Home - Články - Jarní tarotový horoskop zdraví

Jarní tarotový horoskop zdraví

vloženo 4. 4. 2018
čas čtení: 10 minut

Jarní tarotový horoskop zdraví

Trápí vás jarní únava? Jaro si žádá novou energií a aktivitu, a to znamená zvýšenou zátěž pro tělo. Hlídejte si své zdraví – tarotové karty vám prozradí, na co si dávat pozor podle vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Devět mečů
prozrazuje, že si kvůli svému zdraví děláte zbytečně velké starosti. Nejspíš jen malujete čerta na zeď, zatímco ve skutečnosti jste zdraví jako rybička a není žádný důvod se trápit. Dejte si však pozor na sílu negativního myšlení, protože právě ono má nakonec sílu špatné věci přivolávat. Takže i zdravý člověk, když hodně přemýšlí o nemocech, se nakonec právě kvůli tomu dočká příznaků, kterých se obával. Pokud se držíte zásad zdravého životního stylu a myslíte na prevenci, není nutné si dělat žádné starosti. Právě tímto směrem byste měli zaměřit své myšlenky. Takže místo pesimistických úvah o tom, jaké strašlivé nemoci by se mohly ukrývat za třeba nevinným bolením břicha nebo hlavy, se snažte raději myslet pozitivně a svoji pozornost zaměřit na prevenci v podobě zdravé stravy, sportu a preventivních prohlídek. Jarní únava na vás možná útočí s plnou sílou, ale to není důvod budit se v noci ze snů s obavami o své zdraví nebo dokonce život!

Býk

Karta Císařovna
přináší důležité zprávy hlavně ženám narozeným ve znamení Býka. Je to velmi silná a krásná karta mateřství, takže mnohé z vás se mohou v blízké době těšit na příchod potomka! Císařovna vás však zároveň upozorňuje, že je potřeba věnovat zvýšenou pozornost prevenci gynekologických potíží nejrůznějšího typu. Opatrnost je na místě hlavně co se týče rizika nachlazení – teplé jarní sluníčko vás může vybízet sedat si venku na zem, ale pozor, protože do léta je ještě daleko! Pánové narozeni v Býku se budou těšit dobrému zdraví, a právě proto byste měli věnovat více energie a pozornosti svojí drahé polovičce a jejím případným zdravotním trápením, protože ze všeho nejvíce jí pomůže vaše podpora a něha – nezapomínejte, že láska léčí! I pro muže v Býku platí, že mnozí z vás se v dohledné době mohou stát tatínky. A nakonec, jak dámy, tak i pánové by měli touto dobou dbát ve zvýšené míře na zdraví svých ratolestí!

Blíženci

Karta Císař
ukazuje, že máte spoustu životní energie a jarní únava vás letos nejspíš obejde! Číhají však na vás jiná rizika, která souvisí především s vaší zvýšenou aktivitou a někdy i netrpělivostí. Největší hrozbou jsou pro vás letos na jaře úrazy, a to hlavně při sportu nebo za volantem. Pamatujte na to a kroťte svoji energii, ať to nepřepísknete. Maximální povolená rychlost není žádná zbytečnost, a stejně tak mají své opodstatnění i helmy a chrániče při různých druzích sportů! Bezpečnostní předpisy se vyplatí dodržovat i v práci, a to především těm Blížencům, kteří pracují v tradičně mužských oborech, jako je technika, práce se stroji a obecně všechny fyzicky namáhavé druhy práce. A v neposlední řadě se snažte zachovat klid a chladnou hlavu v mezilidských vztazích. Zde jsou opět ve větším ohrožení pánové, protože zaplést se do rvačky třeba i v dobrém úmyslu sebou přináší hodně velké riziko vážných zdravotních šrámů!

VÝZNAM VAŠEHO DNE NAROZENÍ. Nebeská tělesa nás každodenně ovlivňují. Většina lidí má povědomí o tom, že jednotlivé planety ovlivňují znamení zvěrokruhu, nicméně už méně lidí ví, že den jejich narození má také svou vládnoucí planetu, která ovlivňuje jejich osobnost.

Rak

Karta Eso mincí
vám ukazuje, že zdraví je ta jediná oblast života, na které se skutečně nesmí v žádném případě šetřit! Naštěstí po finanční stránce na tom budete dobře, ale otázka je, jak se svými prostředky naložíte. Nejlepší možná investice je dopřát si něco, co prospěje vašemu zdraví – ať už je to luxus biopotravin ve vašem jídelníčku, wellness pobyt, lázně, masáže nebo jiná terapie, kterou právě teď vaše tělo potřebuje. Nejlepší léčba je prevence, a kdo do svého zdraví investuje včas, ten má vyhráno! Je zajímavé, že co se týče peněz na zdraví, bude vám Štěstěna přát dokonce i v případě, že jinak žijete od výplaty k výplatě. Společně se zajímavou možností, co pro své zdraví můžete udělat, se objeví také nečekaný způsob, jak získat peníze na financování dané terapie nebo procedury. Tak neváhejte a využijte tyto příležitosti, teď je na to ten správný čas! Vždyť k čemu by vám byly peníze na účtu, kdybyste neměli zdraví, abyste si je mohli užít?

