Home - Články - Týdenní čínský horoskop 9. - 15. dubna

Týdenní čínský horoskop 9. - 15. dubna

vloženo 6. 4. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 9. - 15. dubna

Přichází týden plný výzev a možností k zásadním životním změnám. O jaké změny půjde? Pokud cítíte, že vás v některých záležitostech tlačí kamínek v botě, je třeba se kamínku zbavit. A to přesto, že může jít o opravdu zásadní krok. Nebojte se tento krok učinit, sil na to máte dostatek a odměna bude stát za to!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Druhý únorový týden láká Krysy do víru společenského žití. Potřebujete vyskočit ze stereotypu, který se ve vašem soukromém životě zabydlel. Překvapíte kamarády existencí, ale rádi vás vezmou zpátky do kolektivu. Proberete plány na... VÍCE ZDE!

Buvol

Nejdůležitějším tématem týdne jsou mezilidské vztahy. Venuše vás na čas vyškrtla z přízně, což se projeví na ochladnutí v lásce. Zadaní Buvoli budou partnera obviňovat z toho, že je odsunul na druhou kolej. Proč to nevzít z... VÍCE ZDE!

Tygr

Milí Tygři, na začátku dubna děláte čest svému znamení. Jste neodolatelní a narůstající sex-appeal k vám láká zástupy ctitelů a ctitelek. Singles budou ve svém živlu, většinu týdne stráví v bujaré společnosti. Zadaní by si měli... VÍCE ZDE!

Zajíc
Jaro je v plném proudu a s ním se vrací i ztracená zaječí vitalita. Zase vesele hopsáte od jednoho k druhému a máte chuť užívat každý den naplno. Starosti hodíte za hlavu a věnujete se v první řadě zábavě. Lehkomyslnost by se vám ale... VÍCE ZDE!


CHCETE JISTOTY V BUDOUCNOSTI? Svými výpočty ve spojení s východním učením vám ukážu cestu. Zavolejte mi na 906 701 701! Vaše Rozita



Drak

Z nejvyšších sfér k vám míří energie, která se odrazí na milostném životě. Prožijete cosi mezi nebem a zemí, co změní váš dosavadní pohled na partnerské fungování. I ti Draci, kteří viděli stávající vztah jako neudržitelný, náhle... VÍCE ZDE!

Had
Atmosféra v rodině je na začátku dubna rozpolcená. Za vším nejspíš stojí vaše maličkost, kdy jedna část příbuzných stojí po vašem boku a ta druhá bohužel zastává opačný názor. Větší opatrnost v komunikaci je každopádně na místě. Tentokrát vám... VÍCE ZDE!

Kůň

Díky Venuši se v milostném životě blýská na lepší časy. Singles mohou vyhlížet lásku tam, kde by ji rozhodně nečekali. Nejspíš na vás čeká ve spojení s pracovním prostředím. Čeká vás služební cesta nebo školení? Potom mějte... VÍCE ZDE!

Koza

Hybnou silou tohoto týdne je rodina. Jestliže plánujete její založení nebo rozšíření, je pro vás začátek dubna velkým požehnáním. S příbuznými aktuálně táhnete za jeden provaz, najdete dokonce společnou řeč i s těmi, které jste dříve... VÍCE ZDE!


Rok 2018 je zasvěcen znamení Psa. Váš velký čínský roční horoskop vám prozradí, co vás v tomto roce čeká a nemine!



Opice
Jarní atmosféra se podepíše na životě Opic jako neutuchající touha po změně. Najednou vidíte svůj život jinýma očima a připadáte si jak šedá myš. Prahnete po větším dobrodružství, naplnění ambicí v profesní sféře i hlubším... VÍCE ZDE!

Kohout

Apríl upozorní zrozence Kohouta, že není radno usínat na vavřínech. V pracovní oblasti se naskytne možnost ke vzdělání a rozhodně byste ji neměli promarnit. Jinak vás totiž doběhne dravější konkurence. Školení nebo služební cesta vás nelákají a... VÍCE ZDE!

Pes
Milí Psi, bojujete s nejistotou, která se nejvíce odrazí na partnerském soužití. Drahou polovičku podezříváte z nejrůznějších nekalostí a abyste si to ověřili, neváháte narušit její soukromí. Vtipné bude, že vás miláček obviňuje... VÍCE ZDE!

Vepř

Báječný týden mohou vyhlížet Vepři, kteří prahnou po pozornosti opačného pohlaví. Vesmír zesiluje sex-appeal i schopnost komunikovat, takže vás ve společnosti nelze přehlédnout. Zdravá sebejistota je pouhou třešničkou na dortu. Nedělejte si... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.