Home - Články - Láskohled 2. - 8. července

Láskohled 2. - 8. července

vloženo 29. 6. 2018
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 2. - 8. července

Je tady první červencový týden! Lze si vůbec představit období pro lásku vhodnější? Nejspíš jste už pořádně rozpálení a nažhavení na nezapomenutelné milostné zážitky. V lásce se meze nekladou, takže se i v dlouholetém partnerství můžete dočkat nenadálého přílivu vášně a stejně tak smutní single jedinci možná nečekaně narazí na toho pravého pro jejich srdce.

sdílet článek na facebooku

Beran
Zadaní Berani se budou snažit užívat hezké chvíle s partnerem a budovat vzájemné pouto. Těm, kteří jsou teď single, hvězdy slibují zvýšené množství šancí na perspektivní seznámení.

Býk
V partnerských vztazích se bude hodně blýskat a někdy přijde také pořádná bouřka. Snažte se vše ustát. Single osoby budou mít sklony snadno podlehnout citům, chce to opatrnost!

Blíženci
Pokud nebudete krotit svou rétoriku, moc si s partnerem rozumět nebudete. Vaše vyřídilka je v tomto týdnu jako zbraň! Nezadané čeká týden plný báječných příležitostí k zamilování.

Rak
S partnerem po boku vyřešíte v tomto týdnu nejeden problém, který zvenčí útočí na váš vztah. Osoby bez partnera by měly naplno využít své aktuální osobní kouzlo k získání lásky.

Chcete se dozvědět více o budoucnosti vaší lásky a překážkách, které vás mohou na cestě za štěstím potkat? Spolehněte se na MAGICKÝ TAROT LÁSKY, který se stane důvěrným průvodcem ve světě lásky a vztahů. Nečekejte na další rány osudu a vytáhněte si svých 5 karet, které vám pomohou odhalit, co vás ve světě lásky čeká a nemine. 

Lev
Neočekávejte v tomto týdnu ohňostroj lásky a zamilovaných vyznání. Budete rádi, když se s partnerem denně nepohádáte. Naopak u nezadaných se malý flirt může změnit ve velkou lásku.

Panna
Ve vašem partnerském vztahu se rozhostí harmonické souznění a láska. Nezadaní budou velice aktivní při hledání nového partnera. Měli by se přitom nechat vést hlavně svou intuicí.

Váhy
Budete se snažit s partnerem naplno využít společné chvíle a budou to harmonické a příjemné okamžiky. Kdo hledá novou lásku, měl by využít aktuálně hodně oslnivého osobního kouzla.

Štír
Zatímco nezadaní jedinci se vezou na vlně úspěchů, způsobené neodolatelným osobním kouzlem, v partnerských vztazích je to tentokrát trochu složitější. Je třeba se více ovládat.


KDY SKONČÍ VAŠE TRÁPENÍ? Z horoskopu vyčtu to nejlepší řešení vaší situace! Existuje východisko! Zavolejte mi na 906 701 701. Paní Sofie



Střelec
U dlouhodobých partnerů a v manželských svazcích se objeví vlna vzájemné náklonnosti. Single jedinci budou okouzlovat okolí na potkání a láska přepadne i lidi v pokročilém věku.

Kozoroh
Zadané i nezadané bude pronásledovat touha po dobrodružství a nezávazném seznamování. U osob s partnerem to zavání malérem. Svobodní mohou při všem flirtování potkat pravou lásku.

Vodnář

Budete hodně protivní, a tak se nedivte, že komunikace mezi vámi a partnerem bude v tomto týdnu dost drhnout. O něco lepší je to u nezadaných. Náladu jim zlepší šance k seznámení.

Ryby

Nebudete šetřit kritikou, partner se vám bude zdát nesnesitelný a hádky se objeví častěji, než je zdrávo. Musíte to vydržet! Nezadaní si budou stavět vzdušné zámky a zklamou se.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.