Home - Články - Týdenní horoskop 18.- 24. června

Týdenní horoskop 18.- 24. června

vloženo 16. 6. 2018
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 18.- 24. června

Těšíte se na dovolenou a na prázdniny? Začíná sice kalendářní léto, ale do konce června zbývá ještě dost času, tak jej nepromarněte, ale vychutnejte si každý den! Předpověď počasí pro vás nemáme, můžete si ale přečíst, co vás čeká v novém týdnu. Přejeme příjemné čtení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Zbavíte se některých problémů z minulosti nebo na ně aspoň změníte náhled. I to je osvobozující. Budete se také hodně věnovat svým dětem a rodině. Dost pozornosti zaměříte rovněž k financím. Musíte zjistit, kolik se vám zatím podařilo ušetřit peněz.

Býk
V tomto týdnu se připravte na zvýšenou nervozitu. Bude vás provázet všude. V práci k tomu čekejte ještě hektické tempo, takže budete otrávení a plní myšlenek na změnu místa. Na řadu přijde i řešení minulosti. O víkendu se snažte pořádně odpočívat.

Blíženci
Budete se tentokrát věnovat ve velké míře financím a věcem s nimi souvisejícím. Hledáte možnosti, jak co nejlépe zajistit své blízké, protože vám velmi záleží na jejich blahobytu. V kariéře však nebudou věci tak příjemné, připravte se na stagnaci.

Rak
I když se budete cítit hodně unavení, přetažení a ubití stereotypem, najdete v sobě přesto chuť se zabývat rovněž rozvíjením svých vědomostí. Zamyslíte se také nad tím, co byste chtěli v brzké době změnit. Vaše plány jsou reálné, zůstaňte u nich.


PROTLOUKÁTE SE ŽIVOTEM STÁLE BEZ ÚSPĚCHU? Pomohu najít štěstí i vám! Zabývám se všemi životními oblastmi! T. 906 701 701. Váš David



Lev
Tento týden vám přinese spoustu vypjatých situací, ve kterých se pořádně zapotíte. Vaše nervy dostanou zabrat a následkem toho se zkomplikují i vaše vztahy s okolím. Přesto zůstanete zdravě draví a budete se snažit v práci prosadit a hlavně uspět.

Panna
Vaše plány a cíle jsou to, co budete v tomto týdnu hodně řešit. Bude třeba obstát před ostatními a přesvědčit je, že vás nemohou svými názory ovlivnit. Snažte se věnovat své rodině a řešte s ní domácí problémy, máte totiž velké sklony je přehlížet.

Váhy
Budete mít pocit, že jste bez energie, unavení a frustrovaní. Přesto se budete snažit vyřešit některé palčivé problémy a nedat na sobě přitom nic zdát. Na konci týdne do vás však jede nová vlna elánu a o víkendu se proměníte v nemilosrdného velitele.

Štír

Práce na posunu kupředu a rozvoji osobnosti bude ústředním tématem tohoto týdne. Budete se zabývat možnostmi, jak si co nejdříve splnit své plány a sny a nebude vám scházet patřičná průraznost a zdravá drzost. Zvážíte také investiční příležitosti.

POZNEJTE STARÝ EGYPTSKÝ HOROSKOP. Nelze pochybovat o tom, že je prastarý Egypt silným zdrojem informací v jakékoliv formě. To platí i pro horoskop inspirovaný 11 bohy. Ke každému z bohů bylo přidáno časové rozmezí roku a charakteristika. Kam patříte vy?


Střelec
Uprostřed tohoto týdne se u vás objeví přechodná ztráta elánu a nebude se vám absolutně do ničeho chtít. Nebojte se, je to způsobeno planetami i vaším hektickým životním stylem. O víkendu se věnujte rodině a přátelům a uvidíte, jak se vše vylepší!

Kozoroh
Zaznamenáte zvýšenou chuť otevřít ve svém životě novou kapitolu a zahájit potřebné změny. Problém je, že teď nemáte ani dostatek energie, ani tah na branku a schází vám také schopnost plánovat strategické kroky. Nechte to raději na příští měsíc.

Vodnář

Budete přemýšlet o některých zásadních životních krocích. Bude však lepší s nimi počkat na lepší postavení planet, proto si je zatím jenom naplánujte, to je důležité. Zatoužíte také lépe poznat lidi ve svém okolí. A proti splínu zabojujete prací.

Ryby

Zhruba v polovině týdne to u vás začne skřípat v komunikaci s okolím, nejradši byste byli sami a někam si zalezli. To se změní těsně před víkendem. V obou volných dnech pak budete rádi za společnost své rodiny a přátel a za každý rozhovor s nimi.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.