Home - Články - Naučte se vnímat auru

Naučte se vnímat auru

vloženo 14. 2. 2023
čas čtení: 3 minuty

Naučte se vnímat auru

Barvy na nás působí až zázračně. Dokáží ovlivnit naše chování, a především naší náladu. Každá na nás působí trochu jinak. Červená nás nabíjí energií, zatímco zelená má schopnost nás uklidnit. Pokud chceme vidět auru, uvidíme právě barvy a každá má svůj vlastní význam.

sdílet článek na facebooku

Vidět auru není ničím složitým

Vidět auru není tak těžké, jak by se na první pohled mohlo zdát. Musíte se otevřít světu kolem vás a vidět ho ve všech jeho barvách. Pokud se chcete naučit vidět auru, je dobré začít po malých krůčcích. Buďte trpělivý. Vše si žádá svůj čas. Vše kolem nás má svoji auru, nemusí se jednat vždy jen o auru lidskou. Začněte trénovat na barvách, i ty samotné totiž mají svoji vlastní auru. Zejména u těch základních a jasných, je aura hustá a snadno rozpoznatelná. Jednoduše se chvíli na určitou barvu soustřeďte a poté pohlédněte na bílé pozadí. Barvu aury byste měli mít přímo před sebou. Pokud se vám to nedaří, nevěště hlavu a vytrvejte.



Přejděte k tvrdšímu oříšku

Daří se vám spatřit auru barev? Pokud ano, přejděte k něčemu obtížnějšímu, například rovnou k lidské auře. Můžete si k tomu vzít někoho na pomoc, například svého přítele či přítelkyni. Nicméně to můžete zkusit rovnou na sobě. Pokud však využijete nějakou osobu, které důvěřujete, může to pro vás být snazší. Poproste ji, zda by si mohla stoupnout k bílé stěně. Poté se na zaměřte na její obrys a sledujte ji asi 10 vteřin. Poté přesuňte své oči na bílou zeď za postavou. Nejlépe nad úroveň jejich paží. Zde je aura totiž většinou nejsilnější. Můžete spatřit jemný náznak aury, nebo dokonce uvidíte nějakou barvu jasně.

Podle některých názorů můžete člověka poznat právě podle jeho barvy aury. Například pokud spatříte jasně červenou barvu, jedná se o člověka vitálního a energetického. Uvidíte-li barvu oranžovou, jedná se o člověka emočně založeného. Nicméně tohle je velmi zjednodušený výklad. Auru nelze takto snadno klasifikovat. Lidská aura je tvořena neustálými toky energií, proto se její barva může velmi snadno měnit. Pokud se vám však při prvním pokusu nepodařilo auru vidět, nevěšte hlavu a zkuste to znovu. Uvidíte, že se vaše snahy jednou vyplatí.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.