Home - Články - Týdenní horoskop 13. - 19. února

Týdenní horoskop 13. - 19. února

vloženo 11. 2. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 13. - 19. února

Týden s jasným vrcholem! V úterý oslavíme svátek všech zamilovaných - Valentýn! Bude to pro vás den, na který nezapomenete, nebo si budete přát, aby už konečně byla i středa? I to prozradily hvězdy! Čtěte více v týdenním horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Beran
Šíříte kolem sebe velice pozitivní energii, která je všem příjemná a lidi se vedle vás cítí příjemně a komfortně. Většina vašich přátel si ani neumí představit společenskou událost bez vaší osoby. To je přesně to, co vás těší a máte z toho radost.

Býk
Konečně se vám podařilo dostát všech předsevzetí, které jste si na letošní rok určili. Ze začátku se vám do některých záležitostí nechtělo, ale nyní to vypadá, že vlak vám rozhodně neujel, ale naopak jste šli do sebe a začínáte si plnit své sny.

Blíženci
V práci se vám trochu zkazily vaše vzájemné vztahy a nemůžete se dokonce ani vystát. Zejména jste zjistili, že jeden kolega stále všechny okolo pomlouvá a rozsévá kolem vás svár, který je naprosto zbytečný. V takové atmosféře se velice špatně pracuje.

Rak
Máte před sebou velmi pozitivní období plné harmonie, lásky, ale i pracovních úspěchů. Není divu, že se momentálně cítíte nejšťastnější za poslední dobu. Stále jste ale na pozoru, protože se bojíte, že toto veselé období skončí. Uvolněte se trochu!


Lev
V tomto týdnu budete výrazně náchylní k nejrůznějším respiračním onemocnění. Nezapomínejte se teple oblékat a dbejte na správnou výživu těla. Raději než vycházkám se zachumlejte pod teploučkou deku a užívejte si hygge atmosféru hezky doma v teple.

Panna
Nejste příliš rozhazovační jedinci, ale nyní jste se rozhodli, že si uděláte radost. Trošku se plácnete přes kapsu a dopřejete si i něco, co byste si jindy nekoupili. Máte na to také nárok, celý rok šetříte, tak si taky dopřejte trochu toho luxusu.

Váhy
Hvězdy osudu nad vámi drží ochranou ruku, pokud se chcete tedy vrhnout do nějakých investic, nad kterými již dlouho přemýšlíte, tak je tento týden ta nejvhodnější doba. Ostatně ve finanční sféře se vám momentálně velice dobře daří a máte rezervu.

Štír
Někdo z vašeho blízkého okolí vás opravdu přitahuje. Je evidentní, že to mezi vámi výrazně jiskří, ale oba máte nějaké závazky, tak kolem sebe momentálně tak trochu kroužíte a je jen ve hvězdách, jak tohle dopadne. Z velké části to závisí na vás.


Střelec
Máte momentálně plnou hlavu nápadů a jste velice kreativní. Zejména v práci se vám tyto schopnosti budou výrazně hodit. Vedení si samozřejmě všimne toho, že jste nyní doslova na koni a nic pro vás není problém a hýříte stále něčím novým a neotřelým.

Kozoroh
Rodinná setkání pro vás momentálně nejsou absolutně atraktivní. Nemáte chuť setkat se s jistými konkrétními členy rodiny. Ti vám totiž dokážou zkazit náladu za každé situace a samozřejmě nejen vám. I ostatní členové na ně už mají pořádnou pifku.

Vodnář
Setkáte se s dávným kamarádem, kterého jste hodně dlouho neviděli, ale na setkání se vám příliš nechce a nakonec není divu. Dávný přítel se jenom vychloubá svými úspěchy a vás nepustí ke slovu. Odlišný světonázor už je jen pomyslnou třešničkou na dortu.

Ryby
Nezadaní jedinci nyní konečně mohou přemýšlet nad novou osůbkou, která je momentálně zajímá. Již jste se zbavili jistých závazků a za svou minulostí jste udělali tlustou čáru. Nyní se těšíte, co krásného vám nové zítřky konečně do života přinesou.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.