Home - Články - Láskohled 23. - 29. dubna

Láskohled 23. - 29. dubna

vloženo 22. 4. 2018
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 23. - 29. dubna

Duben končí, ale pro mnohé nezadané něco nového začíná. Hvězdy tentokrát opravdu přejí novým seznámením, nesmíte jim však bránit svou nečinností. Pokud budete pasivně čekat, až se všechno samo změní, tak se nikdy nedočkáte. Cestu máte umetenou, vydat se na ni musíte sami. Tak na co čekáte? Čtěte nový Láskohled!

sdílet článek na facebooku

Beran
Budete v tomto týdnu dost kritičtí ke svému partnerovi a čeká vás i boj se žárlivostí. Chce to více sebeovládání. Nezadaní budou zase přehnaně nároční na potencionální protějšky.

Býk
Manželství a partnerské vztahy budou plné pohody a zavládne harmonie. Stačí k tomu trocha velkorysosti. Single osoby zažijí nečekaně příjemné překvapení. Máte šanci se zamilovat!

Blíženci
Snažte se ve svém vztahu o co největší důvěru mezi vámi a partnerem. A předveďte svou toleranci! Nezadaní musí vyřešit svou touhu držet se teď doma. Tak novou lásku jistě nenajdou.

Rak

Čím více jste unavení z hektického tempa v práci, tím více jste také mrzutí a vidíte věci pesimisticky. Spolehněte se v tomto týdnu na partnera, rád vám pomůže s vašimi starostmi.


ZŮSTALY VÁM Z POSLEDNÍHO VZTAHU OČI PRO PLÁČ? Zamilujete se ještě? Nahlédnu do vaší budoucnosti, zavolejte mi! Kartářka Šarlota




Lev

Budete muset na svém vztahu zapracovat, abyste se vzájemně neodcizili. Tak se o to v tomto týdnu snažte. Nezadaní si musí více prověřovat potenciální partnery, jinak hrozí zklamání.

Panna
Zadané osoby si budou v tomto týdnu pokládat spoustu otázek týkajících se jejich vztahu. U nezadaných je situace mnohem jednodušší. Budou plout na sladké vlně růžových představ.

Váhy
Mezi partnery dojde v tomto týdnu k vyjasnění mnoha problémů a prohřátí atmosféry. Single osoby to bude ve snaze získat partnera svádět k intrikám, vyhněte se jim za každou cenu.

Štír
Ve vašem vztahu bude zpočátku týdne docela dusno, o které se postaráte vy svými náladami. Tak brzděte! Nezadaní, přestaňte se pořád tvářit kysele a ublíženě. Více se usmívejte!

Měsíc ovlivňuje naše životy. Někdy se nám Měsíc asi zdá skoro všední. Je nám stále na blízku a je jedinou planetou mimo Zemi, po které chodil člověk. Tedy alespoň co je nám známo. Jenže právě díky tomu, že nám je Luna tak blízká, má na naše životy tak velký vliv.

Střelec

Bude to poměrně harmonický a klidný týden. S partnerem si budete rozumět a navzájem si ve všem pomáhat. U nezadaných se vyskytne příležitost seznámit se s charismatickou osobou.

Kozoroh
Zaměřte se na toleranci a lepší pochopení svého partnera. Svobodní si musí dát velký pozor na mluvky. Mnohým nezadaným také dojde, že sní o někom, kdo o jejich city vůbec nestojí.

Vodnář

V partnerských vztazích zavládne pohoda, i menší názorové rozdíly zvládnete víceméně s klidem. U nezadaných se rýsuje zajímavé překvapení a možnost nečekaně příjemného seznámení.

Ryby

Čeká vás týden, plný vyjasňování postojů a ne právě příjemných diskuzí. S trochou dobré vůle to zvládnete i bez hádek. Nezadaní, netlačte na pilu, ať možné partnery nevyděsíte.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.