Home - Články - Týdenní čínský horoskop 18. - 24. června

Týdenní čínský horoskop 18. - 24. června

vloženo 17. 6. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 18. - 24. června

Právě čtete předposlední červnový horoskop. Začíná nám kalendářní léto, i když podle rtuti v teploměrech léto trvá už několik měsíců. Planetární vlivy přichystaly pro Opice velmi úspěšné časy v profesním životě, pozor však bude třeba dát v oblasti osobních vztahů. Naopak Koně se můžou těšit na to, že milostné i přátelské vztahy projdou velkou proměnou směrem k lepšímu. Chcete vědět víc? Čtěte dál!
sdílet článek na facebooku

Krysa
Předposlední červnový týden přinese Krysám báječné novinky a úlevu v náročných situacích. Jestli vám na srdci ležel těžký balvan, hvězdy vám ho pomohou odvalit. Klíč k rozřešení držíte ve svých rukách a nejspíš se budete muset rozhodnout pro... VÍCE ZDE!

Buvol
Zrozenci Buvola ukážou svou přirozenou ambicióznost a chopí se nabízené příležitosti rychlostí blesku. Díky tomu předeženete dravou konkurenci. Sladkou odměnu si vychutnáte dříve, než doufáte. První vlaštovky se dostaví s koncem... VÍCE ZDE!

Tygr
S nedostatkem sebejistoty nemají zrozenci Tygra obvykle potíž. V nadcházejícím týdnu však bojují s vnitřní nerovnováhou, kvůli níž mohou na chvíli zaškobrtnout. Naštěstí se můžete spolehnout na bezpečný přístav jménem láska. Díky ní objevíte ztracenou... VÍCE ZDE!

Zajíc
Milí Zajíci, klíčovou otázkou tohoto týdne je prevence. Nepodceňujte náznaky, které k vám vysílá unavené tělo a poslechněte rady svého okolí. Vyrazte se svým organismem na seřízení k lékaři. Zbavíte se nátlaku ze strany blízkých a sami zjistíte, jak jste... VÍCE ZDE!


PRECIZNÍ VĚŠTBA! Láska – peníze – budoucnost. Rychlé a jasné odpovědi zkušené kartářky na tel. č. 906 701 701! Paní Teodora



Drak

Nadcházející týden otevírá téma profesního působení. Kariérně neuspokojení Draci stále vyhlíží lepší pole působnosti a mají oprávněný pocit, že jim hvězdy v tomto směru nepřejí. Nejprve musíte dokončit započatou dráhu. Navíc se ukazuje, že stávající... VÍCE ZDE!

Had
Další červencová dekáda slibuje překvapivý zvrat, který Hadům zamotá hlavu. Naštěstí se můžete opřít o svou rodinu v čele se sourozenci nebo rodiči. Dovolte jim výjimečně zasáhnout i do milostných záležitostí, které si jinak úzkostlivě... VÍCE ZDE!

Kůň
Nejlepší okamžiky zažijete díky partnerskému vztahu. Vypadá to, že si drahá polovička konečně vezme k srdci vaše lamentování a začne se vám více věnovat. Zejména v závěru týdne očekávejte příval romantiky. Nenechte všechnu práci pouze na jejích... VÍCE ZDE!

Koza
Na domácí půdě houstne atmosféra a není daleko k pořádné bouřce. Obvykle se hádkám vyhýbáte, tentokrát jste s ní smíření. Rodina na vás nakládá stále větší objem povinností, což nejste ochotní akceptovat. Byť to v první chvíli příbuzní... VÍCE ZDE!

KARMA - ZÁKON AKCE A REAKCE. Život je jako jízda na horské dráze. Jednou jste nahoře, jednou dole. Tuto adrenalinovou atrakci jste si však zaplatili už tak dávno, že na to vzpomínky nestačí. Na každou další zatáčku se ale připravit můžete.


Opice
V pracovním životě prožíváte jedno z nejúspěšnějších období roku. Euforie ovšem zastíní vše ostatní, což není dobrá zpráva pro nezadané Opice. Mohli byste se zaplést s člověkem, který se k vám vůbec nehodí. I když se vám ho snaží dohodit někdo z přátel... VÍCE ZDE!

Kohout
Kohouti by měli v tomto týdnu sklonit svůj hřebínek. Zdá se, že přílišná upřímnost a nadsazenost vůči okolí přinese do vztahů jen hořkost. Za chvíli se před vámi raději každý zapře, než aby musel snášet vaše výlevy. Nebylo by moudřejší změnit... VÍCE ZDE!

Pes
Přátelská Psí povaha bude v tomto čase spíše na škodu. V zaměstnání totiž excelujete a sklízíte jedno ocenění za druhým. A mnozí méně schopní jedinci by si na vašem úspěchu rádi přihřáli polívčičku. I když vám jejich pochlebování a švestičky ze... VÍCE ZDE!

Vepř

Další červnový týden přinese Vepřům novinku ohledně drahé polovičky. Bohužel vám moc radosti nenadělá. Než v hádce vytáhnete všechny křivdy ze společného života, snažte se udržet emoce na uzdě. Dopadli byste totiž přesně podle hesla jak se... VÍCE ZDE!.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.