Home - Články - Čínský horoskop na týden 10. - 16. srpna

Čínský horoskop na týden 10. - 16. srpna

vloženo 9. 8. 2020
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 10. - 16. srpna

Skončila první polovina léta, ale ASTROHLED je tu stále s Vámi! Druhý srpnový týden už se blíží! Bude slunečný, nebo zamračený? Co na Vás v nejbližších dnech čeká? Odpovědi na Vaše otázky najedete v nejnovějším čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Další prázdninový týden přiměje Krysy k zamyšlení nad tím, čím naplňují život. Smysluplnější využití volného času vás ušetří mnoha zbytečných problémů. V mezilidských vztazích je veledůležité pozitivní myšlení, které vás uchrání… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Polovina srpna propůjčuje Buvolům velkou fyzickou zdatnost. Můžete se odvážně pustit do letních sportů, nebo konečně začít s hubnoucími snahami. Také fyzicky náročná práce vám jde jedna báseň. Rodiče budou v tomto čase… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Aktuální postavení Venuše nahrává milostným záležitostem. Oživení dlouholetých vztahů a posílení čerstvých známostí je jen kapkou v moři toho, co Afrodité slibuje. Nezadaní pocítí zájem o sblížení ze strany sympatického… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Navzdory prázdninovému klimatu slibuje tento týden vynikající vývoj na pracovišti. Zlepšují se mezilidské vztahy, dokonce začnete spolupracovat s kolegy, jimž jste se obloukem vyhýbali. Profesní změna však není na místě. Raději se… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Měsíční paprsky myslí v další srpnové dekádě na Draky, kteří touží po potomkovi. Vyhlížíte plodné období, což by měli mít na paměti i ti, kteří o početí neuvažují. Tělo v tomto čase výborně zadržuje všechny látky, proto se vyhněte… ČTĚTE VÍCE!

Had
Rodinné vazby jsou momentálně pocuchané. Mezi příbuznými vládne napětí a není radno se v tom zbytečně pitvat. Pokud potřebujete radu nebo pomoc, obraťte se na životního partnera. Singles nezbývá, než věřit sám sobě a… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Další prázdninový týden naplněný změnami. Snažíte se jim přizpůsobovat, ale ne vždy je ustojíte v klidu. Nechápete, proč vám přátelé něco slibují, když to nejsou schopní dodržet. O poznání příjemnější klima vládne v… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, v srpnu vám nechybí odvaha, díky které zvládnete neuvěřitelné množství úkolů. Nezastaví vás žádná překážka, což se výborně ukáže hlavně na pracovním poli. V soukromí bojujete s podezřením, že před vámi blízcí… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Můžete se těšit na týden nabitý aktivitou. Hned od pondělí se pustíte do pracovních i soukromých nedodělků, abyste druhou polovinu týdne strávili příjemnějšími aktivitami. Láká vás sportovní program a nevyhýbáte se ani… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Zadané Kohouty čeká výměna názoru s životním druhem či družkou. Hvězdy radí, abyste se nedrželi křečovitě svých názorů, ale udělali občas ústupek. Nahromaděné emoce nejlépe upustíte během pohybu na čerstvém… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Aktuální postavení živelného Marsu se odrazí hned na několika životních rovinách, zejména v intimním programu. Srpnové noci se zapíšou do vašich vzpomínek zlatým písmem. Nezadaní Psi se nebrání letním románkům, které… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Další srpnová dekáda přinese Vepřům do cesty zvláštního člověka, který nerespektuje jejich soukromí. Nestyďte se vykázat dotyčnou osobu do zdravých mezí. Soukromí dýchá pohodou, využijte přátelského klimatu a proberte s blízkými… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.