Home - Články - Láskohled 5. - 11. listopadu

Láskohled 5. - 11. listopadu

vloženo 2. 11. 2018
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 5. - 11. listopadu

V milostném vzplanutí začátek listopadu je velice střídmý. Za to mrazivých hádek bude hojnost. Neklesejte ale na mysli. Momentální nepříjemná situace se brzy vystříbří a z vašeho protějšku bude zase zamilovaný miláček.

sdílet článek na facebooku

Beran
Láska vás bude provázet celý týden. Budete si užívat přítomnosti toho druhého a nezapomenete ani na drobné pozornosti, které váš dosavadní vztah povznesou do úplně jiných výšin.

Býk

Ti, kteří jste v dlouhodobých vztazích, zpozorněte. Čeká vás tento týden důležitá událost, která váš vztah posune zase o krok dál. Je potřeba si však vaše kroky dobře promyslet.

Blíženci

Nezadaní jedinci tento týden sice nepotkají lásku svých snů. Mají totiž úplně jiné starosti. Navíc ten pravý jedinec pro vás trpělivě někde čeká na vhodnou příležitost k seznámení.

Rak
Pokud je ve vašem okolí někdo, kdo po vás obdivně kouká a všemožně vám nadbíhá, tak pozor na něj. Nepodléhejte jeho svodům, nemá s vámi čisté úmysly a mohli byste poté litovat.


Pomocí astrologie najděte lásku! Nechali jste si vytvořit svůj osobní horoskop na míru a jste zmateni ze změti symbolů? Naučíme vás v něm číst, aby vám už neunikla žádná příležitost. Podzim přeje nové lásce!



Lev

Mnohdy vám přijde, že váš vztah není to, co jste si vysnili. Máte však jen příliš vysoké nároky a je třeba vnímat svět kolem sebe pozitivněji, pak i váš vztah dostane jiný rozměr.

Panna

Nenechte se od partnera tolik utlačovat, dupněte si a řekněte naplno svůj názor. Jste rovnocenní jedinci a váš protějšek k vám i tak musí přistupovat. Budete pak i spokojenější.

Váhy
Jste váhavý jedinec a nyní váháte i v oblasti lásky. Kolem vás se pohybují dvě osoby, které o vás evidentně stojí. Vy se však nemůžete pořádně rozhodnout, dejte na hlas srdce.

Štír

Hvězdy jsou vám v oblasti lásky tento týden příznivě nakloněny. Pokud jste nezadaní a hledáte toho pravého jedince pro vás, mějte oči dokořán a svět kolem sebe pozorně vnímejte.


PROŽÍVÁTE TĚŽKOU ŽIVOTNÍ SITUACI? Nevíte, jak dál? Společně najdeme řešení, mé karty nám napoví! Zavolejte na 906 701 701! Vaše Klára



Střelec

Láska vás provází celý život. Nyní se však ocitnete jako ve snu. Kolem vás se bude pohybovat hodně zajímavých lidí a vy nebudete vědět, koho z nich dříve zahrnout svou pozorností.

Kozoroh

Tento týden budete oplývat neobyčejným sex-appealem. Lidé kolem vás budou vaší osobností doslova uchváceny a vy se před jejich stálou pozornostmi budete muset doslova schovávat.

Vodnář

Jste šťastně zadaný jedinec. Ve vašem okolí se však nachází osoba, která to nechce akceptovat a neustále vám nadbíhá. Je vám to velice nepříjemné a je čas to definitivně zarazit.

Ryby

Konečně se vám podařilo završit dílo, které jste před delší dobou začali. Jste opravdu spokojení a to se podepíše i na vašem partnerském soužití, které je nyní velmi harmonické.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.