Home - Články - Týdenní horoskop 10. - 16. srpna

Týdenní horoskop 10. - 16. srpna

vloženo 8. 8. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 10. - 16. srpna

Někdo si bude tento týden užívat pozornosti okolí, jiný zase bude raději sám. Co vám přichystal tento týden? Co hvězdy přisuzují zrovna vám? To vám přinášíme v novém týdenním horoskopu.
sdílet článek na facebooku

Beran
Vedení firmy se líbí váš přístup k situacím. Jste zodpovědní, pracovití a máte smysl pro pořádek. To jsou vlastnosti, které váš šéf oceňuje a možná i začne přemýšlet nad nějakým povýšením. Tak nepolevujte ve svém snažení a ukažte, co ve vás dříme.

Býk
Pozor na své zdraví, milí Býčci! Může vás tento týden překvapit nemilá nehoda, která sice nebude nijak extra vážná, ale i tak vám znepříjemní vaše všední dny. Hvězdy radí, abyste se rozhodně vyhnuli adrenalinovým sportům, či třeba výletům na hory.

Blíženci
Máte obrovskou chuť do práce. Nyní před sebou konečně máte novou pracovní vizi, která vás naplňuje štěstím, ale i zdravou dravostí a rivalitou. V práci tyto vaše nové schopnosti jenom pozitivně zúročíte a překvapíte tím šéfa i nejednoho kolegu.

Rak
Velké požehnání hvězd nyní máte ve finanční oblasti. V žádném případě momentálně nestrádáte a můžete si dokonce vyhodit z kopýtka. Výhodné nabídky, které se vám tento týden naskytnou je třeba ihned využít! Podobná nabídka se totiž už nemusí opakovat.


Lev
Tento týden máte jasný cíl. Chcete se vrhnout na nějakou úpravu vašeho hnízdečka nebo zahrádky. Máte k tomu plnou podporu vaší rodiny, což je skvělé. Nejen, že vám práce půjde daleko rychleji od ruky, ale taky se u toho všichni úžasně zasmějete.

Panna
Letní dny doslova lákají k nějakým adrenalinovým kouskům, či zkoušení něčeho úplně nového. Mějte se však na pozoru. Jste teď tak trochu unešení letní náladou a jste značně neopatrní. To by se vám mohlo vymstít v podobě nějakého úrazu. Šetřete se!

Váhy
I když to v oblasti financí není zrovna růžové, tak věříte, že se s tím dá ještě nějak pracovat. Stačí jen dobrý plán a úspory budou jen přibývat. Musíte se o tom ale s někým poradit. Sami to nedáte, ale je fajn, že jste se do toho konečně pustili.

Štír
Máte tento týden úžasně společenskou náladu. Domluvíte se s přáteli a vyrazíte na nějakou společnou grilovačku. Již dlouho jste se nepobavili, tak si to teď chcete vynahradit. A bude to fakt skvělá párty a ještě dlouho na ni budete všichni vzpomínat.


Střelec
Se zdravím jste na tom, milí Střelci, na štíru. Chybí vám energie a jste stále unavení. Dokonce přemýšlíte nad návštěvou nějakého lékařského odborného pracoviště. Ale ani doktor vám nepomůže. Vy totiž musíte udělat něco se sebou a svou životosprávou.

Kozoroh
Nic vás tento týden nezastraší, a i když se o to někteří kolegové či obchodní partneři pokoušejí, taky vy máte svou hrdost a značnou dávku zdravého sebevědomí. Máte odpověď na každý argument a vedete smysluplnou konverzaci, která každého přesvědčí.

Vodnář
Vyhněte se tento týden hádkám tak, že nebudete vůbec reagovat na prudké emoce někoho z vašeho blízkého okolí. Tento člověk má se sebou evidentně problém a neumí ho řešit jinak než křikem. To vás už nebaví a raději si tohoto jedince z života smažete.

Ryby
Každý, kdo je ve vaší blízkosti, se cítí být úžasně nabit pozitivní energií. Roznášíte kolem sebe lásku i dobrou náladu, proto je spoustě lidem s vámi dobře a vy nemáte v žádném případě nouzi o kamarády. I váš domov je prosycen laskavou atmosférou.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.