Home - Články - Slunce vstupuje do znamení Raka

Slunce vstupuje do znamení Raka

vloženo 18. 6. 2018
čas čtení: 5 minut

Slunce vstupuje do znamení Raka

Rak obrací naši pozornost k našim citům, rodině a domovu. Načerpejte pod jeho vládou novou sílu!

sdílet článek na facebooku

City a pocity pod vládou Luny

Přesně na letní slunovrat, 21. června 2018, v poledních hodinách ve 12:08 opustí Slunce znamení Blíženců a na své roční nebeské pouti vstoupí do znamení Raka. Rak je zasvěcen vodnímu živlu, a to znamená, že se můžeme těšit na čas plný citů, pocitů a lásky. Po měsíci vlády Blíženců, kdy se všechno podstatné odehrávalo na úrovni myšlenek a hlavy, bude velmi příjemné obrátit pozornost zpátky k srdci a místo přemýšlení začít více cítit a vciťovat se!

Znamení Raka se spojuje s Měsícem – Lunou, která ovládá naše emoce ve své cyklické proměnlivosti. Jistě jste si již všimli, že za úplňku se cítíte úplně jinak, než když je nov, a že dorůstající Luna vám přináší zcela jiné energie, než když Měsíc couvá. Tento princip se přenáší i do jiných úrovní Račí působnosti. V období Raka, které potrvá až do 22. července, si budeme více všímat, jak se cítíme, jakou máme náladu, jaké jsou v dané chvíli naše skutečné vnitřní touhy. To jsou věci, které člověk hlavou zkrátka nevymyslí a musí se zeptat svého srdce! Zároveň proměnlivost Luny způsobuje, že i naše emoce nejsou pořád stejné. Jejich změny souvisí s mnoha příčinami, vnějšími i vnitřními. Kromě působení lunárních cyklů se vaše pocity mohou měnit podle vašeho zdravotního stavu či únavy, podle prostředí, ve kterém se nacházíte, podle lidí, se kterými trávíte čas, a energií, které z nich vycházejí. V nadcházejícím měsíci je našim úkolem podívat se dovnitř sebe na své city a emoce, a snažit se jimi řídit v běžném životě. Když toužíte po odpočinku, odpočiňte si, když si vaše pocity žádají chvíli samoty, dopřejte si ji, a když máte pocit, že potřebujete společnost, vyrazte naopak mezi lidi! Tento princip platí pro všechny oblasti života!

TAROT ROZHODNUTÍ. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly při zvažování zásadních životních kroků. Vaše problémy za vás sice nikdo nevyřeší a rozhodnutí máte vždy pouze ve svých rukách vy, právě teď ale dostáváte k dispozici nestranného pomocníka, jakým Tarot. Vytáhněte si své 3 karty hned teď.

Čas pro rodinu a domov

Lidé narozeni ve znamení Raka jsou citliví, pocitově založení a mimořádně důležitá pro ně bývá rodina a domov! Znamení Raka souvisí s mateřstvím a rodičovstvím, a pro mnoho Raků jsou právě jejich nejbližší a péče o ně smyslem života. Mají ve zvyku dát na hlas svého srdce a naslouchat své intuici, která jim prozradí to nejlepší řešení pro danou situaci. Díky tomu však mají někdy pověst, že jsou náladoví. A konec konců to může být i pravda, ale není na tom nic zlého, protože tato vlastnost jim naopak v životě pomáhá vycítit, co potřebují ke štěstí jejich blízcí, i to, co potřebují oni sami.

V přírodě je období vlády Raka dobou nejkrásnějšího léta, kdy květy ještě kvetou a ptáci zpívají, ale zároveň se již můžeme těšit z prvních plodů letošního roku a vychutnávat si je. Znamení Raka se přirovnává k období lidského života, ve kterém si mladý člověk již našel partnera a zakládá si svoji vlastní rodinu a domov. Pořád ještě trvá krásná doba mládí s jejími nadějemi a optimismem, ale pozornost se obrací od poznávání světa a hledání si místa v něm, které souviselo s Blíženci, směrem k vlastní rodině, domovu a péči, kterou poskytujeme jiným. Době Raka odpovídá krásné období lidského života i krásné období v koloběhu roku. Právě teď v létě je čas si připomenout a vychutnat, jak nádherné je mít svůj domov a rodinu a jak slibné a krásné může být pečovat o něco, co právě roste a rozvíjí se! Po dobu nadcházejícího měsíce budou energie Raka působit na každého z nás, ať už jsme se narodili v jakémkoliv znamení – tak si jej užijte a zkuste se naladit na jemné a láskyplné vibrace, které vám přináší!


ZASADIL VÁM ŽIVOT TĚŽKÉ RÁNY? Nevíte, jak v lásce dál? Jsem tu, abych vám poradila! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701! Kartářka Helga


Krásná rodinná dovolená pod vládou Raka

To nejlepší, co můžete v době vlády Raka udělat, je najít si spoustu času na lidi, které máte hluboce rádi a jsou pro vás důležití – od rodiny a dětí, přes životního partnera až po vaše nejbližší přátele! Přichází doba dovolených, která nám všem přináší šanci stihnout si vynahradit všechno, co jsme společně se svými blízkými po celý rok nestíhali. Ale pozor, v jemném a citlivém Raku není vhodná doba se někam nahánět a snažit se toho za každou cenu stihnout co nejvíc! Právě naopak, je to ideální čas pro poklidnou rodinnou dovolenou plnou odpočinku, relaxace a vzájemného pochopení. Vodní živel, který Raku vládne, nás přímo vybízí vyrazit si odpočinout k moři nebo k jezeru. Ale na druhé straně, nemusíte se nutně stresovat dalekými cestami, protože doba Raka přeje domovu. Skvělou náplň těchto volnějších letních týdnů můžete najít třeba ve společném domácím lenošení s výlety na koupaliště a chutným vyvařováním, na které konečně bude čas, nebo třeba v příjemném odpočinku na chalupě.

Ať už se rozhodnete prožít dobu Raka jakkoliv, rozhodně nesmíte zapomenout na city a pocity. Projevujte je co nejčastěji! Ukažte svým blízkým, jak moc je máte rádi, ať už slovy, nebo ještě lépe láskyplnou péčí! Právě teď je totiž na to ta správná doba!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.