Home - Články - Týdenní čínský horoskop 29. října - 4. listopadu

Týdenní čínský horoskop 29. října - 4. listopadu

vloženo 28. 10. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 29. října - 4. listopadu

Poslední říjnový týden zvěstuje velké změny a také varuje před možnými pracovními problémy. Pozor by si měli dávat Tygři. Jejich pohár trpělivosti pomalu, ale jistě přetéká a hrozí výbuch, který by mohl být doprovázený pověstným tygřím řevem.

sdílet článek na facebooku

Krysa
Co můžete očekávat od přelomu měsíce vy, milé Krysy? Podle čínského horoskopu to jsou především příležitosti k lepším zítřkům. Hvězdy vám nabízí šanci udělat skok ve všech životních oblastech, ale určitě to nebude zadarmo. Pořádně se... VÍCE ZDE!

Buvol
V posledních říjnových dnech melete z posledního, ale druhá polovina týdne slibuje zásadní zlepšení. Kromě přívalu pozitivní energie se dočkáte i originálních nápadů. Nestyďte se s nimi prorazit na denní světlo, ať se týkají intimních chvil s... VÍCE ZDE!

Tygr
Tygrům dochází na konci měsíce trpělivost. Sice pracujete na dvě stě procent, ale hmatatelné výsledky jsou stále v nedohlednu. Začnete si proto pohrávat s myšlenkou na přestup do jiného zaměstnání, ale hvězdy tyto snahy... VÍCE ZDE!

Zajíc

Milí Zajíci, vyhlížíte týden jako víno, kdy se vám daří zejména v ekonomických krocích. Úspěchy čekají podnikatele, k nimž se zákazníci jen hrnou. Stojí za tím štědrý Jupiter, který nad vámi rozpřáhne ochranný plášť. V profesním životě... VÍCE ZDE!


CÍTÍTE VE ŽIVOTĚ NEJISTOTU?
Pomohu vám dát vše do pořádku! Nabízím precizní poradenství! Provádím vklad karet, Feng-Shui, I - Ťing i Numerologii. T. 906 701 701. Vaše Karmen


Drak
Závěr měsíce zabrnká v případě Draků na romantickou strunu. Nezadaným svítá naděje k nalezení osudového protějšku. Tedy přesně řečeno vám konečně někdo padne do noty a vy si nový objev nenecháte upláchnout. Manželství a dlouholeté vztahy... VÍCE ZDE!

Had

Proslulý hadí takt a diplomacie si na přelomu října a listopadu vezmou dovolenou. V mezilidských vztazích se proto chováte jako slon v porcelánu a během chvíle naděláte pořádnou neplechu. Chcete jednat otevřeně, ale tentokrát jste... VÍCE ZDE!

Kůň

Děláte čest zvířecímu patronovi a světem klušete s elegancí a načechranou hřívou. Není divu, že je o vás na seznamovacím trhu velký zájem. Těšte se na lichotky i nejrůznější dárečky, jimiž si vás chtějí ctitelé získat. Je otázka, zda vůbec... VÍCE ZDE!

Koza
Ještě než se říjen odebere do věčných lovišť, pokuste se vyřešit problémy v partnerství. Teď je dokážete pojmenovat správným jménem, což je první předpoklad k úspěchu. Mluvte, mluvte a ještě jednou mluvte s miláčkem. Zelenou má i... VÍCE ZDE!

Jací jste podle Čínského horoskopu? Přes pět tisíc let starý astrologický systém a jeden z nejstarších dochovaných na světě vám prozradí mnohé o vaší osobnosti. Na rozdíl od naší západní astrologie zde vládne 1 znamení celý 1 rok. Jací jste podle čínské vědní disciplíny?

Opice
Grandiózní vstup do jedenáctého měsíce roku čeká zejména čerstvě zamilované Opice. Společně vám to klape na výbornou a vzájemně se předháníte v tom, kdo koho bude víc rozmazlovat. Kromě toho hvězdy slibují rychlý postup vztahu. Vyloučeno není... VÍCE ZDE!

Kohout
Milí Kohouti, přelom října a listopadu vybízí k tomu, abyste zaměřili pozornost na zdravotní stav. Nejspíš jste v uplynulých týdnech jste přehlíželi volání organismu o pomoc, ale teď už to nebude tak snadné. Hrozí akutní onemocnění i... VÍCE ZDE!

Pes

Máte vynikající radu pro každého člověka v nouzi, ale sami sobě poradit nedokážete. Přitom intuice je pořád báječným pomocníkem, jen ji musíte pustit ke slovu. V listopadu máte tendenci vidět věci zbytečně černě a hledáte komplikace... VÍCE ZDE!

Vepř
Vepři by se v tomto týdnu měli obloukem vyhnout srovnávání s druhými lidmi. Tráva na druhé straně plotu opravdu není zelenější! To se jen druzí snaží vyvolat iluzi dokonalého života a vy jim to baštíte s navijákem. Snažte si ujasnit vlastní priority a... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.