Home - Články - Jarní tarotový horoskop – rodina a domov

Jarní tarotový horoskop – rodina a domov

vloženo 8. 4. 2018
čas čtení: 10 minut

Jarní tarotový horoskop – rodina a domov

Víte, na co si dát na jaře pozor v rodinných vztazích? Zajímá vás, jaké události se blíží u vás doma? Magické tarotové karty vám prozradí odpověď!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Tři mince
vám přináší dobré zprávy – již v blízké době se dočkáte dílčích úspěchů v něčem, čemu jste poslední dobou věnovali hodně energie. Nejspíš to bude souviset se stavbou, rekonstrukcí nebo zařizováním bydlení. Zatím sice ještě nejste ani zdaleka u konce, ale bude to příjemné povzbuzení, díky kterému vám bude konečně jasné, že to mělo smysl, i když jste občas pochybovali, jestli to není zbytečná práce. To znamená skvělou příležitost oslavit to ve společnosti vašich blízkých, nemyslíte? Můžete si dovolit uspořádat pořádnou oslavu a klidně se i trochu rozšoupnout, protože finančně vám bude Štěstěna přát. Nezapomínejte ovšem, že ještě ani zdaleka nenastala doba, kdy si můžete dovolit usnout na vavřínech. Slibně začaté dílo je potřeba dotáhnout do konce s pomocí vašich blízkých a samozřejmě vašeho partnera. Spolupráce vám přinese jen samé výhody a všechno nakonec půjde mnohem snáz, než kdybyste se do toho pouštěli jenom o samotě.

Býk
Karta Král mincí
vám přináší pevné a spolehlivé rodinné zázemí, na které se můžete spolehnout především po materiální a finanční stránce. Bude příjemný pocit vědět, že jsou zde lidé, kteří vám v případě potřeby rádi pomohou, ať už půjčením peněz nebo poskytnutím zázemí, které budete potřebovat pro uskutečnění vašich plánů. Ve vašich rodinných vztazích teď bude na prvním místě pragmatičnost a racionalita, takže žádných velkých citových projevů se v nejbližší době nedočkáte. Spíš než hezkými slovy si budete dávat navzájem najevo svoji náklonnost a podporu ryze pragmatickými gesty, jako je třeba půjčení peněz, poskytnutí odvozu, pomoc při rekonstrukci a podobně. A popravdě s tím budete spokojeni, protože jako Býci patříte mezi prakticky založené lidi. V rodinných svazcích pro vás bude nejdůležitější spolehlivost, a stejně jako ji od svých nejbližších vyžadujete, jim ji umíte na oplátku také nabídnout!

Blíženci
Karta Poslední soud
prozrazuje, že ledy se konečně pohnou a zanedbané rodinné vztahy se rozhýbou a začnou řešit. Jistý dlouhodobý konflikt se konečně blíží ke svému konci a závěrečného rozuzlení, ze kterého budete mít velkou radost. Události nejbližších týdnů vám ukáží, jak to ve skutečnosti bylo s některými záležitostmi, o kterých jste doposud věděli jenom část pravdy. Možná budete velmi překvapeni a dovíte se věci, které byste si o svých příbuzných nikdy nemysleli – v některých případech překvapivě dobré, v jiných zas naopak. Když uvidíte celý příběh takový, jak doopravdy je, bude to pro vás skutečné procitnutí a spoustu věcí budete muset přehodnotit. Každopádně se vztahy a energie kolem nich pročistí a konečně se můžete posunout k novým začátkům a plánům, kterým doposud okolnosti příliš nepřály. A to vám udělá velkou radost! Dočasně může být vaše domácí atmosféra trochu napjatá, ale to rychle pomine a místo toho se objeví nový optimismus a naděje!


ZASADIL VÁM ŽIVOT TĚŽKÉ RÁNY? Nevíte, jak dál? Jsem tu, abych vám poradila! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701! Kartářka Helga



Rak
Karta Ďábel
je symbolem pokušení a svádí vás k nečistému jednání, kterému budete muset odolávat. Naskytne se vám příležitost, která bude pro vás velmi zajímavá a výhodná, ale vzhledem k vašim příbuzným hodně neférová. Vy sami byste se sice obohatili nebo získali nějaké výhody, bylo by to ovšem na jejich úkor, ať už by na to doplatili finančně nebo byste, i když nevědomky, využili jejich práci bez patřičného vděku a protislužby. Možná taky vaše plány zraňují city vašich blízkých, ať už vaší rodiny nebo partnera, protože jdou zcela proti tomu, co od vás čekají a co si myslí o vašich zásadách a morálních kvalitách. Ďábel vás varuje před manipulativním jednáním doma a v rodině. Možná si ani neuvědomujete, že se k němu někdy uchylujete, ale ostatní to vidí jinak, tak naslouchejte jejich stížnostem. Zrádné může být i citové vydírání, ke kterému je ještě snazší sklouznout, aniž by to měl člověk v úmyslu. Když se však na věci podíváte z nezaujatého pohledu, budete si muset přiznat, že někdy neodoláte pokušení k nečisté hře. Pozor na to!

