Home - Články - Andělská energie je všude kolem nás

Andělská energie je všude kolem nás

vloženo 12. 8. 2020
čas čtení: 4 minuty

Andělská energie je všude kolem nás

Andělé jsou nedílnou součástí tohoto světa. I když je ne každý vidí, jsou všude kolem nás. I ti, kteří nevěří v duchovno, kolikrát pocítili ten zvláštní pocit, který nedokázali vysvětlit. Mohlo se jednat právě o zásah andělů. Ti totiž oplývají energií, která se často propojí s tou naší.

sdílet článek na facebooku

Dílo anděla, nebo náhoda?

Někteří lidé navázali kontakt s anděli již mnohokrát. Tito lidé vidí v andělech své ochránce, kteří o ně pečují dnem i nocí. Nechávají si od nich radit v obtížných životních situacích, protože ví, že je na ně spoleh.

Někteří lidé mají za sebou však pouze určitý zážitek, který nejsou schopni vysvětlit. Může se jednat například o situaci, kdy přecházeli silnici a najednou ucítili sílu, která je přinutila udělat krok zpět. Kolem nich totiž projíždělo auto, kterého si před tím nevšimli. Právě tento okamžik mohl být tím, kdy je ochránil jejich anděl strážný. Těchto situací zažil každý mnoho, jen jim nepřikládal nějaký význam. Lidé si často říkají, že se jednalo o náhodu, nicméně to byl zásah andělské moci.


Andělská energie je napojena na tu vaší

Zmíněné situace by nemohly proběhnout, pokud by váš anděl nevyzařoval dostatek energie, která vás například před projíždějícím autem ochránila. Jejich vnitřní energie má neuvěřitelnou sílu. Dokáží ji v mžiku použít k naší ochraně, ale také k tomu, aby s námi navázali kontakt. Pokud však chcete navázat kontakt s anděly vy, je třeba aby vaše vnitřní energie byla také dostatečně silná.

Většinou k tomu stačí soustředěnost a otevřená mysl. V takovém případě k vám andělé přijdou a spojí svoji energii s tou vaší. Andělská energie je láskyplná a mírumilovná. Nevyvolává ve vás žádné nepříjemné pocity. Naopak ve vás vyvolává pouze pocity štěstí a lásky. Andělé moc dobře chápou řeč vašeho srdce, proto pokud je člověk přivolá energií svého srdce, jistě bude vyslyšen. Jsou jako paprsky slunce, které se dotknou vaší duše a zahojí veškeré rány. Pozvednou vaši mysl a vy se najednou budete cítit obohaceni o duchovno. Je však třeba být otevřený.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.