Home - Články - Láskohled 10. - 16. srpna

Láskohled 10. - 16. srpna

vloženo 7. 8. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 10. - 16. srpna

Láska je vážná věc! Přečtěte si, co na Vás čeká a poznejte i Vy svůj osud v horoskopu lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
V milostné sféře to není moc růžové. Jste rozhořčení z toho, jak moc je protějšek sobecký a neumí se o cokoliv podělit. Ani nevíte, jestli v takovém vztahu chcete nadále setrvávat.

Býk
Venuše vás zahrnuje laskavou láskou a vy máte v oblasti milostné sféry neskutečné štěstí. Máte vedle sebe skvělého parťáka, který je nejen do nepohody, ale sžírá vás i velká vášeň.

Blíženci
Poslední dobou jste ve vztahu procházeli výraznou a dlouhodobou krizí. Tento týden však slibuje nečekané zlepšení, které vás vytrhne z všednosti a naplní vaše dny zase radostí.

Rak
Váš nový idol vás překvapí něčím příjemným. Často se jste se sami sebe ptali, jestli je daná osoba pro vás tou pravou. Tímto roztomilým gestem si vás ale naprosto dokonale získal.


Lev
Nová láska je na spadnutí. Jistou osůbku si doslova omotáte kolem prstu a ta z vás bude úplně paf. Ze začátku to neberete vážně, ale nakonec se ukáže, že nejde o obyčejný flirtík.

Panna
Opačné pohlaví z vás momentálně doslova šílí. Máte totiž kolem sebe velice přitažlivou auru, z které vyzařuje neskutečná vášeň. O divoké postelové hrátky nebude tento týden nouze.

Váhy
Díky svým novým přátelům se seznámíte s někým, kdo se k vám úžasně hodí. Nebude to sice láska na první pohled, ale postupem času si k této osůbce najdete tu svou jedinečnou cestu.

Štír
Zalíbí se vám osoba, o které byste si za jiných podmínek mysleli, že se k vám nehodí a je na vás moc osobitá. Potkáte se ale za tak zvláštních okolností, že začnete věřit na osud.


Střelec
S opačným pohlavím to bohužel nyní neklape tak, jak by mělo. Toužíte po lásce, která by vás sežehla za živa. Místo toho ale potkáváte jen samé plytké románky bez hlubších emocí.

Kozoroh
Možná nevěříte na lásku na první pohled a je to pro vás sci-fi z romantických knih a filmů. Tento týden to ale přijde jako blesk z čistého nebe a naučí vás věřit na nemožné.

Vodnář
S opačným pohlavím to momentálně bohužel příliš nejde. Neumíte totiž nalézt společnou řeč a občas dochází k docela trapným situacím. Raději se tento týden zaměřte jenom na sebe.

Ryby
Váš protějšek vám leze na nervy. Neustále kritizuje vaše názory a hledá na vás chyby. Takhle žít do budoucna nechcete. Toužíte po někom, kdo vás bude obdivovat a bude vás mít rád.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.