Home - Články - Měsíční horoskop lásky na červenec

Měsíční horoskop lásky na červenec

vloženo 29. 6. 2018
čas čtení: 4 minuty

Měsíční horoskop lásky na červenec

Jestli vás čeká dovolená, užijte si jí a otevřete své srdce lásce, jedině tak bude moci vstoupit do vašeho nitra a pořádně vás zahřát. Pokud se v červenci nikam nechystáte a zůstáváte doma, nevadí. Máte přeci vlastní fantazii! A jak se říká – pod svícnem bývá tma. Co když vás to nejkrásnější milostné dobrodružství čeká za nedalekým rohem?!

sdílet článek na facebooku

Beran
Prázdniny odstartují ve velkém stylu! Berani se mohou těšit na vášeň přesně podle jejich gusta. I když už jednoho partnera máte, nehodláte se tím nechat limitovat. Využíváte příležitosti k flirtu a nemáte daleko ani k nevěře. Tentokrát ovšem nezůstane bez následků. Dobře si proto rozmyslete, jestli stojí za vysoké riziko. I v letitém svazku můžete prožít vzrušující dobrodružství. Singles teď nepomýšlí na závazky. Zavětří množství zajímavých nabídek a žádnou nechtějí odmítat. Chomout může počkat.

Býk
Sex-appeal Býků pomalu ale jistě narůstá. Ocení to především nezadaní, kteří k sobě chtějí strhnout pozornost opačného pohlaví. Ve společnosti je o vás velký zájem a dokonce se může strhnout menší rozmíška. Není divu, že vaše sebejistota povyskočí o několik příček. Býci ve vztahu by své kouzlo osobnosti měli využít k zahnání roztahujícího se stereotypu. Na začátku měsíce to pomalu vypadá, že si ani nemáte co říct. Připravte pro vás oba netradiční program, který zafunguje jako spolehlivá předehra.

Blíženci

Z milostného hlediska je nejpříznivější první červencová dekáda. To oplýváte zdravou sebejistotou a temperamentem, díky němuž se vám otevírají dveře od ložnice, ještě než na ně stačíte zaklepat. Poté se však atmosféra zlomí a jakákoliv snaha bude marná. I když se kolem vás motá spousta zajímavých tváří, nedaří se vám je oslovit. To, že dostanete košem, vás naštěstí nevyřadí z provozu. Moc dobře víte, že pro jedno kvítí slunce nesvítí. A s chutí se pouštíte do nového lovu. Jednou to musí vyjít!

Rak
Partnerství Raků prochází metamorfózou, která jim dává psychicky i fyzicky zabrat. Nebraňte se žádným novinkám, byť mohou být značně nepříjemné. Pro spokojenou budoucnost jsou totiž, dle vesmírných velikánů, nezbytné. Také Raci, kteří svou lepší polovičku dosud marně hledali, se mohou těšit na klíčové období tohoto roku. Navazování známostí vám jde s lehkostí a čerstvé vztahy naberou na intenzitě. Trigon Jupitera ke Slunci vám jasně ukazuje, jakou cestou byste se měli v milostném životě vydat.


TOUŽÍTE PO LEPŠÍM ŽIVOTĚ? Pomohu najít štěstí i vám! Díky rozsáhlým znalostem astrologie vás navedu na správnou cestu! Tel. č. 906 701 701. Vaše Marion!


Lev
Milí Lvi, v červenci by vám svědčilo, kdybyste sestoupili z piedestalu a pochopili, že svět se netočí jen kolem vás. S drahou polovičkou bojujete kvůli tomu, kdo je více unavený a kdo řeší důležitější potíže. Větší objektivita by vám neuškodila. Dokážete-li odhodit lví hrdost, prožijete klidnější měsíc. Miláček vás bude následovat a jeden kompromis vystřídá druhý. Jen v ložnici nebudou potřeba. Tam vsadíte na odzkoušené role, takže nic neriskujete. Singles mají největší šance okolo 10. července.