Lev
Karta Mág
ukazuje, že v rodinných vztazích teď bez problémů uplatníte svůj vrozený Lví manažerský talent a povede se vám zorganizovat a zařídit spoustu zajímavých věcí, které mají sloužit pro dobro všech zúčastněných. Na své úspěchy budete také patřičně hrdí, a máte na to plné právo, ale pozor, ať se jimi zas nechlubíte přespříliš – ostatní si vaše zásluhy všimnou, i když je nebudete dávat příliš okatě na odiv! Oblastí, ve kterých můžete realizovat svůj talent, je spousta, stačí si jen vybrat, co je pro vás v této době nejdůležitější – ať už je to stavba nebo předělávání bydlení, zorganizování rodinné dovolené nebo zajímavých aktivit ve volném čase, uspořádání velké rodinné sešlosti při nějaké významné příležitosti, případně jenom tak, protože jste se dlouho neviděli, nebo cokoliv jiného. Klíčem k úspěchu bude promyšleně rozdělit úkoly tak, aby všichni měli pocit, že věci dělají dobrovolně, a aby je to bavilo – nikdo si přece nepřeje, aby mu někdo rozkazoval, ale pozitivní motivace dokáže opravdu zázraky!

Panna

Karta Blázen
vám věští velmi zajímavé a neobvyklé období, kdy konečně prolomíte bariéry šedivé každodennosti a vyzkoušíte si něco zcela nového, jiného a neotřelého! Vaši příbuzní budou překvapeni, když jim sdělíte, jaké změny ve svém životě plánujete, nejspíš by to od vás nikdy nečekali! Kupodivu však získáte pro své plány jejich plnou podporu a budou vám držet palce, i když oni sami by na to nejspíš neměli odvahu. Možná vyrazíte do zahraničí, vyzkoušíte novou neobvyklou práci, možná se rozhodnete změnit bydlení z jistého a osvědčeného na méně jisté, ale o to krásnější a zajímavější. Jaro přeje změnám a vy se teď konečně nemusíte řídit ani společenskými konvencemi, ani názory a přáními vaší rodiny, všechno vám projde a hranice tolerance vašich blízkých budou až překvapivé. Konec konců, možná si něco podobného taky někde ve skrytu své duše tajně přejí, a tak máte jejich obdiv, že jste k tomu na rozdíl od nich našli odvahu!



Váhy
Karta Tři poháry
vám přináší radost, potěšení a příjemné chvíle prožité v kruhu vašich blízkých. Vaše společné plány vám budou vycházet, a to bude důvod k oslavám, takže si rádi dopřejete příjemné rodinné setkání nebo večírek, ať už pouze v užším rodinném kruhu, nebo ještě lépe pozvete i vzdálenější příbuzné, které jste již dlouho neviděli. Jarní dny se ponesou ve znamení rodinné pohody a hojnosti po všech stránkách – jak té citové, tak i finanční a materiální. Všechno zkrátka bude takové, jak má být, a nic vám nebude chybět k pocitu štěstí a dokonalé radosti. Užijte si toto šťastné období naplno a udělejte si na své blízké dostatek času, protože si to jistě zaslouží, a kdy jindy než právě teď je na to ta pravá doba! Zajímavý nápad bude pouvažovat nad jarní dovolenou mimo hlavní sezonu – všechno bude mnohem levnější, méně lidí a rozkvetlá příroda je právě teď na jaře skutečně nádherná snad ve všech oblíbených cestovatelských destinacích!

Štír
Karta Dvě mince
je poslem změn a vývoje, který vás posune kupředu, ale budete se muset přizpůsobit novým situacím místo lpění na tom, na co jste byli zvyklí. To je v oblasti domova hodně velká výzva, protože kde jinde, než právě doma, byste měli očekávat stabilitu, neměnnost a jistoty, že všechno bude i nadále takové, jako před měsícem, před rokem nebo před pěti lety. Všechno v životě se však mění, něco pomaleji a něco rychleji, protože beze změn zkrátka není žádný růst! Změny, na které se musíte připravit, se budou týkat především praktických záležitostí, jako je majetek a finance a všechno, co s tím souvisí. Naopak, po citové a vztahové stránce se nic nezmění a s vašimi blízkými budete moct počítat přesně tak, jako kdykoliv předtím. A právě to je ten pevný bod, kterého se můžete chytnout ve vlnách neustále se proměňujících událostí a situací. Oceníte, že vaši nejbližší jsou tady pořád pro vás, ať už se děje cokoliv a ať bydlíte kdekoliv. A to je přesně to, co teď potřebujete!

