Home - Články - Měsíční horoskop na červenec 2018

Měsíční horoskop na červenec 2018

vloženo 1. 7. 2018
čas čtení: 10 minut

Měsíční horoskop na červenec 2018

Přesně polovina roku je za námi! Začíná červenec, měsíc dovolených, prázdninových táborů a samozřejmě letních lásek! Připravili jsme pro vás detailní červencový horoskop, díky kterému si svůj měsíc naplánujete tak, abyste se z ničeho nezbláznili, a naopak si užili každý den naplno. Najděte své znamení a pusťte se do toho!

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, tento měsíc vás trošku potrápí práce. Merkur, který je v ohnivém spojení s vaším znamením však zapříčiní, že zvládnete řešit mnoho úskalí a jen tak vás něco nepřeválcuje. Kompenzaci přináší také rodinné prostředí, které si vyloženě užíváte a kde prožíváte harmonické chvilky. Rovněž vy, kteří jste... Více ZDE!

Býk

Milí Býci, v tomto měsíci vás svým krásným trigonem okupuje Venuše, což je speciálně od 10.července obrovským bonusem pro milostné vztahy, pohodu a radost. Vysíláte přímo magnetickou a nádhernou energii, přitahujete na dálku, takže je malá pravděpodobnost, že by se rybka nechytla na udičku a že byste měli strádat v lásce. Vlivem kvadratury Marse vám toto období však přináší i jisté komplikace, a to hlavně... Více ZDE!

Blíženci

Milí Blíženci, vaše činorodost je v červencovém období obzvláště znatelná. Nebeské duo totiž tvoří Mars, který se přátelí s vaším Sluncem a dělá vám tento měsíc skvělou společnost! Vaše flexibilita a obratnost je díky nim zvýšena a očekávejte, že neustojíte chvíli na místě. Hned od 1. července jste nabiti... Více ZDE!

Měsíční tarot - ČERVENEC. Zjistěte, čeho byste se měli v červenci vyvarovat a čemu jít naproti, abyste nepromeškali jedinečnou příležitost! Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu! Vytáhněte si svoje 3 karty z pohodlí domova a získáte výklad připravený profesionální kartářkou.

Rak
Milí Ráčci, červenec přeje rozšiřování obzorů, kratším cestám, kontaktům a příjemným seznámením, Venuše je od 10.července vaší příznivkyní! S přínosem se můžete setkat například na přednáškách nebo kurzech, které jsou zaměřeny na duchovní nauky. Zájem o ně vás koneckonců provází již delší čas, jelikož Neptun je... Více ZDE!

Lev

Milí Lvíčci, máte před sebou pestrý měsíc plný různorodého dění. Do 10. července se můžete těšit z přízně Venuše, která svým oslnivým tanečním krokem brázdí vaše znamení. Využijte jejího hřejivého vlivu, jste teď doslova králové parketu, rozdávejte radost a pozitivní náladu! Pro zadané a otázky partnerství je však... Více ZDE!

Panna

Milé Panny, od 10. července je působení Venuše vaším velký bonusem! Jste přitažlivé a jednoduše nenecháte nikoho chladnými. Dávku velké přitažlivosti vám propůjčuje Venuše také svým magnetickým trigonem s Uranem, těšte se na nová a nečekaná setkání! Jedno z nich se může uskutečnit 16. července. S mráčky se můžete... Více ZDE!


JE TO TEN PRAVÝ? Vydrží váš vztah? Najděte shodu s vaším protějškem pomocí hvězd! Kontaktujte astroložku a kartářku Monu na t. 906 701 701!



Váhy

Milé Váhy, červencové dny vám přinášejí úžasnou dávku energie, která je zacílena především na lásku, volnočasové aktivity, zvýšenou kreativitu a podnikání. Do 10.července jste navíc pod ochranou své vládkyně Venuše, máte se na co těšit! Mars je v trigonu s vaším Sluncem a to vám propůjčuje dynamiku a schopnost prosazení se, chcete... Více ZDE!

Štír

Milí Štíři, Jupiter se dlouhodobě nachází ve vašem znamení a to je dobré pro prohlubování vašich duchovních zájmů! Co se v tomto směru týče tohoto měsíce, kulminující dny se ukazují kolem 21. července - máte sklony najít konečně tu svou parketu. Od 10. července se Venuše vzdává své kvadratury k vašemu znamení, a naopak tvoří... Více ZDE!

Střelec

Milí Střelci, v červencovém období svírá ohnivý Merkur s vaším Sluncem trigon, který zvýrazňuje váš přátelský apetit a podporuje váš pracovní elán. Vaše myšlení má ten správný břink a navíc je zvýrazněna vaše silná optimistická stránka - dny 14. a 15. července jsou v tomto směru přímo excelentní! Tento měsíc má ale... Více ZDE!


Vyberte si svůj HOROSKOP NA MÍRU a nechte si profesionálním astrologem vypracovat váš jedinečný průvodce životem podle data a času vašeho narození.


Kozoroh
Milí Kozorozi, tento měsíc je pro vás příslibem velmi příznivých událostí a zvýšených tendencí k následnému dlouhodobému úspěchu. Váš vládce Saturn sídlící přímo na domácí kozorožské půdě tvoří navíc trigon k Venuši, což je výherní los jak pro lásku, tak pro vydělávání peněz a neposlední řadě i pro... Více ZDE!

Vodnář

Milí Vodnáři, Mars se nyní nachází ve vašem znamení, což podporuje vaší průbojnost a aktivitu. Máte pocit, že sebeprosazení je právě to, co vám velmi jde. Pokud přemýšlíte nad tím, že chcete v něčem udělat změnu, je na to příznivý čas, přičemž hvězdy favorizují zejména dny kolem 27. července. V lásce však může Mars... Více ZDE!

Ryby
Milé Rybky, tento měsíc rozvíjíte vaši uměleckou stránku života a investujete do toho hodně své energie. Neptun je posílen trigonem od Slunce a to zejména do 22. července, takže jděte na věc, umění hraje prim! V lásce se daří vám nezadaným, přičemž se můžete zejména kolem 13.července těšit na vysněný objev, který má podobné duchovní... Více ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.