Panna
V červenci se můžete s klidným srdcem řídit heslem, kdo nic nedělá, nic nezkazí. Hvězdy s vámi mají jasné úmysly a bylo by nemoudré plést se jim do práce. Nebojte se, vaše aura je tak silná, že během prázdnin nezůstanete sami. Pro zadané ovšem platí ještě jedna rada nad zlato. A totiž postavte se nohama na zem. Jisté vztahové záležitosti nechcete vidět reálně, nebo si dokonce idealizujete drahou polovičku. Nejkrizovější to bude okolo 30. července. Fantazírování se oddávejte raději jen v posteli.

Váhy

Milenci ve znamení Vah se v červenci zařadí mezi nejvýkonnější ve zvěrokruhu. Dělá vám radost oblažovat protějšek, s nímž právě sdílíte společné lože a buďte si jistí, že ten vám nezůstane nic dlužný. Roztočíte kolotoč plný nemravné zábavy a rozhodně se nebudete ohlížet na zvědavé sousedy nebo klíšťata v lese. Úspěch v lásce mohou vyhlížet i ti, kteří jsou zatím bez závazků. Nejlepším obdobím pro lov je začátek měsíce. To překypujete nakažlivým optimismem a osobní kouzlo se nedá přehlédnout.

Štír

V partnerství to bublá kvůli rozdílným pohledům na finanční záležitosti. Hlavně první červencová dekáda hrozí hádkami, při nichž byste mohli vypustit ostrá slova. Svůj jedový osten do lásky nepouštějte, zkuste se soustředit na jiné, veselejší otázky společného bytí. Svobodní oproti tomu mohou vyhlížet seznámení se skutečně spřízněnou duší. Do cesty vám vstoupí osoba, jíž se nechcete vzdát. Rozumíte si v každém směru a navíc to mezi vámi i eroticky jiskří. V tomto směru nebudete tlačit na pilu.


Velký letní tarot lásky - Léto, to je čas zamilovanosti, romantiky a žhavé vášně! Víte, co vás letos v létě čeká a nemine v lásce, na co se těšit a na co si naopak dávat pozor? Tarotové karty znají odpověď!



Střelec
Milí Střelci, na začátku prázdnin vsaďte na vrozenou pozitivní notu, díky níž proplujete vztahovými vodami o poznání snáz. Venuše bude po 10. červenci komplikovat život zadaným i svobodným. Rande nemusí dopadnout podle představ, nebo se v posteli dočkáte místo vzrušující jízdy společného hurónského smíchu. Nenechte si jejími pastičkami zkazit den a těšte se na další dobrodružství, které vyhlížíte. To, že se něco nedaří dnes, neznamená, že to nemusí vyjít zítra. Taková by měla být vaše taktika.

Kozoroh
Vypadá to, že letošní léto je pro Kozorohy klíčové. Singles se mohou těšit na osudové seznámení, které přináší Saturn v trigonu s Venuší. Hluboké porozumění zažijete nejenom v konverzaci, ale báječně si spolu porozumí i vaše těla. Oči na šťopkách byste měli mít především 16. a 17. července, kdy jsou šance na novou lásku nejvyšší. A jak bude vypadat program vás, zadaných? Nejprve se musíte zbavit zátěže z minulosti, abyste si následně vychutnali harmonickou atmosféru plnou vzájemného cukrování.

Vodnář

Start prázdnin se pro zadané a nezadané Vodnáře jeví odlišně. Zatímco singles mohou hned zkraje měsíce poznat sympatický protějšek, jedinci ve vztahu se pohybují po minovém poli. Mars a také opozice Merkuru způsobí, že se s drahou polovičkou na ničem neshodnete. Tentokrát nezabere ani usmiřování přes postel, protože každý máte chuť na něco jiného. Inu, radost si nejlépe uděláte sami. Jste-li na lovu, vsaďte na svou originalitu a rozhodně neplujte s davem. Díky tomu můžete ulovit životní kořist.

Ryby

Červencový program je pro Ryby ostřejší, než by se jim líbilo. Počáteční zamilovanost pomine, takže stanete tváří v tvář realitě. Ani dlouholeté vztahy se neobejdou bez přerodu, který je pro spokojenou budoucnost potřebný. Věřte, že každá změna přinese něco dobrého. A to i v případě, kdy půjdete každý svou cestou. Singles mohou kolem 12. července potkat spřízněnou duši. Cítíte, že vás to k sobě táhne a nedokážete si odepřít další schůzku, i když výsledek prvního rande nemusí být nijak valný.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.