Home - Články - Láskohled 25. - června - 1. července

Láskohled 25. - června - 1. července

vloženo 22. 6. 2018
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 25. - června - 1. července

Bum bác! Půlka roku 2018 je pomalu za námi! Stihli jste se letos zamilovat, nebo vám v lásce štěstí nepřeje? Nebojte se, ještě není všem dnům konec. Pokud se vám daří, svoje štěstí můžete prodloužit, pokud to zatím nestálo za nic, třeba se to změní už v novém týdnu. Nenechte se napínat – přečtěte si nový Lákohled!
sdílet článek na facebooku

Beran
Zatímco nezadaným jedincům přináší planety do života řadu příležitostí a zvyšují jejich osobní kouzlo, u zadaných to nyní častěji zaskřípe. Ohroženy jsou hlavně manželské páry.

Býk
V partnerských vztazích bude po většinu týdne panovat dusnější atmosféra. Zažeňte ji tím, že budete na partnera vlídní. Na nezadané čeká nesmělý ctitel, pomozte mu najít odvahu!

Blíženci
Svou pozornost tentokrát zaměříte k vyřešení některých důležitých partnerských problémů. Nezadaní by se měli snažit zapůsobit na potenciálního partnera rovněž svou inteligencí!

Rak
U nezadaných osob se vyskytne větší množství příležitostí k seznámení. Dokonce i u těch, kteří jsou dlouho sami! Zadaní si užijí se svým partnerem romantické okamžiky. Těšte se!


VYKLUBE SE Z VAŠEHO FLIRTU OSUDOVÁ LÁSKA? Dám vám odpověď, zabývám se astrologií partnerských vztahů! Volejte na t. 906 701 701 a žádejte paní Barboru!


Lev
Pod vlivem planet budete hledat na svém partnerovi chyby a budete dost kritičtí. Nic se nemá přehánět! Podobně na tom budou i single jedinci, kteří se hned tak s někým nespokojí.

Panna
Budete se snažit vyřešit otázky, které se ve vašem vztahu v poslední době často vynořují. Je třeba vše si vyjasnit. Svobodní budou více flirtovat a méně myslet na vážné vztahy.

Váhy
Zadaní si musí dát pozor na to, co říkají. Budou mít sklony ke zveličování maličkostí, a to je cesta ke konfliktům. Nezadaní se snadno zamilují, jen pozor na to, do koho to bude!

Štír

I zadaní zatouží trochu se uvolnit z řetězu a užít si nezávazné dobrodružství. Je to na vás a vašem svědomí! Ke svobodným se dostane jeden kompliment za druhým, posílí to vaše ego.

Aplikace EROTICKÝ TAROT je vhodný pro všechny vášnivé typy a pro ty, kdo se chtějí více dozvědět, jaké místo má erotika a sexualita v jeho životě. Sami si vytáhnete 5 karet, které Vám ukážou, čím Vás Venuše obdarovala a jakému milování dáváte přednost. Dozvíte se více o sexualitě partnera, čím byl naopak obdarován on a čím Vás (ne)překvapí.

Střelec
Buďte ke svému partnerovi milí a važte si ho více, než dosud. Uvědomte si, co v něm máte! Svobodní budou běhat z rande na rande, ale musí si dát pozor na úlisné a falešné lidi.

Kozoroh

Se svým partnerem po boku dokážete překonat všechny problémy. Buďte moc rádi, že ho máte! Svobodní budou mít problémy někoho najít, protože teď vůbec nejsou přívětivě naladění.

Vodnář
Budete se snažit najít oporu v partnerovi a ten vám ji milerád poskytne. Važte si toho! Nezadaní budou mít problémy vyjádřit své city správnému člověku. Odhoďte ostych a zkuste to!

Ryby
Mezi partnery v tomto týdnu zavládne pohoda. Občasně drobnější problémy zvládnete hravě vyřešit. Nezadaní si musí více všímat lidí v bezprostředním okolí, i tam na ně čeká láska.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.