění. Jste nejen milenci, ale i nejlepšími přáteli. Ve svém protějšku máte skutečnou oporu, která vám se vším pomůže.

Rak
Nezadaní jedinci tento týden sice nepotkají lásku svého života, na tu si ještě chvilku budou muset počkat, ale nezávaznému flirtování je tento týden obzvláště příznivě nakloněn.


POTKALA JSTE TOHO PRAVÉHO? Jste na pochybách? Prozradím vám, zda jste si opravdu souzeni, zavolejte mi na 906 701 701! Kartářka Hanka



Lev
Kolem vás se pohybuje jedinec, která není příznivě nakloněna vaší nové lásce a snaží se vám jakkoliv uškodit, či překazit vaše plány. Udiví vás o jak moc blízkou osobu se jedná.

Panna
V milostných záležitostech před sebou máte dlouhou cestu. Musíte si nejdříve uvědomit svou jedinečnost a naučit se žít jen sami se sebou. Teprve poté můžete hledat svůj protějšek.

Váhy
Některé vaše drobné lži se tento týden provalí a na problém bude zaděláno. Budete svému partnerovi, či partnerce muset hodně vysvětlovat a nebude to nic příjemného ani pro jednoho.

Štír
S protějškem byste si co nejdřív měli promluvit o svých plánech, které mohou zásadně pohnout s vaším vztahem. Necháváte vše na poslední chvíli a tím škodíte sobě, ale i vztahu.


Jací milenci jsou muži zvěrokruhu? Máte spadeno na muže ze svého okolí, který vás šíleně přitahuje? Zjistěte, v jakém se narodil znamení a dozvíte se více o jeho touhách!


Střelec
Nezadaní jedinci by měli mít tento týden oči na stopkách. Na tom nejnečekanějším místě potkáte velice zajímavou a milou osobu, která vám zásadně obrátí váš dosavadní života naruby.

Kozoroh

Zadaní jedinci budou tento týden vůči svému protějšku skutečně velmi podezřívaví. Podobně na tom budou nezadaní jedinci, kteří nebudou věřit svému novému objevu ani nos mezi očima.

Vodnář

Cílem pro vás tento týden bude rodinná pohoda, která vám poslední dobou chybí. Snažíte se s partnerem vyjít, ale hádky jsou u vás na denním pořádku a narušuje to váš rodinný život.

Ryby
Pravá láska je už na dosah a vy se ji přibližujete stále blíž. Jen tak dál a uvidíte, že za chvilku potkáte svého vysněného jedince. Budete se divit, o jak blízkou osobu se jedná.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.