Home - Články - Týdenní čínský horoskop 11. - 17. června

Týdenní čínský horoskop 11. - 17. června

vloženo 10. 6. 2018
čas čtení: 3 minuty

Týdenní čínský horoskop 11. - 17. června

Na rodinné štěstí se mohou těšit všichni Vepři, mezi svými se budete cítit dobře a postaráte se o vyřešení dlouholetého problému. Nezadaní Koně mohou očekávat příležitost k seznámení, ti zadaní ale neshody ve vztahu. Co připravil nový týden pro vás? Čínský horoskop zná odpověď.

sdílet článek na facebooku

Krysa
Pakliže si stěžujete na rutinu, polovina června má pro vás báječné zprávy! Svěží vítr zavane do všech oblastí, nejvíc se ale podepíše na pracovním poli. Nerozhodné Krysy se konečně rozhoupou ke kroku, který je posune za... VÍCE ZDE!

Buvol
Zjistíte, že věk je pouze číslo, které člověka nelimituje. Tentokrát vám hvězdy zamotají hlavu láskou, a to především čerstvě zadaným Buvolům. Ani letité vztahy nemusí házet flintu do žita, nabízí se vzrušující novinka, která partnerství... VÍCE ZDE!

Tygr
Milí Tygři, vesmírní velikáni na vás připravují pastičky plné lákavých návnad. Týkají se především vás, kteří v lásce procházíte složitým obdobím. Dost možná budete hledat útěchu v cizí náruči, což je jednoduché, ale nepříliš fungující... VÍCE ZDE!

Zajíc
Druhá polovina měsíce otevírá před zrozenci Zajíce novou příčku v milostných záležitostech. Přeje hlavně těm, kteří s protějškem zažívali náročné období. Aktuálně jste na koni a můžete si diktovat podmínky. Marně jste čekali na... VÍCE ZDE!


CÍTÍTE VE VZTAHU NEJISTOTU?
Toužíte po splynutí duší? Pomohu vám dát vše do pořádku! Nabízím precizní poradenství! Provádím vklad karet, Feng-Shui, I - Ťing i Numerologii. T. 906 701 701. Vaše Karmen


Drak
Milí Draci, tento týden otevírá otázku dalšího vzdělání a rozšiřování obzorů. V zaměstnání se nejspíš nevyhnete školení, nebo rekvalifikačnímu kurzu. I když se takové povinnosti bráníte zuby nehty, hvězdy ukazují na samá pozitiva. Kromě... VÍCE ZDE!

Had
Hadi už mají stereotypu akorát po krk. Hvězdy vyslechnou vaše volání a připraví pestrý program plný vzrušení a dobrodružství. Nezvyklá spontánnost zaskočí široké okolí a ne všechny změny mohou dopadnout ve váš prospěch. Neškodilo by... VÍCE ZDE!

Kůň

Tématem týdne jsou partnerské vztahy. Nezadaní si nemusí dělat vrásky na čele, stačí se naladit na správnou vlnu a užívat si vzrušující seznámení. Koníčci v chomoutu to mají o poznání těžší. Koketují s myšlenkou, zda neopustit... VÍCE ZDE!

Koza
Střed června odkryje karty v milostném životě. Nezadané Kozy objeví lásku, která se celou dobu skrývala doslova před nosem. Své nepozornosti se musíte pouze smát. V zaměstnání se připravte na menší potíže kvůli nespokojenému klientovi, nadřízenému... VÍCE ZDE!

NAUČTE SE VNÍMAT AURU. Barvy na nás působí až zázračně. Dokáží ovlivnit naše chování i naší náladu. Každá na nás působí trochu jinak. Červená nás nabíjí energií, zatímco zelená má schopnost nás uklidnit. Pokud chceme vidět auru, uvidíme právě barvy a každá má svůj význam.

Opice
Nadcházející týden vyžaduje od zrozenců Opice obrovskou dávku trpělivosti ve vztazích. Máte pocit, že jste s drahou polovičkou každý uhnětený z jiného těsta a vůbec si nerozumíte. Rozchod by byl to nejhorší řešení. Snažte se o otevřenou... VÍCE ZDE!

Kohout
Druhá polovina června rozšíří okruh přátel či příbuzných. Ano, milí Kohouti, snažíte-li se o miminko, máte v tomto týdnu shůry dáno. Nová tvář se může objevit i ve spojení s partnerovou rodinou, nebo díky dospívajícím ratolestem. Možná vám představí... VÍCE ZDE!

Pes

Klíčovým tématem jsou partnerské vztahy. Jisté je, že v soukromí vám nehrozí stereotyp a nuda. Zatímco v jednu chvíli byste se samou láskou snědli, o pár hodin později mezi vámi bublají úplně jiné emoce. Může za to neutěšená psychika, kvůli níž... VÍCE ZDE!

Vepř

Milí Vepři, vyhlížíte týden, který je vám jako ušitý na míru. Roste osobité charisma, což k vám láká rodinu, přátele i lásku. Jestliže svou spřízněnou duši hledáte, budete si moci vybírat z dlouhého zástupu ctitelů. Užijte si četné pozvánky do... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.