Lev
Karta Pět pohárů
ukazuje, že máte sklon trápit se kvůli nějakým chybám z minulosti, jejichž následky vám připadají příliš velké a nepřekonatelné. Může se jednat třeba o nějaký dávnější úraz, jehož důsledky se na vašem těle pořád odráží i dnes, nebo o následky prodělané nemoci, a máte pocit, že vám to brání žít plnohodnotný život. Možná si říkáte, co všechno jste mohli v minulosti udělat jinak a lépe, ale nezapomínejte, že kvůli tomu už nemá smysl se trápit. Osud dobře ví, co dělá a proč nám přináší právě ty zkoušky a výzvy, kterým musíme čelit. Je načase vykašlat se na brečení nad rozlitým mlékem, vždyť život jde dál. Možná musíte akceptovat jistá větší nebo menší zdravotní omezení, ale pořád jste na tom zdravotně mnohem lépe než spousta jiných lidí ve vašem věku a kdekdo by vám vaši kondici mohl závidět. Tak se na to podívejte raději pozitivně! Konec konců, to, že vám život přinesl určité zdravotní potíže, možná nakonec vedlo i k některým šťastným událostem, které by jinak nikdy nepřišly – jen si zkuste vzpomenout!

Panna

Karta Královna mečů
vám připomíná, jak důležitá je v životě upřímnost a opravdovost – ať už sám před sebou nebo před ostatními! Někdy máte sklon si na něco tak trochu hrát na něco, čím ve skutečnosti nejste, ať už vědomě nebo podvědomě. Možná se zbytečně podceňujete, možná naopak přeceňujete, a budete překvapeni, jak moc to může souviset s vaším zdravím. Je totiž pravděpodobné, že v některých věcech si odmítáte nalít čistého vína, a to vás zbytečně vyčerpává, ať už fyzicky, nebo také psychicky. Třeba jste si na sebe vzali příliš mnoho práce a různých úkolů, ale odmítáte si přiznat, že to nezvládáte, a to vám přináší únavu a vede pak ke zdravotním potížím. Možná však naopak nevyužíváte svůj potenciál naplno, protože si zkrátka nevěříte, a vaše tělo střádá nedostatkem aktivity a podnětů, zatímco čekáte na nějakou zázračnou příležitost, místo abyste se chopili možností, které jsou! Stačí podívat se na svůj život trochu s nadhledem a hlavně upřímně a hned vám bude všechno jasnější!



Váhy
Karta Sedm mincí
ukazuje, že oblasti zdraví nejspíš věnujete velkou pozornost a děláte všechno, co můžete, takže se rozhodně nemáte čeho obávat. Možná jste jen trochu netrpěliví, protože výsledky některých procedur, cvičení nebo diet se zkrátka nemohou dostavit tak rychle, jak byste si přáli, a budete potřebovat trochu více vytrvalosti. Pozor ovšem, abyste se nakonec nevyčerpali neustálými starostmi, jestli děláte všechno správně, a možná až přílišnou pozorností věnovanou vaší životosprávě. Poctivost a důslednost jsou skvělé, ale jít do extrémů a být na sebe příliš přísní může nakonec vést k opačnému výsledku. Stres a nervozita z toho pramenící totiž taky vůbec neprospívají zdraví, nezapomínejte na to! Raději zachovat psychickou pohodu a dobrou náladu a dopřát si jednou za čas nějakou drobnou nezdravou radost, jako třeba zákusek, než se křečovitě držet pravidel za každou cenu, i když z toho bude akorát tak stres a psychická únava. Nezapomínejte na to a dobrou kondici máte jistou!

Štír
Karta Osm holí
vám s příchodem jara přináší rychlejší životní tempo, více aktivit, nové příležitosti a práci, která si vyžaduje vaše maximální nasazení! To všechno je pozitivní a je to důvod k radosti, ale zároveň tato zvýšená aktivita znamená nápor na vaše tělo a také na psychiku, co se týče stresu. O to důležitější je najít si při tom všem aspoň nějaký čas na péči o své zdraví a nezanedbávat zdravou životosprávu. Čím jste aktivnější a váš denní program je nabitější, tím důležitější se pro vás stává zdravé stravování, dostatek spánku a aktivní odpočinek ve formě sportu a cvičení. Jsou to nezbytné podmínky k tomu, aby si vaše tělo udrželo dostatek sil pro vaše rychlé pracovní tempo, zvládalo se průběžně regenerovat a zůstávalo v dobré kondici. Pouze když si dopřejete čas od času trochu relaxace, zpomalení a opravdového odpočinku, lze takový nápor s úspěchem zvládat i dlouhodoběji. Nakonec to nebude ztráta času, jak se možná obáváte, ale právě naopak, odpočinek vám pak umožní pracovat ještě o to rychleji, takže všechno snadno doženete, ale budete se cítit mnohem lépe!

