Home - Články - Týdenní čínský horoskop 25. června - 1. července

Týdenní čínský horoskop 25. června - 1. července

vloženo 25. 6. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 25. června - 1. července

Když se láme měsíc, tak se láme také chleba. Jak dobře se vám ho podaří rozlomit, to zjistíte už v novém týdnu. Ale abyste nebyli tak překvapení, už teď si můžete přečíst, co vás čeká a dozajista nemine!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, v posledním červnovém týdnu budete řešit vztahové motanice. Dost možná vás čeká menší odluka nebo dokonce rozchod. Potřebujete si od sebe odpočinout a zjistit, jestli má cenu pokračovat společnou cestou. Konečně porozumíte svým... VÍCE ZDE!

Buvol

Ještě než odstartují letní prázdniny, musí Buvolové stihnout generální úklid. Tentokrát ale nepůjde o domácnost ani šatník, nýbrž o vaše neutěšené nitro. Sami nevíte, co vlastně chcete, natož aby se ve vás dokázalo vyznat okolí. Miláček ani rodina... VÍCE ZDE!

Tygr
Jindy energické zrozence Tygra přepadne na konci června letargie. Nic vás nebaví a jako by z vás vyprchala všechna chuť do života. Snažte se objevit příčinu. Nemusí být zdravotního rázu, dost možná za to může rutina v pracovním... VÍCE ZDE!

Zajíc
Milí Zajíci, zdá se, jako by vás okolí podezřívalo z nicnedělání. Úkoly se na vás hrnou jak v zaměstnání, tak na soukromém poli. Za chvíli budete zavalení tak, že se vám podlomí kolena. Naučte se říkat ne a přesuňte část odpovědnosti... VÍCE ZDE!

Špatné období nemusí být vaše chyba. Milovníci astrologie a esoteriky jistě vědí, zda je jejich zvířecím patronem mazaná Krysa, ohnivý Drak, nebo bystrozraký Sokol. Málokdo se však orientuje v tom, proč právě tato zvířata propůjčila lidským tvářím své charakterové rysy.


Drak
Dračí ego v tomto týdnu nebezpečně stoupá. Zdravé sebevědomí si užíváte plnými doušky a máte chuť ukázat svou jedinečnost širokému okolí. Pozor, ať nezískáte nálepku náfuky. Pokud sebejistotu nebudete přehánět, udržíte si okruh... VÍCE ZDE!

Had

Hadi se svléknou ze staré kůže a do prázdnin skočí v novém, vitálnějším kabátku. Vyhříváte se v horkých slunečních paprscích a spřádáte plány na změnu v pracovním i soukromém životě. Energie ke svým troufalým krokům budete mít... VÍCE ZDE!

Kůň
Na sklonku měsíce zaklepe na dveře únava a hrozí, že se u vás zabydlí na delší dobu. Za vším stojí neutěšená životospráva i nechuť do povinností. Nejraději byste lelkovali a užívali si letní zábavu. Povinnosti se ovšem nakupí a... VÍCE ZDE!.

Koza
Na sklonku měsíce vás překvapí polibek múzy, který vám dodá potřebnou pracovní motivaci ve dnech, kdy ostatní myslí spíše na dovolenou. Největší úspěch zastihne Kozy pracující v kreativních oborech, ale své tvůrčí nadšení zužitkujete v... VÍCE ZDE!


CÍTÍTE VE ŽIVOTĚ NEJISTOTU?
Pomohu vám dát vše do pořádku! Nabízím precizní poradenství! Provádím vklad karet, Feng-Shui, I - Ťing i Numerologii. T. 906 701 701. Vaše Karmen


Opice
S koncem měsíce přijde chuť oprostit zajeté vzorce chování a vnést do rutinního života svěží vítr. Razantní změny bohužel nepřijdou na váš povel. Inu, milé Opice, ne nadarmo se říká, všechno má svůj správný čas. Dvojnásobně to platí... VÍCE ZDE!

Kohout
Ještě než odstartují velké prázdniny, musí Kohouti vyřešit všechny nejasnosti v mezilidských vztazích. Jestliže svou drahou polovičku stále hledáte, může se na vás v tomto týdnu konečně usmát štěstí. Hvězdy vás nabádají k... VÍCE ZDE!

Pes
Poslední červnový týden vrátí zrozencům Psa přirozenou autoritu. Už vás nikdo nepovažuje za roztomilé štěňátko, ale naopak k vám s úctou a respektem vzhlíží. Můžete prosadit své zájmy, a to jak v soukromí, tak na pracovním poli. Příznivá konstelace... VÍCE ZDE!

Vepř

Od Černé Luny obvykle nečekáte nic dobrého, proto vás vývoj v nadcházejícím týdnu příjemně překvapí. Do hry se sice dostávají záležitosti z minulosti, ovšem tentokrát dopadnou ve váš prospěch. Možná se vám vrátí poskytnutá půjčka, nebo se zopakuje... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.