Home - Články - Slunce vstupuje do znamení Střelce

Slunce vstupuje do znamení Střelce

vloženo 20. 11. 2018
čas čtení: 4 minuty

Slunce vstupuje do znamení Střelce

Ohnivý a optimistický Střelec vám přináší nové možnosti a plány do budoucna!

sdílet článek na facebooku

Minulost skončila, přichází budoucnost!

Listopad se pomalu blíží ke svému konci, příroda ztrácí svoji barevnou krásu a holé větve stromů nám připomínají neodvratně se blížící zimu. Přesto je tato temná doba v roce plná naděje – vždyť se pomalu začínají blížit vánoce, Nový rok a už pouze měsíc nás dělí od zimního slunovratu, kdy se začnou dny opět prodlužovat. Přesně v této zajímavé době se ujímá vlády znamení Střelce, letos do něj Slunce vstupuje přesně 22. listopadu 2018 v 10:02 dopoledne. Střelec je znamením živlu ohně, takže nás po celý nadcházející měsíc bude obdarovávat svojí činorodou energií, i když je sluníčka poskrovnu! Navíc je jeho vládcem Jupiter, král planet, který nás nabije optimismem, aktivitou a přinese nám úspěch!

Oproti Štírovi, který nám vládl doteď, nám Střelec přináší jednu velmi zajímavou změnu – konečně necháme minulost za sebou a začneme se zabývat budoucností, svými plány, nápady a odvážnými sny. Zatímco Štír odhaluje mystéria života a smrti a nutí nás podívat se do minulosti a do vlastních hlubin, Střelec nám přináší mnohem optimističtější a konstruktivnější energii. Důležitá štíří témata budeme mít pomalu ale jistě zpracovaná a můžeme se posunout dál poté, co jsme úspěšně uzavřeli to, co nás trápilo v minulosti a co jsme měli uvnitř nedořešené. Je to velmi podobné, jako dění v přírodě v této roční době – staré listí opadlo ze stromů a patří již definitivně minulosti, a kdo se pozorně podívá, jistě si na větvích všimne pomalu se zvětšující pupeny – příslib příštího jara! Je sice ještě daleko, ale konečně na něj již můžeme začít myslet – již není v nedohlednu!


VZTAHY VE VAŠÍ RODINĚ JSOU NA BODU MRAZU? Ráda vám citlivě poradím, jak to správně změnit! Obraťte se na mě na tel. č. 906 701 701! Kartářka Adéla


Čas dobrodruhů, idealistů a nových možností


O lidech narozených ve Střelci se říká, že jsou to dobrodruhové – mnozí z nich rádi cestují, sportují a žijí velmi aktivním životním stylem. Jsou to idealisté a rození optimisté s pozitivním přístupem k životu. Jejich kladnou stránkou, která však může být někdy dvousečná, je jejich upřímnost a otevřenost, která může občas hraničit až s netaktností – ale rozhodně s nimi víte, na čem jste! Milují svobodu a nejsou příliš nadšení, když se musí někde vázat.

Když přirovnáme zvěrokruh k běhu lidského života se začátkem na jaře v Beranu, pak Střelec je něco jako začátek důchodu. Otevírají se nové možnosti, spousta volného času, a zdraví pořád ještě slouží, takže se člověk konečně může začít věnovat věcem, o kterých předtím jen tajně snil – nebo možná raději ani nesnil!

Pod vládou Střelce si můžeme všichni užívat pozitivní a činorodou energií tohoto znamení – ať už jsme se narodili kdykoliv v roce! Je to čas spřádání nových plánů, čas myslet na budoucnost, včetně té vzdálenější. Víte už, co budete dělat v zimě? Jaké nové projekty byste rádi rozjeli – klidně i odvážné, vždyť času je dost! A co příští letní dovolená, máte již o ní aspoň orientační představu? Pokud ne, je čas popustit uzdu fantazií a začít snít – nic není nemožné, když to začnete připravovat s dostatečným předstihem!

TAROT ROZHODNUTÍ. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly při zvažování zásadních životních kroků. Vaše problémy za vás sice nikdo nevyřeší a rozhodnutí máte vždy pouze ve svých rukách vy, právě teď ale dostáváte k dispozici nestranného pomocníka, jakým Tarot. Vytáhněte si své 3 karty hned teď.

Budoucnost máte ve svých rukou – připravte se dobře!

Užijte si tedy tento krásný měsíc pod vládou Střelce naplno – právě teď je ta krásná doba, když se můžeme těšit na budoucnost, ať už bližší nebo vzdálenou – možná na vánoce, možná na nadcházející rok, každopádně před námi je spousta času a možností, které jsou zatím všechny otevřené! Je pouze na nás, abychom se rozhoupali k činu, vytáhli na světlo světa své sny a začali pomalu ale jistě pracovat na jejich uskutečnění!

Dny jsou krátké, příroda spí, ale my bychom ve Střelci rozhodně neměli spát zimním spánkem – to by byla škoda! Jeho energie planety Jupiter a živlu ohně nám totiž umožňuje postoupit o velký krok dál směrem ke vlastní svobodě, k naplnění našich ideálů, vizí a nápadů. Získejte náskok, který se vám později bude velmi hodit, a využijte čas Střelce naplno!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.