Home - Články - Začíná měsíc lásky!

Začíná měsíc lásky!

vloženo 30. 4. 2018
čas čtení: 4 minuty

Začíná měsíc lásky!

Cítíte, jak vám buší srdce, sotva se nadechnete čerstvého jarního vzduchu a rozhlédnete se po rozkvetlé louce? Cítíte, jak jste plni vzrušení a touhy? Není divu, májová magie dokáže pohltit každého. Nezáleží na tom, jestli jste zadaní, nebo ne, každý je pl ný lásky, kterou chce sdílet

sdílet článek na facebooku

Smutek spalte s čarodějnicemi

Alespoň na prvního máje zapomeňte na své strasti a smutek, který vás možná provází, protože pořád ještě čekáte na toho pravého partnera. Je to přeci jen také důvod k radosti. Ptáte se, proč? Nuž e, pokud po někom toužíte, pokud chcete zahrnout někoho láskou, pak to přece znamená, že jste té lásky plni a že jste tedy krásné bytosti. Člověk plný lásky je také plný krásy. Krása přitom neznamená dokonalost, opravdová krása není nikdy dokonalá, zato je skutečná! A vaše spřízněná duše tuto krásu pozná, až vás spatří. Že už čekáte dlouho? Pak to tak hvězdy chtějí, protože vás potřebují připravit na něco pořádného. Ale možná je to tím, že jste příliš rezignovaní a čekáte, až vám někdo spadne sám do klína. Hvězdy vám sice svítí na cestu, ale jít už musíte sami!

Láska patří všem

Po lásce nestačí toužit, lásku musíte také sami dávat a nečekat, že vám to někdo splatí. To byste zle dopadli. A nemá ani cenu naříkat nad tím, že jste se už mnohokrát spálili. Oprav dová láska nechce nic nazpět. Když se vám někdo za dobrotu odvděčí zlem, jděte dál, budete silnější. Jen pokud zůstanete stát, budete slabší.



Magie tarotu

Ještě pořád si nevíte rady? Chcete se seznámit, ale n evíte , kde začít? Máte rádi svého partnera, al e netušíte, jak napravit polámaný vztah, nebo čím svou lásku potěšit? Vyzkoušejte MAGICKÝ TAROT LÁSKY. Kouzlo karet spočívá v tom, že vám ukáží příběh, který můžete následovat. Tarot je nekonečná studna inspirace, ze které můžete čerpat každý den!

Buďte j ako děti

Na prvního máje buďte jako děti. Veselí a bezstarostní. Vyběhněte s partnerem do lesa nebo do parku, pobíhejte po louce nebo mezi stromy, držte se za ruce, smějte se a dovádějte. Nezapomeňte na polibky a na vyznání lásky! A když zrovna partnera ne máte, tak to přeci nevadí! V tom, že jste teď sami, nejste přece sami! Tak neseďte doma, jděte ven, sami nebo s přáteli. Procházejte se městem, po loukách a podél řek. Vnímejte barvy a vůně, rozběhněte se dolů po travnaté stráni a křičte radostí jako malé děti. Nestyďte se za své já a otevřete se světu! Možná, že do otevřených dveří k vašemu srdci vstoupí nejdřív někdo nesprávný, vyhoďte ho, ale dveře nezavírejte. Vždyť to by se pak do nich nemohl dostat ten pravý!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.