Home - Články - Měsíční královna

Měsíční královna

vloženo 3. 4. 2018
čas čtení: 3 minuty

Měsíční královna

Číslem letošního roku je dvojka. Ta v numerologii, která se zabývá energií čísel a jejich vlivu na náš život, patří měsíci. Její povaha je ženská a ne ledajaká – přímo královská. Jak se působení měsíční královny promítne do naší každodennosti?

sdílet článek na facebooku

Náladovost a intuice

Připravit se můžeme na velký kolotoč emocí. Královská dvojka málokdy bere něco zcela racionálně nebo kráčí zlatými středními cestami. Co je spíše třeba, tak ní mít zlatou trpělivost. Buď se totiž zmítá v rozmrzelých pocitech, nebo si naopak stýská, že není dost dobrá v tom nebo onom. I my máme letos tendenci být podráždění kvůli maličkostem a stresovat se kvůli příliš nárokům, které si na sebe klademe. Co nám rozhodně neprospěje, je zmítání se ve všelijakých pochybnostech.

Pyšní ale budeme moci být v tomto roce na královskou intuici. Onen šestý smysl, který je spjat s měsícem. Je to dáno i tím, že stejně jako za tmy září hvězdy, tak když pod vlivem měsíce vypínáme rozum a ke slovu se dostávají pocity, lépe vyniknou skryté souvislosti i možné cesty, jimiž můžeme kráčet.

Družnost i samota


Přestože se zdá, že to je rok protikladů, není to jenom o vyhrocených kontrastech. Stejně jako královna potřebuje své publikum i svou družinu věrných, tak i nám je dobře mezi lidmi, zvláště mezi těmi, které počítáme mezi své přátele.


CO VÁM PŘINESOU NÁSLEDUJÍCÍ DNY? Spolehlivě odhalím vaši budoucnost! Nabízím 18 let profesionální praxe. Ptejte se mě na všechno na tel. č. 906 701 701. Astroložka Margareta


Bavit nás bude i práce v týmu, ačkoliv si musíme zvyknout, že každý bude trochu vrtošivý, tak trochu chtít hrát prim, a tak trochu umět ostentativně nechat hlavní roli někomu povolanějšímu - stejně jako to umí královny, když mají po svém boku krále. Zároveň ale budeme vyhledávat i samotu. To bude popravdě i nezbytné, protože jinak se budeme zmítat v koláži z různých útržkovitých myšlenek a pocitů a pohoda nám bude na hony vzdálená. Ovšem najít si chvilku klidu jenom pro sebe, bude při nervozitě, pramenící z toho, že bychom mohli dělat něco užitečnějšího, opravdu těžké.

To, že bychom měli mít rádi sami sebe není jenom fráze, v letošním roce to bude přímo nezbytnost. A pozor tím není míněna samolibost nebo narcismus. To, jak správně stojí v jisté knížce, není totiž vůbec láska, ale strach. Naopak láska k sobě samému je přesně to, po čem baží naše srdce.

Princ na bílém koni i bez něj

V oblasti lásky budeme jako správné rozmarné královny snít rozšafné sny a představovat si, co nejideálnější drahou polovičku. Ideálně takovou, která bude stoprocentně chápavá a zároveň nás bude stoprocentně rozmazlovat. Také by to samozřejmě mohla být láska na první pohled, protože ta je jednak exkluzivní a jednak se bude dobře hodit do naší pocitové vlny. Stejně tak dobře ale můžeme objevit ve svém srdci cit pro někoho z minulosti. Pro někoho, koho jsme loni sice neměli napsaného na svatebním oznámení nanečisto a třeba už ani nemáme uložené jeho telefonní číslo. Nečekané volby, které mohou ostatním připadat jako vrtochy, budou doslova nabíledni.



Tajemná jedenáctka

K číslu letošního roku – ročnímu číslu se dostaneme po součtu všech numer (tedy dva plus jedna plus osm rovná se jedenáct) a po součtu numer výsledného dvojciferného čísla (tedy jedna plus jedna rovná se dva).

Dvojka je naším ročním číslem, které nás budou svou emotivní povahou provázet celým rokem, nicméně zastavit bychom se v tomto případě měli i u zajímavého mezisoučtu. Tím je totiž jedenáctka.

Jedenáctka je číslo obávané i posvátné. Hlavně je to číslo volby. Můžeme být ztělesněním temnoty nebo světla. Odvrácenou stranou měsíce nebo zářivým úplňkem. Záležet bude jenom na nás, ale jedenáctka ukazuje, že sklon k extrémům bude maximální. Není vyloučeno, že s někým samolibě vyrazíme dveře a vzápětí mu budeme toužit nezištně pomáhat.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.