Home - Články - Jak se zbavit špatné nálady podle hvězd?

Jak se zbavit špatné nálady podle hvězd?

vloženo 21. 6. 2018
čas čtení: 4 minuty

Jak se zbavit špatné nálady podle hvězd?

Každý z nás má občas náladu pod psa, a také se to jinak projevuje. Někdo se stočí do klubíčka a hloubá, jiný nadává, s dalším není řeč. Jak je to s vámi podle znamení zvěrokruhu?

sdílet článek na facebooku

Beran
Zrozenci Berana nesnášejí nemoc a nedostatečnou fyzickou aktivitu. Poté mají deprese, protože neumí být ani vteřinu na jednom místě. Porozumění najdou u nejbližších. Berani dělají často kvůli své horké hlavě špatná rozhodnutí. Pak je s nimi k nevydržení. Pomůže jim vytyčení nového cíle.

Býk
Býk se špatně smiřuje se svým selháním, protože aktivitám věnuje všechno. Sice dělá jakoby nic, ale pěkně ho to žere. Přepadne ho smutek a špatné myšlenky. Cítí se méněcenný a neproduktivní. Stačí vlídné slovo, pozvání na vynikající večeři a sklenku lahodného vína.

Blíženci
Blíženci patří mezi nejaktivnější znamení. Vesměs se jim daří, ale díky tomu, že dělají mnoho věcí najednou, často se jim něco nepovede. Ihned je obejme smutek, který má velkou intenzitu. Buď si lehnou do postele i na několik týdnů anebo selhání vyženou při adrenalinovém sportu či čtení knihy.

Rak
Rak se bojí budoucnosti a ztráty rodiny. Z nepochopitelných důvodů se mu občas v hlavě promítají chmurné myšlenky. V tom případě potřebuje cítit pevnou půdu pod nohama a pomoc nejbližších. Nepohrdne hýčkáním, libými slůvky, rodinnou pohodou, dobrým zákuskem a masáží.


POTÝKÁTE SE S FINANČNÍMI PROBLÉMY? Za pomoci tarotových karet vám poradím, jak se s nimi vypořádat! Zavolejte mi! Paní Vesna na tel.: 906 701 701


Lev
Když se Lev vzteká, je to vidět na první pohled. Nemá chuť na mluvení ani erotické hrátky. Prostě se potřebuje vyzuřit a o všem popřemýšlet. Hlodají v něm zlost, smutek a nedůvěra. Pokud to Lvi nezvládnou sami, je dobré pozvání na akci, kde předvedou svůj sex-appel a schopnosti.

Panna

Čím se nejvíce rozzuří Panna? Přeci svými nedostatky! Jakmile se jí něco nepovede podle představ, naštve se a přepadne ji smutek ze selhání. Následuje migréna, deprese a uzavření se do sebe. Když se vše urovná, Panna ožije a jede zase na plný plyn. Potřebuje porozumění a duševní podporu.

Váhy

Pro Váhy je těžko rozpoznat dobré od zlého a nedokážou své emoce udržet pod pokličkou. Někdy to v nich vře, jindy mají na programu smutek. Brečí a na to jsou v pohodě. Naštěstí se nedokážou mučit dlouhým trápením. Potěší je mazlení, líbání, milování a povídání si až do rána.

Štír
Štírova zloba zasáhne všechny kolem, protože je impulsivní. Tito zrozenci jsou nevyrovnaní a často duševně neastabilní. Když mají špatnou náladu, uzavřou se většinou do sebe a dumají nad tím, proč jsou na dně. Rozhodně pomůže vášnivý sex, posezení s přáteli. Ať jde melancholie pryč!

TAROT OSOBNOSTI ukazuje, jaké máte nadání a schopnosti, čím Vás sudičky obdarovaly a v jakých profesích byste svůj talent uplatnili. Dozvíte se o svých pocitech a vnímavosti, taky o tom, jak jste na tom v mezilidských vztazích. Porozumějte svému nitru a vytáhněte si své 3 karty hned teď!


Střelec
Střelec je ostřílený bojovník se špatnou náladou a depresemi, i když také na něj někdy dojde. Když se mu něco nepodaří, hodí to za hlavu a vrhne se za jiným cílem. Životní zvraty bere s humorem a nenechá se jimi ovládnout. Když je nejhůř, pomůže adrenalin a dobrodružství.

Kozoroh
Zrozenci Kozoroha se s prohrami jen těžko vyrovnávají, protože se berou ohromně vážně. Naštěstí se jim deprese vyhýbají, a to díky pečlivému plánování. Kozoroh za sebou musí vidět výsledky, jinak zahořkne. Moc dobře ví, že zpátky už se vrátit nejde. Pomůže jen kupa nové práce.

Vodnář

Svobodomyslná povaha Vodnáře je jen zřídka na dně. Nepodráždí ho běžné věci, ale zklamání a podrazy blízkých. Nemá rád rychlá rozhodnutí a nesmí se na něj zhurta. Vodnář se však ze svého smutku rychle dostane na luxusní dovolené anebo u přátelského posezení u vína.

Ryby
Citlivé Rybky nemají často špatnou náladu, ale spíše deprese. Neustále bilancují, což jim na síle nepřidá. Zbytečně si škodí a pak jsou z toho smutné až zlostné. Záchvaty vzteku nejsou nic zvláštního. Novou energii naberou u relaxačních aktivit a romantického večera s rozmazlováním.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.