Home - Články - Týdenní Astrohled 9. – 15. dubna 2018

Týdenní Astrohled 9. – 15. dubna 2018

vloženo 7. 4. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní Astrohled 9. – 15. dubna 2018

Připadá vám, že nemáte osud ve svých rukách? Tak to urychleně změňte! Nic není tak těžké, jak to vypadá a je to ještě lehčí, když máte k dispozici zkušeného rádce. Vaším věrným rádcem je samozřejmě nový týdenní horoskop od Astrohledu. Hezké čtení!

sdílet článek na facebooku

Beran
V práci to v tomto týdnu budete mít celkem pestré. I když se vám bude dařit, atmosféra na vašem pracovišti a vztahy s kolegy nebudou právě záležitostmi, které by vám přinášely radost. Zauvažujete proto o změně. Náladu si zlepšíte v domácím prostředí.

Býk
Budete se snažit prosadit v kariéře a také se vám to bude dařit. Uděláte dojem na důležité lidi. A to je první krok k tomu, abyste se dostali k vysněnému cíli. Protože jste draví, působíte občas arogantně, tak se snažte krotit ego a mírnit výrazivo.

Blíženci

Tempo tohoto týdne bude hektické, ale přinese své ovoce. Zazáříte v práci a dostanete zajímavé nabídky i odměny. Je to mimo jiné způsobeno i tím, že dokážete skvěle vyhodnotit příležitosti a naplánovat důležité kroky. Potěší vás i chvíle s rodinou.

Rak
V zaměstnání se v tomto týdnu nebudete cítit moc dobře. Planety vám budou stavět do cesty různé konflikty, nedorozumění i zdržení. Nesmíte si to brát příliš k srdci, chce to více nadhledu. Odreagujete se s rodinou a přáteli, to je ten nejlepší lék.

Měsíční tarot na DUBEN. Zjistěte, čeho byste se měli v dubnu vyvarovat a čemu jít naproti, abyste nepromeškali jedinečnou příležitost! Výklad na konkrétní měsíc je daleko přímější a smysluplnější. Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu! NYNÍ ZA 29,-KČ

Lev
Planety vám budou tak trochu házet klacky pod nohy v podobě roztržitosti a snahy dělat více věcí najednou. Je na to jednoduchá obrana, řešte věci podle důležitosti a nezabývejte se maličkostmi. Také se vykašlete na řeči, kterými vás zasype okolí.

Panna
Čeká vás týden plný velkých plánů a snah o vyniknutí v kariéře. Využijete své diplomatické schopnosti k vyřešení různých vleklých záležitostí a budete se muset podívat do tváře také následkům své minulosti. Vše zvládnete a bude to fajn sedm dní.

Váhy

I když vám planety v tomto týdnu moc důvodů k radosti nepřinášejí, jste houževnatí a jen tak se nedáte. Přestože přijdou chvíle, kdy toho budete mít opravdu dost, zatnete zuby a půjdete směle vpřed. Co vás však může příští týden těšit jsou finance.

Štír
Budete se snažit dostat se zase o něco dále ve svých kariérních záležitostech a zkrátka nepřijde ani rodina. Věnujete jí dostatek svého času a strávíte spolu příjemné okamžiky. Na konci týdne budete navíc preferovat pohodu před ostatními záležitostmi.


ŽÁRLIVOST VÁM NEDÁ SPÁT? Spolu odhalíme, zda je vám skutečně nevěrný! Netrapte se pochybami a zavolejte mi na 906 701 7001!
Kartářka Eleanor


Střelec

Kariéra a podnikání budou poutat vaši pozornost. Proč také ne, když budete mít hodně příležitostí k expanzi! O víkendu se budete zaobírat problémy, které vás dlouhodobě trápí a budete blízko jejich vyřešení. Také pocítíte únavu a zatoužíte po relaxu.

Kozoroh
Bude se vám víceméně dařit na všech frontách. Rodina je však takovou příslovečnou černou ovcí, protože budete se svými blízkými jen obtížně hledat společnou řeč. Naštěstí jste rození diplomaté a umíte velmi dobře tlumit vzbouřené emoce. Hodně štěstí!

Vodnář
Poperete se s řadou svých problémů a nakonec nad nimi zvítězíte. Zastanete se i svých přátel a rodinných příslušníků. Budete si muset dobře hlídat své finance, jak při internetových platbách, tak při pokusech investovat. To odložte raději na jindy.

Ryby

Spoustu věcí si v tomto týdnu dokážete vyjednat díky svému charisma a intelektu. Snadno si získáte lidi na svou stranu. Z dávné minulosti se vynoří problém, který bude vyžadovat řešení, avšak vy to zvládnete. Budete také hodně řešit rodinné vztahy.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.