Home - Články - Láskohled 18. - 24. června

Láskohled 18. - 24. června

vloženo 15. 6. 2018
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 18. - 24. června

Začíná léto! Co nás čeká? Romantické procházky, koupání a slunění se na pláži, ale také letní lijáky a bouřky. Podobné to bude i ve vztazích. To je ale dobré, nebo ne? Protože příroda nás učí, že když je dlouho ošklivo, není to napořád. Stejné je to i naopak. Proto si važte těch krásných chvil a smutku nepodléhejte, jelikož nebude věčný. Teď už si ale užijte svůj horoskop lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
I když planety napovídají, že by se mohlo ve vztazích blýskat, vy bouřku trpělivým jednáním zaženete. U svobodných záleží na tom, jak budou schopni dešifrovat signály z okolí.

Býk
Sami se v sobě teď moc nevyznáte. Na jednu stranu byste partnera utopili na lžíci vody a na druhé straně bez něj nemůžete být. Kdo teprve lásku hledá, musí být pořádně vytrvalý.

Blíženci
V centru vaší pozornosti bude v tomto týdnu váš partner. Budete se snažit prohloubit váš vztah. U nezadaných je důraz kladen na romantiku a akci. Otevřete své srdce, najdete lásku.

Rak
Zadané i nezadané ovládnou v tomto týdnu hravé sklony a touha po dobrodružství. Zkrátka nepřijde ani romantika. Snažte se využít tyto energie na maximum, ale férově k sobě i okolí.



Lev
Relax a únik od stresu tohoto týdne budete nacházet ve společnosti svého partnera. Važte si ho! Nezadaní budou flirtovat, ale musí si dávat pozor na to, aby je někdo neoklamal.

Panna
Ve vztazích se budou častěji vyskytovat přeháňky a bouřky, je na vás, abyste jim předcházeli. Zvládnete to! Svobodní se zamilují do člověka, nad kterým ještě nedávno ohrnovali nos.

Váhy
Do vztahu vnesete nudu a otrávenost, nebude to s vámi v tomto týdnu vůbec jednoduché. Nezadaní budou pracovat na svém vzhledu a okouzlí okolí přirozeným projevem a dobrou náladou.

Štír
Snahy o prohloubení partnerského vztahu budou v tomto týdnu hlavním předmětem vašich snah. U svobodných se pro změnu rýsuje možnost osudového setkání a okouzlení na první pohled.



Střelec
U zadaných se v tomto týdnu objeví určitá rozmrzelost a vyskytnou se drobné konflikty. Naproti tomu single osoby mají kopec možností, jak natrefit na pravou lásku. Stačí se dívat!

Kozoroh
Ve vašem vztahu se budou střídat pohodové chvíle s těmi, kdy bude ve vzduchu cítit napětí. U nezadaných se objeví řada příležitostí k seznámení. Nebojte se však některé odmítnout.

Vodnář
I když se budete snažit, ne vždy se vám povede zabránit hádkám. Často budete příčinou vy sami. U svobodných je důležité, aby nehráli divadlo a sami se vyhnuli afektovaným osobám.

Ryby

Budete se snažit co nejvíce pochopit svého partnera a poznat způsob jeho myšlení. To je dobře! U nezadaných hrozí nebezpečí z ukvapeného zamilování bez hlubšího poznání protějšku.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.