Home - Články - Pomocí astrologie najděte lásku!

Pomocí astrologie najděte lásku!

vloženo 10. 11. 2022
čas čtení: 5 minut

Pomocí astrologie najděte lásku!

Nechali jste si vytvořit svůj osobní horoskop na míru a jste zmateni ze změti symbolů? Naučíme vás v něm číst, aby vám už neunikla žádná příležitost. Listopad totiž přeje nové lásce!

sdílet článek na facebooku

Jak se vyznat ve vlastním horoskopu?

Nejprve si vysvětleme astrologickou symboliku. Váš osobní horoskop, vypadající jako kruh s mnoha obrázky, se dělí na dvanáct sektorů (úhlových výsečí) a těm se říká domy. Astrologické domy mají vliv na vaši osobnost – určují, jak se projevujete navenek. Akcendent je počáteční bod vašeho narození a nachází se na východním horizontu tohoto kruhu. Znamení na tomto ascendentu odpovídá našemu postoji k životu. Každý dům ukazuje určitou oblast života člověka. Ve vašem horoskopu se nachází také symboly planet. Každá planeta působí na vaši osobnost jinou energií. Například slunce představuje tvůrčí energii a Jupiter souvisí s prosperitou a s předáváním životních zkušeností. Dům obsazený více symboly planet je pro člověka důležitější než ten prázdný. Součástí horoskopu je mnoho dalších symbolů, ale tyto vám ke hledání partnera postačí.

Venuše jako pomocník k nalezení lásky

Planeta Venuše zosobňuje lásku, svůdnost, erotiku, potěšení, radost, laskavost, toleranci, schopnost kompromisů a společenskost. Symbolizuje vše, co shledáváme atraktivním a ovládá duchovní i materiální hodnoty. Je to vhodný rádce, jak byste měli postupovat při vašem hledání vhodného partnera.


Vezměte si k ruce svůj horoskop. Najděte sektor = dům, ve kterém se nachází symbol pro Venuši (shoduje se se znakem pro ženu = kolečko s plusem). Poté zjistěte číslo tohoto domu následujícím způsobem. Váš ascendent se nachází v prvním domě, od tohoto domu odpočítejte „proti směru hodinových ručiček“ počet domů až k sektoru, kde se nachází Venuše – tím spočítáte číslo tohoto domu. Svou Venuši poté aktivujte následujícím způsobem, aby vám byly hvězdy nakloněny k nalezení nového partnera.

Rady pro muže i ženy

Venuše v 1. domě: Vyzkoušejte nový styl nebo jiné líčení, vaše okolí si toho všimne a začne se o vás zajímat.

• Venuše v 2. domě: Zkuste svůj čas trávit jinak, nejlépe činností, která vám pomáhá budovat sebevědomí. Jistota ve vlastní schopnosti je nejvhodnější lákadlo pro vašeho budoucího partnera.

• Venuše ve 3. domě: Vyrazte na procházky po svém okolí nebo, je-li to možné, jeďte na výlet se sourozencem či sourozenci. Zažijete nevšední setkání.

• Venuše ve 4. domě: Věnujte nějaký čas zkrášlení vašeho domova, nebo zkuste meditovat, než ulehnete ke spánku. Omládnete tak ve tváři i na duchu a stanete se lákavou kořistí.

• Venuše v 5. domě: Začněte s nějakou hrou, sportem, nebo čímkoliv, co je pro vás zábavné. Získáte tak pozitivní mysl a nové příležitosti k seznámení.


• Venuše v 6. domě: Nejvhodnější čas pořídit si zvířátko anebo začít s fitness cvičením. Při svých nových aktivitách potkáte spoustu nových zajímavých lidí.

• Venuše v 7. domě: Sežeňte si někoho, kdo s vámi bude trávit čas venku. Potřebujete čerstvý vzduch a náhodná setkání na ulici či v parku.

• Venuše v 8. domě: Navštivte knihkupectví nebo zajděte na zajímavou výstavu či přednášku. Vašemu znamení prospívá intelektuální zábava a partneři jí holdující.

• Venuše v 9. domě: Vydejte se daleko od domova a rozšiřte si obzory cestováním. Vhodný partner vás zaskočí na tom nejnepravděpodobnějším místě.

• Venuše v 10. domě: Změňte svůj vzhled, ať všichni vidí, že to s hledáním nového partnera myslíte vážně. Sami sobě se náhle velmi zalíbíte a nově nabitá sebedůvěra přiláká lovce.

• Venuše v 11. domě: Připojte se k nějakému spolku, výboru či organizaci. Vaší aktivity si všimne podnikavý budoucí partner.

• Venuše ve 12. domě: Změňte svůj osobní styl a výraz, kterým působíte na lidi. Zvedne vám to sebevědomí a přiláká nové příležitosti!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.