Home - Články - Čínský horoskop na týden 13. - 19. února

Čínský horoskop na týden 13. - 19. února

vloženo 12. 2. 2023
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 13. - 19. února

Únor už se pomalu přehupuje do své druhé poloviny a Krysy by měly být na pozoru před víkendovým rozhazováním peněz. Kozy se mohou těšit na jedno potěšení za druhým, třetí únorový týden pro ně bude přímo skvělý. Další znamení a mnohem více podrobností najdete v novém týdenním čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, v nadcházejícím týdnu si užijete příliv vesmírné energie. Podáváte perfektní výkony a už v první polovině týdne máte hotovou práci, kterou jste původně naplánovali až do víkendu. Zaměřte se také na úřední… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Máte za sebou úžasné období, po kterém jsou nadcházející dny útlumové. Práce vám nejde tak od ruky, proto si nechávejte časovou rezervu. Mohou se vyskytnout komplikace v podobě zdravotních neduhů nebo narůstající… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Druhá polovina února vám pomůže získat žádoucí pozornost. Pokud chcete okouzlit platonickou lásku, nebo potřebujete udělat dojem na zaměstnavatele, teď je ideální doba. Kariérní postup je v únoru velké téma. Jste kreativní… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Více pozitivního myšlení by vám udělalo dobrou službu. V nadcházejícím týdnu podáváte nestálé výkony a také mezilidské vztahy na pracovišti nejsou nejlepší. S úsměvem by se křivka úspěchu začala zvedat, kolegové… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milí Draci, nezapomínejte, že s úsměvem jde všechno líp. První polovina týdne vám do cesty staví spoustu překážek. Počítejte s tím, že co se může pokazit, to se pokazí. Neztrácejte však víru v lepší zítřky a uvědomte si, co… ČTĚTE VÍCE!

Had
Nadcházející týden je vyčerpávající. Měli byste rozplánovat pracovní i soukromé povinnosti a ujasnit si, jaké jsou vaše priority. Organismus se snadno vyčerpá. Před víkendem můžete být s psychickou i fyzickou vitalitou… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Aktuální konstelace vám po pracovní stránce přistřihne křídla. V pracovních plánech se držíte při zemi a podceňujete své schopnosti. Proto je na čase posílit své sebevědomí. Neuškodí vyrazit na zajímavé školení, případně si… ČTĚTE VÍCE!

Koza
V první polovině týdne byste potřebovali injekci plnou elánu. Dokonce i všední úkoly vás vyčerpávají tak, že ve středu sotva pletete nohama. Vyloučena není ani viróza. Únavu organismu neberte na lehkou váhu. Vesmír dokonce… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Vyhlížíte perfektní týden, kdy můžete dosáhnout netušených pracovních úspěchů. Ačkoliv na tom není vaše psychika nejlépe, přicházíte s originálními nápady. Díky zaměstnání se odreagujete a zlepšíte své sebevědomí. Umíte… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
V tomto týdnu je nejdůležitější zůstat nohama pevně na zemi. Hvězdy varují před unáhlenými kroky, jichž byste mohli záhy litovat. Pracovní záležitosti a rozhodnutí, která souvisí s penězi, dobře promyslete. Nenechte se… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Dobrá nálada se v tomto týdnu ukáže jako skvělý pomocník v soukromí i na pracovišti. Vytváříte kolem sebe krásnou atmosféru, proto netrpíte samotou. Rozdáváte úsměvy a nabízíte pomoc všem, kdo ji potřebují. Radujete se… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Další únorové dny lze shrnout jedním slovem, úspěch. Určitě nepřijde sám od sebe, budete muset vynaložit spoustu energie a úsilí. Na druhou stranu všechno, co v tomto týdnu zasadíte, přinese sladké plody. V zaměstnání… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.