Střelec
Karta Měsíc
prozrazuje, že ve svém nitru máte sklon vidět vaše rodinné vztahy jinak, než jaké doopravdy jsou. V některých věcech si možná děláte zbytečné iluze, ale na většinu situací se naopak díváte až příliš pesimisticky, a to vám přináší ničím neopodstatněné starosti. Měsíc je kartou přeludů a snění, nostalgie, intuice a tajemných sil. Ve skutečnosti jsou však motivace a činy vašich příbuzných mnohem prozaičtější, než byste si mohli myslet. A to mimo jiné znamená, že jsou zbytečné i vaše obavy, jestli náhodou někoho nezraníte svým konáním a svými rozhodnutími! Skutečně se zbavit těchto zbytečných obav a negativních pocitů ovšem není zdaleka tak jednoduché, jak to vyslovit, a bude to chtít svůj čas. Až díky několika zajímavým rozhovorům s vašimi blízkými pochopíte, jak se věci doopravdy mají, a uvědomíte si, že nic není tak černé a složité, jak vám to připadalo. Všechno však má svůj důvod, a tak je potřeba počkat, až pochopíte, co vám vlastně vaše obavy ve skutečnosti chtěly sdělit!

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA DUBEN. Teprve s dubnem začíná opravdové jaro! Čerstvý vzduch přináší vůni dálek a probouzí v srdcích touhu nejen po milostných dobrodružstvích, ale po velkých a radostných změnách ve všech směrech. Pojďme se společně podívat na dubnovou budoucnost!


Kozoroh

Karta Královna pohárů
vám přináší silné a intenzivní rodinné city a velkou chuť pečovat o vaše nejbližší a rozdávat jim lásku. Něco takového jste již dlouho nepocítili, a bude vás bavit obrátit svoji pozornost na domácnost a na všechno, co souvisí s rodinou a dětmi. Velmi silně se to projeví hlavně u žen Kozorožek, ale ani pánové nebudou příliš zaostávat. Před přesčasy v práci nebo posezením s kamarády dáte přednost pohodě svého domova a rodinnému kruhu – vaše milá polovička to jistě velmi ocení! Pro krásné a harmonické rodinné vztahy však není potřeba pouze trávit spolu čas, ale také umět si dávat najevo své city. Patříte spíš mezi uzavřenější lidi, takže to pro vás bude trochu výzva. Nezapomínejte ovšem, že lásku lze dát najevo nikoliv pouze velkými slovy, ale také šlechetnými a něžnými gesty, ochotou pomoct a podobně. Jistě si i vy najdete svůj vlastní způsob, jak ukázat vašim nejbližším, že vám na nich doopravdy záleží, a že jsou pro vás naprosto jedineční a nenahraditelní!

Vodnář

Karta Šest pohárů
vám věští velmi příjemné, krásné a harmonické jarní období v kruhu blízkých a pohodě svého domova. S příbuznými konečně najdete společnou řeč a budete si rozumět tak dobře, jako již dávno ne, ať už jsou to starší lidé, nebo naopak mladší příbuzní a děti. Se všemi budete zadobře a konečně si užijete ten krásný pocit, že jako rodina držíte pohromadě. Silným poutem, které vás bude spojovat, se stanou vaše společné vzpomínky, které si rádi připomenete při prohlížení rodinných fotografií. I díky jim si uvědomíte, že rodinné pouta jsou něco zcela jedinečného, co se vyvíjí po dlouhý čas, a tuto celoživotní spřízněnost nelze ničím nahradit. Budete velmi rádi, že jste se konečně definitivně dostali ven z krizového období plného konfliktů a neshod, a o to více si budete vážit nově nalezenou spolupatřičnost a schopnost těšit se společně ze života, z jeho drobných radostí a krásných společných zážitků. A k tomu vám můžeme jedině poblahopřát!

Ryby

Karta Věž
je znamením, že se musíte připravit na nečekané změny, které vám trochu naruší vaše představy o ideální domácí pohodě. Budete se muset smířit s tím, že ne všechno, co jste si budovali, může přetrvat dlouhodobě, a s něčím je zkrátka potřeba se rozloučit dříve, než bylo v původním plánu. Zpočátku z toho budete smutní, ale všechno špatné je na něco dobré, a taky tyto události budou pro vás znamenat zajímavou a v konečném důsledku velmi přínosnou lekci, která může obohatit váš život a posunout vás kupředu. Díky nečekaným potížím týkajícím se domova si uvědomíte, že nemá smysl lpět na tom, aby byly věci přesně takové, jak si je naplánujete, a že musíte slevit ze svých představ. Pochopíte, že nečekané zásahy osudu nejsou na škodu, i když to znamená, že část vaší práce a vašeho snažení vyjde nazmar. Takový je ovšem život. A tam, kde se něco končí, se vždy i něco nového začíná. Zdánlivě nepříjemné události vám nakonec otevřou úplně nové a nečekané možnosti.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.