Střelec
Karta Devět pohárů
vám po zdravotní stránce věští velmi příjemné a pohodové jaro prožité ve spokojenosti, dobré kondici a bez jakýchkoliv vážnějších problémů. Klíčem k dlouhodobému udržení pevného zdraví je možná trochu překvapivě hlavně psychická pohoda, více než cokoliv jiného. Nakonec však jistě dobře víte, že člověk bez lásky chřadne, a to platí nejen pro duši, ale také pro tělo. Věnujte tedy pozornost rozvíjení dobrých mezilidských vztahů, ať už v rodině, s přáteli, na pracovišti, no a samozřejmě hlavně lásky v partnerství či manželství. Dobrý nápad je také spojit příjemné s užitečným a udělat něco pro vaše zdraví právě společně s vašimi nejbližšími. Co třeba začít společně cvičit nebo se věnovat nějakému sportu? Hned to bude mnohem větší zábava než o samotě! Jaro je také skvělá příležitost ozdravit svůj jídelníček, a do toho se také může zapojit celá rodina. Vyzkoušejte recepty, které jsou nejen zdravé, ale také chutné, pohrajte si s přípravou jídla a výsledkem budou všichni příjemně překvapeni!


PROŽÍVÁTE TĚŽKOU ŽIVOTNÍ SITUACI? Nevíte, jak dál? Společně najdeme řešení, mé karty nám napoví! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701! Kartářka Helga


Kozoroh

Karta Devět holí
prozrazuje, že se ve svých zdravotních záležitostech cítíte nepochopeni, osamoceni, a máte pocit, že bojujete za něco takřka proti větrným mlýnům. Třeba máte smůlu na lékaře nebo zdravotnické zařízení a budete si muset asertivně vydobýt právě ta vyšetření nebo procedury, jež vám teď mohou pomoct. Nebo máte ve vaší rodině či na pracovišti neshody kvůli vaší dietě nebo požadavkům na zdravé stravování. Ať už je vaše přesná situace jakákoliv, nevzdávejte svůj boj. Když budete mít nastudované všechny dostupné informace z literatury, které se týkají daného problému, povede se vám nakonec přesvědčit druhou stranu, že by na tom něco mohlo být. A kdyby to nepomohlo, další na řadě je možnost vyzkoušet jiného lékaře, hlavně dejte na svůj pocit a nenechejte se příliš snadno odbýt. A co se týče jídla, někdy je lepší být za bílou vránu a připravovat si své vlastní pokrmy podle vašich potřeb, než dělat kompromisy a jíst to, co všichni ostatní, když dobře víte, že vám to škodí!

Vodnář
Karta Tří meče
ukazuje, že vaše srdce se trápí a je ve smutku, a to se odráží na celém vašem zdravotním stavu. Říká se, že ve zdravém těle zdravý duch, ale platí to i naopak – když je duše nešťastná, pak se i tělo mnohem hůř brání nejrůznějším zdravotním těžkostem. Proto je pro vás teď prvořadé vyléčit si vaše zraněné srdce, ať už je na příčině cokoliv – láska, rodinné vztahy, životní neúspěchy nebo něco jiného. Může to být běh na dlouhou trať, protože když má vaše trápení kořeny v dávnější minulosti, nelze čekat, že zmizí do druhého dne, ale nebojte se, protože první zlepšení se naopak může projevit i velmi rychle, když se odhodláte něco s tím udělat. Pokud náhodou cítíte, že sami své trápení nemáte sílu vyřešit, že vaše zranění je příliš velké, není vůbec ostuda obrátit se na psychoterapeuta. Pomoct vám však může i esoterika, protože co když se kořeny vašeho vnitřního trápení ukrývají ještě ve vašich minulých životech? Také váš osobní horoskop vám může hodně napovědět a pomoct vám pochopit, jaká je vaše osobní cesta ke šťastnému životu!

Ryby
Karta Královna mincí
prozrazuje, že základem pevného zdraví bude pro vás teď pohodlné a kvalitní domácí zázemí, kde sem může vaše tělo vždy zregenerovat a načerpat nové síly – a vaše duše a psychika samozřejmě taky, protože stres je základem mnoha onemocnění! Neváhejte proto investovat čas, pozornost i finance do zvelebování vašeho zdravého bydlení. Vždy je něco, co lze zlepšit, abyste se cítili ještě příjemněji a komfortněji – od matrací, přes kuchyňské vybavení, osvětlení, koupelnu, to všechno by mělo splňovat nejen vaše estetické nároky, ale též zásady zdravého životního stylu! Investice se vám vyplatí, vždyť budou dlouhé roky sloužit vám i vaší rodině. Pokud se náhodou objeví nějaké drobné zdravotní potíže, první krok by měl být dopřát si trochu volného času v pohodlí a klidu domova, a budete překvapeni, jak vaše tělo díky takovému třeba i krátkému odpočinku dokáže rychle obnovit své síly a energii! Ještě lepší je ovšem prevence, tak nezapomínejte relaxovat a dopřát si dostatek spánku a klidu!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.