Home - Články - Láskohled 13. - 19. února

Láskohled 13. - 19. února

vloženo 10. 2. 2023
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 13. - 19. února

To je prostě život! Některým půjde seznamování snadno, jiní nesmí zapomínat na to, že se i v těchto záležitostech musí více snažit! Ale pro všechny znamení zvěrokruhu máme příjemný vzkaz - právě teď jsou hvězdy velmi nakloněny intimním chvílím!

sdílet článek na facebooku

Beran
Single život vám momentálně báječně vyhovuje. Jste nyní sami sobě pánem, užíváte si společenského života s kamarády a o nějaké zábavné flirtování rovněž nemáte nouzi. Jen tak dál.

Býk
Potkali jste nyní lásku svých snů. Daná osoba má vše, co jste si kdy na protějšku vysnili a doufáte, že vám vaše vzájemná zamilovanost nějakou dobu vydrží. A samozřejmě nejste sami.

Blíženci
V rámci zlepšování vašeho vztahu jste zjistili, že ne vždy vám vyhovuje, když si o problémech promluvíte ihned. Někdy je lepší nechat některé věci v hlavě uležet a poté je řešit.

Rak
Máte před sebou velice láskyplné období. Pokud jste v poslední době měli nějaké problémy v dlouhodobých svazcích, tak si můžete být jistí, že momentálně jako zázrakem pominou.


Lev
Budete mít hodně času na přemýšlení. Zjistíte, že váš dosavadní vztah vám možná nevyhovuje tolik, jak jste si mysleli. Váš protějšek vás párkrát zklamal a máte problém s důvěrou.

Panna
Máte vedle sebe velice obětavou osobu, která je vám oporou. O spoustu věcí se nemusíte starat a musíte si také přiznat, že spousta vašich kamarádů vám váš vztah skutečně závidí.

Váhy
O zamilované pohledy nebude tento týden nouze. S vaším novým idolem jste zaláskovaní až po uši a sálá z vás celkově pozitivní energie plná harmonie a spřízněnosti. Jen tak dál!

Štír
Máte hned několik kandidátů ve svém okolí, kteří jsou vhodní k erotickému vzplanutí. Sítě jsou rozhozeny do stran a vy si jen užíváte pozornosti, které se vám z okolí dostává.


Střelec
Láska vás nenechává ve štychu - máte před sebou období plné změn a většina se jich stane na milostném poli. Pokud už dlouho něco ve svém životě očekáváte, tak nyní je čekání u konce.

Kozoroh
Konečně se vám podařilo získat si srdce vašeho idola. Byla to pro vás dlouhá cesta a udělali jste v ní maximum a nyní jen sklízíte zasloužené ovoce. Váš vztah se vyvíjí velmi dobře.

Vodnář
S protějškem se již delší dobu díváte stejným směrem. Hodně se tím zlepšila celkově vaše komunikace a přijde vám, že jste teď do sebe daleko více zamilovaní a také zharmonizovaní.

Ryby
Poslední dobou se často setkáváte s osobou, která se vám čím dál více zamlouvá. Ze začátku jste si tohoto jedince moc nevšímali, ale nyní se nemůžete dočkat, až se zase někde potkáte.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.